Opublikowano 28 Sierpnia 201412 l Grzesiek a gdzie wpisac wobec tego treść ogłoszena, linki do fotek itp..... Masz za mało postów musisz miec 50 a tu jak sie wkleja foty : ===> http://a4-klub.pl/index.php?/topic/284277-jak-dodac-zdjecia-na-forum/#entry4105050 To ale fest rewolucje, tyle lat na forum, składki jakieś ... hehe dla kogo za co to było, a może trzeba zapłacić bo jak nie wiadomo o co chodzi to chyba o forse. Najpierw uwalili wszystkim posty, teraz nowa szata i nowe zasady. Komu to ma służyć bo chyba nie nam użytkownikom. Szkoda gadać masakra jakaś, chyba trzeba se jakieś kupić BMW albo Opla. Fpiściet jakie składki ? co do postów to ja nic nie poradze na to Wszelkie sprawy zwiazane z FORUM mozna smialo pisac m.in do Zarzadu lub DZIAŁ SUGESTIE I UWAGI
Opublikowano 28 Sierpnia 201412 l Panowie, ma tutaj ktos MMI 3G+ oraz B&O na pokladzie? jesli tak to czy moze sie podzielic kodowaniem? mam problem z tym, zeby mi "media" gralo. Gra radio, navi gada, telefon slychac a media (obojetnie czy dysk, usb, karta, cd/dvd) licznik czasu leci ale nic nie slychac w glosnikach. A czego kodowanie potrzebujesz ? jutro mogę Ci przesłać long coding dla MMI. podeslij prosze, porownam. przy okazji gdybys wrzucil liste systemow, ktore masz u siebie to by bylo fajnie. Kodowanie jednostki: 120100010206EBFF37028F6E00004403000000000000000000 a tu masz systemy:
Opublikowano 28 Sierpnia 201412 l Thx. A powiedz mi, masz B&O? Edytowane 28 Sierpnia 201412 l przez Yoghurt
Opublikowano 28 Sierpnia 201412 l Grzesiek a gdzie wpisac wobec tego treść ogłoszena, linki do fotek itp..... Masz za mało postów musisz miec 50 a tu jak sie wkleja foty : ===> http://a4-klub.pl/index.php?/topic/284277-jak-dodac-zdjecia-na-forum/#entry4105050 To ale fest rewolucje, tyle lat na forum, składki jakieś ... hehe dla kogo za co to było, a może trzeba zapłacić bo jak nie wiadomo o co chodzi to chyba o forse. Najpierw uwalili wszystkim posty, teraz nowa szata i nowe zasady. Komu to ma służyć bo chyba nie nam użytkownikom. Szkoda gadać masakra jakaś, chyba trzeba se jakieś kupić BMW albo Opla. Fpiściet jakie składki ? co do postów to ja nic nie poradze na to Wszelkie sprawy zwiazane z FORUM mozna smialo pisac m.in do Zarzadu lub DZIAŁ SUGESTIE I UWAGI Oj tam stare dzieje, było kiedyś hasło w temacie wspomożenia finansowego forum to się wpłacało, nie ważne spoko już się dostosowałem . Czy ktoś coś wie na temat kodowań w zakresie wymiany skrzyni, tak aby zapięty bieg poprawnie pokazywało ... Benzynka zapewne ma inaczej niż diesel. Gdzie tego szukać, w jakiej grupie ? Edytowane 28 Sierpnia 201412 l przez mumen
Opublikowano 28 Sierpnia 201412 l Panowie, macie w MMI 3G+ sterowanie wentylacja na postoju lub np. sterowaniem fotelem elektrycznym?
Opublikowano 28 Sierpnia 201412 l andynl, dnia 27 Sie 2014 - 14:40, napisał: Ludy ma ktos z was pod ręką jakie graty trzeba zakupić żeby zrobić chłodzenie schowka pasażera ? ===> AudiEnthusiasts Glove Box Cooler jaki koszt takiego zestawu do klimy w schowku Rurka 75zł i blenda 7zł z grosikami
Opublikowano 29 Sierpnia 201411 l Thx. A powiedz mi, masz B&O? Mam fabrycznie Panowie, macie w MMI 3G+ sterowanie wentylacja na postoju lub np. sterowaniem fotelem elektrycznym? pierwsze mam, drugie myślę, że będzie przy fotelach z pamięcią
Opublikowano 29 Sierpnia 201411 l Napisano dziś, 09:00Yoghurt, dnia 28 Sie 2014 - 20:29, napisał:Thx. A powiedz mi, masz B&O?Mam fabrycznie a powiedz mi, nie miales problemu po wrzuceniu 3G+ z brakiem dzwieku w "media"? u mnie radio gra, telefon dziala, nawigacja gadac... a media milcza.
Opublikowano 29 Sierpnia 201411 l Napisano dziś, 09:00 Yoghurt, dnia 28 Sie 2014 - 20:29, napisał: Thx. A powiedz mi, masz B&O? Mam fabrycznie a powiedz mi, nie miales problemu po wrzuceniu 3G+ z brakiem dzwieku w "media"? u mnie radio gra, telefon dziala, nawigacja gadac... a media milcza. Nie, u mnie śmigało wszystko od początku pisałem na priv, spróbuj poszukać w zielonym menu, tam gdzieś są suwaki do ustawiania poziomu dźwięku, może tam jest wyciszone na zero Edytowane 29 Sierpnia 201411 l przez proximpuh
Opublikowano 29 Sierpnia 201411 l Napisano dziś, 09:00 Yoghurt, dnia 28 Sie 2014 - 20:29, napisał: Thx. A powiedz mi, masz B&O? Mam fabrycznie a powiedz mi, nie miales problemu po wrzuceniu 3G+ z brakiem dzwieku w "media"? u mnie radio gra, telefon dziala, nawigacja gadac... a media milcza. Nie, u mnie śmigało wszystko od początku pisałem na priv, spróbuj poszukać w zielonym menu, tam gdzieś są suwaki do ustawiania poziomu dźwięku, może tam jest wyciszone na zero :/. a moglbys zrobic fotke jak to u Ciebie wyglada?
Opublikowano 29 Sierpnia 201411 l Panowie macie jakies pomysły gdzie kupić piny 000 979 035 E. W e-connectors nie mają na allegro też nie znalazłem. Byłem rano w ASO ale tam pan za 5 pinów (pakowane piny luzem po 5 szt) zaproponował mi cenę nie do odrzucenia 63zł HELP
Opublikowano 29 Sierpnia 201411 l Napisano dziś, 09:00 Yoghurt, dnia 28 Sie 2014 - 20:29, napisał: Thx. A powiedz mi, masz B&O? Mam fabrycznie a powiedz mi, nie miales problemu po wrzuceniu 3G+ z brakiem dzwieku w "media"? u mnie radio gra, telefon dziala, nawigacja gadac... a media milcza. Nie, u mnie śmigało wszystko od początku pisałem na priv, spróbuj poszukać w zielonym menu, tam gdzieś są suwaki do ustawiania poziomu dźwięku, może tam jest wyciszone na zero :/. a moglbys zrobic fotke jak to u Ciebie wyglada? a konkretnie, czego fotkę Ci zrobić ?
Opublikowano 29 Sierpnia 201411 l Napisano dziś, 09:00 Yoghurt, dnia 28 Sie 2014 - 20:29, napisał: Thx. A powiedz mi, masz B&O? Mam fabrycznie a powiedz mi, nie miales problemu po wrzuceniu 3G+ z brakiem dzwieku w "media"? u mnie radio gra, telefon dziala, nawigacja gadac... a media milcza. Nie, u mnie śmigało wszystko od początku pisałem na priv, spróbuj poszukać w zielonym menu, tam gdzieś są suwaki do ustawiania poziomu dźwięku, może tam jest wyciszone na zero :/. a moglbys zrobic fotke jak to u Ciebie wyglada? a konkretnie, czego fotkę Ci zrobić ? suwakow od poziomu dzwieku, o ktorych pisales. probowalem je przesuwac ale po zapisaniu zaraz wracaja do starej pozycji.
Opublikowano 30 Sierpnia 201411 l Dobrze będzie. dzieki Ooo bede planował zakup zimówek na 8J i dobrze wiedziec zeby rozgladac sie za 225
Opublikowano 30 Sierpnia 201411 l Ktoś może się orientuje czy ramka na około wyświetlacza z 3G LOW pasuje do 2G HIGH chodzi mi o wielkosć otworu na wyświetlacz.
Opublikowano 30 Sierpnia 201411 l Ktoś pisał że przerabiał klimatronik z przedlifta na polifta. Ja się pytam jak to zrobił Rozbebeszyłem jeden i drugi przyciski niby da się wyciągnąć w obydwóch ale nie są wymienne. Chromowane gałki nie pasują do przedlifta -element ozdobny też. TO teraz pytanie czy panel 8T1 820 043 AK jest zamienny na 8K1 820 043 T Edytowane 30 Sierpnia 201411 l przez miodzio
Opublikowano 30 Sierpnia 201411 l Dobrze będzie.dzieki Ooo bede planował zakup zimówek na 8J i dobrze wiedziec zeby rozgladac sie za 225 Dokladnie tez na zime potrzebuje, a nie ma sensu szerszego lacza zakladac.