Opublikowano 26 Lutego 201511 l Tak się zastanawiam - czy jest opcja, by widzieć czy światła są włączone czy nie? W sensie mijania oczywiście. Poza nawigacją - bo jej ekran się przyciemnia. A jakieś inne miejsce? Kontrolka?
Opublikowano 26 Lutego 201511 l Pytałem o to jakiś czas temu. Przy włączonych światłach mijania, na włączniku świateł na zielono zapala się kontrolka świateł pozycyjnych.
Opublikowano 26 Lutego 201511 l Fele sprzedane a temat zamkniety jest powiem więcej już nawet dojechaly :D i leżą w bagażniku
Opublikowano 26 Lutego 201511 l Pewnie mu chodzi jak ma na AUTO czy gdzieś widać. Właśnie po tej kontrolce. Panoie pytałem gdzie indziej, ale bez odzewu. Który to jest plus a który minus w tych tweeterkach B&O?
Opublikowano 26 Lutego 201511 l Pewnie mu chodzi jak ma na AUTO czy gdzieś widać. Właśnie po tej kontrolce. Panoie pytałem gdzie indziej, ale bez odzewu. Który to jest plus a który minus w tych tweeterkach B&O? Bodajże na kostkach sa zaznaczone piny 1 i 2 zobacz sobie gdzie jest na tweeterku a gdzie na głośniku w drzwiach
Opublikowano 26 Lutego 201511 l Probowalem przed chwilą odpalic auto po wyjsciu z marketu. Wkladam kluczyk a tu pisk i komunikat "ignition is on" , co to jest miał to ktoś? I auto nie reagowalo w ogole na odpalanie. Probowalem z 10 razy i nic. W koncu odczekalem kilka minut i wreszcie po wlozeniu kluczyka odpalil bez problemu. O co chodzi ?
Opublikowano 26 Lutego 201511 l Pisk pojawia się przy otwartych drzwiach i włączonym zapłonie. Oczywiście przy próbie odpalania miałeś wciśnięty pedał sprzęgła (hamulca w automacie)?
Opublikowano 26 Lutego 201511 l Wczesniej nigdy nie mialem tego komunikatu mimo ze czesto odpalam przy otwartych drzwiach. Piski miewałem jak np kierunkowskaz zostawilem wlaczony ale nigdy przy otwartych drzwiach. Dziwne.
Opublikowano 26 Lutego 201511 l Może byc problem z kolumną ,czyli z tym elektromagnezem mialem tak z bmw,laweta i koszta wyslane z LG F60
Opublikowano 26 Lutego 201511 l Może byc problem z kolumną ,czyli z tym elektromagnezem mialem tak z bmw,laweta i koszta a ten komunikat "ignition is on" to jest typowe coś dla otwartych drzwi czy nie powinno sie to pojawiac? wyslane z LG F60
Opublikowano 27 Lutego 201511 l Ludziska czy można gdzieś poza Allegro kupić kabelki 0,35mm2 ? Też mam pytanie a propos kabli. http://allegro.pl/przewod-elektryczny-samoch-flry-b-0-35-czarny-100m-i4972397014.html http://allegro.pl/przewod-elektryczny-samochodowy-lgy-1x0-5-100m-i4807239103.html Jeden kabel oznaczony jako FLRY-B, drugi jako LGY. Który z nich należy używać w modyfikacjach naszych B8? Któryś z tych, a może jeszcze innego typu? Help
Opublikowano 27 Lutego 201511 l Wystarczy użyć Google. Każda litera z modelu (FLRY-B, FLRY-A, LgY) coś znaczy. Zerknij na obrazek poniżej. Oraz to --->>> http://pl.wikipedia.org/wiki/Przew%C3%B3d_elektryczny#Przewody_uk.C5.82adane_na_sta.C5.82e Edytowane 27 Lutego 201511 l przez sowiq
Opublikowano 27 Lutego 201511 l Domyślam się, że tak właśnie jest ale nie jestem elektronikiem i nie bardzo wiem jakie kable powinienem kupić do prowadzenia wiązek w B8, określenia z tej tabelki niewiele mi mówią niestety :/ Modów elektronicznych jeszcze nie robiłem, ale koniecznie chciałbym zacząć Edytowane 27 Lutego 201511 l przez demas
Opublikowano 27 Lutego 201511 l http://www.pawlok.com.pl/index.php/poradniki/przewody LgY Nazwa przewodu: Przewód o żyle miedzianej wielodrutowej giętkiej oraz o izolacji z powlinitu zwykłegoNapięcie znamionowe: 300/500 V, 450/750 VDopuszczalna temperatura pracy: 70°CNorma: PN-87/E-90054Zastosowanie: Do układania na stałe w pomieszczeniach suchych w instalacjach narażonych na drgania oraz w miejscach, gdzie warunki układania wymagają wielokrotnego zginania przewodów na małych promieniach, a także do połączenia ruchomych elementów wewnątrz maszyn, przyrządów i aparatów. Bierz LgY, nadaje się idealnie. Edytowane 27 Lutego 201511 l przez sowiq
Opublikowano 27 Lutego 201511 l Pewnie mu chodzi jak ma na AUTO czy gdzieś widać. Właśnie po tej kontrolce. Panoie pytałem gdzie indziej, ale bez odzewu. Który to jest plus a który minus w tych tweeterkach B&O? Bodajże na kostkach sa zaznaczone piny 1 i 2 zobacz sobie gdzie jest na tweeterku a gdzie na głośniku w drzwiach Wynalazłem, we wszystkich głośnikach pin 2 to plus.
Opublikowano 27 Lutego 201511 l http://www.pawlok.com.pl/index.php/poradniki/przewody LgY Nazwa przewodu: Przewód o żyle miedzianej wielodrutowej giętkiej oraz o izolacji z powlinitu zwykłegoNapięcie znamionowe: 300/500 V, 450/750 V Dopuszczalna temperatura pracy: 70°C Norma: PN-87/E-90054 Zastosowanie: Do układania na stałe w pomieszczeniach suchych w instalacjach narażonych na drgania oraz w miejscach, gdzie warunki układania wymagają wielokrotnego zginania przewodów na małych promieniach, a także do połączenia ruchomych elementów wewnątrz maszyn, przyrządów i aparatów. Bierz LgY, nadaje się idealnie. Wielkie dzięki A jeśli tam gdzie należy zastosować kabel 0,35 zastosuję kabel o większym przekroju czyli 0,5 to będzie ok czy lepiej zastosować właśnie 0,35?