Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ma ktoś z wa rozpiskę kolorów sprężyn w b8? Czy sprężyny od wersji 3,0 TDI będa pasować do 2,0 TDI?

Mam na oku sprezyny 1 be. Są to sprężyny spręzyny od aud iz silnikiem 3,0 tdi i ( 3 brązowe i 2 fioletowa na przednich sprężynach, i dwie kropki białe i jedną szarą na tylnych spręzynach)'

czy będą one pasować do mojego audi a4 b8 2,0 tdi silnik CAGA

Pewnie masz na oku moje :) daj sobie z nimi spokoj, bo do 2.0 tdi jest inna klasa wagowa, jak zalozysz od 3.0 tdi bedzie wyzej niz standard i twardo, silnik i skrzynia w 3.0 jest ciezszy i chyba dlatego.

Wysłane z mojego GT-N8000 przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jest ktoś chętny na klapę Avant 8k9 S4 z lotką fabryczną ??

Kolor czarny bez malowania, chyba LZ9Y. Widziałem u kumpla, mogę podpytać dokładnie. W razie czego ile to warte jest ?

Opublikowano

Lotka sama z 500zł moze wiecej, klapy na tył niczym sie nie różnią chyba od zwykłych i jest ich duzo na aukcjach.

Czy zakładał ktos tempomat od polifta? Kumpel założył taśmę z wszystkimi manetkami od polifta i co?

a no to , ze kontrolka świec zarowych miga non stop, esp zaswiecone (ustawiony kąt skrętu kierownicy i zniknęło )

Błędów pełno. Jutro ma przełożyć stare manetki. Nic nie było robione poza zmiana na tempomat. Co z ta kontrolka od świec? Błąd w silniku, nieprawidłowe kodowanie modułu napędowego. W kodowaniu 07 w sterowniku silnika wg opisu montażu tempomatu w Bajcie 6 ma byc zaznaczony bit 0. U kolegi juz był zaznaczony. O co chodzi? Manetki od polifta nie podejdą?

Opublikowano

Z tego co koledzy niedawno mi pisali taśma nie podchodzi. Trzeba manetki montować na orginalnej taśmie. Do czego zakładaliście sedan czy avant ?

Opublikowano

Panowie cena za 4 emblematy ori na tapicerki audi exclusive 140zł to dobra cena czy nie warto:mysli:

Opublikowano
Panowie cena za 4 emblematy ori na tapicerki audi exclusive 140zł to dobra cena czy nie warto:mysli:

Jak to wyglada?

Wysłane z mojego GT-N8000 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

chętnie bym za tyle takie kupił :wink:

Opublikowano

Ktoś z chłopaków tutaj ma 2.0 TFSI po chipie? Interesuje mnie parę rzeczy z tym związanych.

Opublikowano
chętnie bym za tyle takie kupił :wink:

Kupione 32euro:dancing::dancing:

---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:34 ----------

Ktoś z chłopaków tutaj ma 2.0 TFSI po chipie? Interesuje mnie parę rzeczy z tym związanych.

Kolega turdzi ma porobione na 300KM:wink:pisz do niego.

Opublikowano

2 Minuty wcześniej trafiłem na jego wątek. Mimo to dzięki

Opublikowano
Lotka sama z 500zł moze wiecej, klapy na tył niczym sie nie różnią chyba od zwykłych i jest ich duzo na aukcjach.

Podobno ciężko zdemontować lotkę i lepiej całość z klapą wymienić ... czy to prawda ?

Opublikowano

Podobno ciężko zdemontować lotkę i lepiej całość z klapą wymienić ... czy to prawda ?

Zalezy dla kogo, bierzesz drut cienki i jedziesz po długości. :wink: Jak bym mial klapę to lotka moja hehe

Opublikowano

Heh no tak z punktu widzenia potrzebującego lotkę to pewnie by się udało, ale tu chodzi o to aby lotkę zdemontować i klapa była nie uszkodzona bez jakiegoś kleju itp do sprzedaży.

Opublikowano
Heh no tak z punktu widzenia potrzebującego lotkę to pewnie by się udało, ale tu chodzi o to aby lotkę zdemontować i klapa była nie uszkodzona bez jakiegoś kleju itp do sprzedaży.

Nie ma możliwości tak zrobić niestety, jest zamontowana na taśmę dwustronną oraz klej:kwasny:

Opublikowano

Panowie : felga 19-stka 8,5 cala et 43 jaki wrzucić kapeć ?

---------- Post dopisany at 13:15 ---------- Poprzedni post napisany at 13:14 ----------

245/35/19 ?

Opublikowano

Ja bym dał 235/40R19 fajnie się ułoży na 8,5 cala a i trochę gumy będzie to zostanie jakiś komfort.

Opublikowano

235/40/19 będzie miało przekłamania co do bazowego rozmiaru o 2,59 % .............

245 /35/19 tylko o 0,14 %

Opublikowano

coz za wyzsza matematyka :wink:

jaka roznica w cenie miedzy 255/30 a 245/35?