wit007 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Tak się zastanawiam - czy jest opcja, by widzieć czy światła są włączone czy nie? W sensie mijania oczywiście. Poza nawigacją - bo jej ekran się przyciemnia. A jakieś inne miejsce? Kontrolka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiq Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Pytałem o to jakiś czas temu. Przy włączonych światłach mijania, na włączniku świateł na zielono zapala się kontrolka świateł pozycyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidg2 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Pewnie mu chodzi jak ma na AUTO czy gdzieś widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Fele sprzedane a temat zamkniety jest powiem więcej już nawet dojechaly :D i leżą w bagażniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Pewnie mu chodzi jak ma na AUTO czy gdzieś widać. Właśnie po tej kontrolce. Panoie pytałem gdzie indziej, ale bez odzewu. Który to jest plus a który minus w tych tweeterkach B&O? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Pewnie mu chodzi jak ma na AUTO czy gdzieś widać. Właśnie po tej kontrolce. Panoie pytałem gdzie indziej, ale bez odzewu. Który to jest plus a który minus w tych tweeterkach B&O? Bodajże na kostkach sa zaznaczone piny 1 i 2 zobacz sobie gdzie jest na tweeterku a gdzie na głośniku w drzwiach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exportsubripp Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Probowalem przed chwilą odpalic auto po wyjsciu z marketu. Wkladam kluczyk a tu pisk i komunikat "ignition is on" , co to jest miał to ktoś? I auto nie reagowalo w ogole na odpalanie. Probowalem z 10 razy i nic. W koncu odczekalem kilka minut i wreszcie po wlozeniu kluczyka odpalil bez problemu. O co chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiq Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Pisk pojawia się przy otwartych drzwiach i włączonym zapłonie. Oczywiście przy próbie odpalania miałeś wciśnięty pedał sprzęgła (hamulca w automacie)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exportsubripp Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Wczesniej nigdy nie mialem tego komunikatu mimo ze czesto odpalam przy otwartych drzwiach. Piski miewałem jak np kierunkowskaz zostawilem wlaczony ale nigdy przy otwartych drzwiach. Dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Może byc problem z kolumną ,czyli z tym elektromagnezem mialem tak z bmw,laweta i koszta wyslane z LG F60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Ludziska czy można gdzieś poza Allegro kupić kabelki 0,35mm2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 W każdym elektronicznym lub elektrycznym sklepie na metry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 no niestety byłem pytałem mają tylko głośnikowe takowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exportsubripp Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Może byc problem z kolumną ,czyli z tym elektromagnezem mialem tak z bmw,laweta i koszta a ten komunikat "ignition is on" to jest typowe coś dla otwartych drzwi czy nie powinno sie to pojawiac? wyslane z LG F60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demas Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Ludziska czy można gdzieś poza Allegro kupić kabelki 0,35mm2 ? Też mam pytanie a propos kabli. http://allegro.pl/przewod-elektryczny-samoch-flry-b-0-35-czarny-100m-i4972397014.html http://allegro.pl/przewod-elektryczny-samochodowy-lgy-1x0-5-100m-i4807239103.html Jeden kabel oznaczony jako FLRY-B, drugi jako LGY. Który z nich należy używać w modyfikacjach naszych B8? Któryś z tych, a może jeszcze innego typu? Help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiq Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 (edytowane) Wystarczy użyć Google. Każda litera z modelu (FLRY-B, FLRY-A, LgY) coś znaczy. Zerknij na obrazek poniżej. Oraz to --->>> http://pl.wikipedia.org/wiki/Przew%C3%B3d_elektryczny#Przewody_uk.C5.82adane_na_sta.C5.82e Edytowane 27 Lutego 2015 przez sowiq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demas Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 (edytowane) Domyślam się, że tak właśnie jest ale nie jestem elektronikiem i nie bardzo wiem jakie kable powinienem kupić do prowadzenia wiązek w B8, określenia z tej tabelki niewiele mi mówią niestety :/ Modów elektronicznych jeszcze nie robiłem, ale koniecznie chciałbym zacząć Edytowane 27 Lutego 2015 przez demas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiq Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 (edytowane) http://www.pawlok.com.pl/index.php/poradniki/przewody LgY Nazwa przewodu: Przewód o żyle miedzianej wielodrutowej giętkiej oraz o izolacji z powlinitu zwykłegoNapięcie znamionowe: 300/500 V, 450/750 VDopuszczalna temperatura pracy: 70°CNorma: PN-87/E-90054Zastosowanie: Do układania na stałe w pomieszczeniach suchych w instalacjach narażonych na drgania oraz w miejscach, gdzie warunki układania wymagają wielokrotnego zginania przewodów na małych promieniach, a także do połączenia ruchomych elementów wewnątrz maszyn, przyrządów i aparatów. Bierz LgY, nadaje się idealnie. Edytowane 27 Lutego 2015 przez sowiq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Pewnie mu chodzi jak ma na AUTO czy gdzieś widać. Właśnie po tej kontrolce. Panoie pytałem gdzie indziej, ale bez odzewu. Który to jest plus a który minus w tych tweeterkach B&O? Bodajże na kostkach sa zaznaczone piny 1 i 2 zobacz sobie gdzie jest na tweeterku a gdzie na głośniku w drzwiach Wynalazłem, we wszystkich głośnikach pin 2 to plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demas Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 http://www.pawlok.com.pl/index.php/poradniki/przewody LgY Nazwa przewodu: Przewód o żyle miedzianej wielodrutowej giętkiej oraz o izolacji z powlinitu zwykłegoNapięcie znamionowe: 300/500 V, 450/750 V Dopuszczalna temperatura pracy: 70°C Norma: PN-87/E-90054 Zastosowanie: Do układania na stałe w pomieszczeniach suchych w instalacjach narażonych na drgania oraz w miejscach, gdzie warunki układania wymagają wielokrotnego zginania przewodów na małych promieniach, a także do połączenia ruchomych elementów wewnątrz maszyn, przyrządów i aparatów. Bierz LgY, nadaje się idealnie. Wielkie dzięki A jeśli tam gdzie należy zastosować kabel 0,35 zastosuję kabel o większym przekroju czyli 0,5 to będzie ok czy lepiej zastosować właśnie 0,35? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi