Opublikowano 30 Czerwca 201511 l Trzeba wejść do bagażnika od wnętrza i zamek ma taki przesuwnik, wkrętaka wciskasz przesuwasz i się otwiera, ale ... ja kiedyś po zmroku to robiłem i coś nie tak nacelowałem i urwałem piz*raczka, od tej pory nie mam tego awaryjnego otwierania hehe, tak więc musisz dokładnie to namierzyć
Opublikowano 1 Lipca 201511 l Trzeba wejść do bagażnika od wnętrza i zamek ma taki przesuwnik, wkrętaka wciskasz przesuwasz i się otwiera, ale ... ja kiedyś po zmroku to robiłem i coś nie tak nacelowałem i urwałem piz*raczka, od tej pory nie mam tego awaryjnego otwierania hehe, tak więc musisz dokładnie to namierzyćDzięki poszukam. Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 1 Lipca 201511 l Myślę o odpinaniu klemy od aku podczas delegacji. Boisz się, żeby żona nie jeździła? Może lepiej VCDS przełączyć w tryb transportowy? Wtedy chyba mniej prądu żre.
Opublikowano 1 Lipca 201511 l Ma ktos moze numery wtyczek zeby podlaczyc lampy poliftowe tylne? Edytowane 1 Lipca 201511 l przez Kooga
Opublikowano 1 Lipca 201511 l Tak, avant, chcialbym zmienic ze zwyklych zarowkowych na poliftowe. Edytowane 1 Lipca 201511 l przez Kooga
Opublikowano 1 Lipca 201511 l Panowie dzisiaj nie miła sytuacja, auto podszkoczyło na hopie i zaczęło coś stukać w okolicy lewego koła. Sprawdziłem wszystkie wahacze zero luzu. Przejechałem jeszcze kilkanaście km, stukanie ustępowało przy dodawaniu gazu. zatrzymałem się i zobaczyłem że w okolicy przegubu wewnętrznego kropelkuje olej ze skrzyni :/ auto na lawete i do mechanika. Czekam na diagnozę ale jest stres :/
Opublikowano 1 Lipca 201511 l Panowie dzisiaj nie miła sytuacja, auto podszkoczyło na hopie i zaczęło coś stukać w okolicy lewego koła. Sprawdziłem wszystkie wahacze zero luzu. Przejechałem jeszcze kilkanaście km, stukanie ustępowało przy dodawaniu gazu. zatrzymałem się i zobaczyłem że w okolicy przegubu wewnętrznego kropelkuje olej ze skrzyni :/ auto na lawete i do mechanika. Czekam na diagnozę ale jest stres :/ jaka skrzynie masz ?
Opublikowano 1 Lipca 201511 l Panowie dzisiaj nie miła sytuacja, auto podszkoczyło na hopie i zaczęło coś stukać w okolicy lewego koła. Sprawdziłem wszystkie wahacze zero luzu. Przejechałem jeszcze kilkanaście km, stukanie ustępowało przy dodawaniu gazu. zatrzymałem się i zobaczyłem że w okolicy przegubu wewnętrznego kropelkuje olej ze skrzyni :/ auto na lawete i do mechanika. Czekam na diagnozę ale jest stres :/ jaka skrzynie masz ? manual, dodam że biegi na sucho wchodziły nic nie zblokowane wyglądało mi to trochę na zerwanie się jakiejś poduszki silnik lub skrzynia :/ Edytowane 1 Lipca 201511 l przez Gresus
Opublikowano 1 Lipca 201511 l wyglądało mi to trochę na zerwanie się jakiejś poduszki silnik lub skrzynia :/ Mogła poducha silnika walnąć. Ostatnio zobaczyłem plamy na osłonie silnika z lewej strony okazało się że lewa poduszka cieknie. Byłem z tym u mechanika, nie kazał się stresować. Mówił że większość tak ma. Na razie nie wyskakuje żadne ostrzeżenie od czujnika.
Opublikowano 1 Lipca 201511 l I nie wyskoczy. To nie czujnik tylko zawór olejowy, bo poduszka ma dwie komory z olejem i pośrodku zawór. Jak się otworzy to jest miękka a gdy zamknie twarda. Jak wycieka olej to złom bo źle tłumi. A błąd jest gdy zero oleju i polamie zawór.
Opublikowano 1 Lipca 201511 l panowie poszukuję listwy ozdobnej ORi Piano Black w deske rozdzielczą bez Q - 8K1 853 190 Q 1LQ nie ma który na zbyciu?
Opublikowano 1 Lipca 201511 l I nie wyskoczy. To nie czujnik tylko zawór olejowy, bo poduszka ma dwie komory z olejem i pośrodku zawór. Jak się otworzy to jest miękka a gdy zamknie twarda. Jak wycieka olej to złom bo źle tłumi.A błąd jest gdy zero oleju i polamie zawór. Dzięki za info.Czyli w moim przypadku pasuje zmienić,czy czekać aż uwali zawór. Nie czuję żeby drgania były przenoszone
Opublikowano 2 Lipca 201511 l Dzisiaj gdy odpalilem auto gdy jechalem do pracy to auto dziwnie zatelepalo jakby tloki sie o cos obijaly, taki dzwiek byl. Nagralem to : http://przeklej.org/file/eznxZG/MOV.0009.mp4 polecam w sluchawkach lub na glosnikach Slychac takie dziwne stuki, potem pod koniec filmiku juz auto chodzi normalnie, to normalne w tych silnikach na zimnym? Czy moze cos z wtryskami? Edytowane 2 Lipca 201511 l przez Kooga
Opublikowano 2 Lipca 201511 l coś popierdzieliłem w stacyjce jak zmieniałem dekor. To jest rozbieralne czy szukać jakiejś używki?
Opublikowano 2 Lipca 201511 l Słabo to rozbieralne dziadostwo, ja kiedyś próbowałem i skończyło się na zakupie nowej . Jak co to mam chyba dwie stacyjki na zbyciu.
Opublikowano 2 Lipca 201511 l Panowie, w B8 Airbag w kierownicy ma 2 naboje? Ktoś na forum sprzedaje kiere od A5 i planuje ją zakupić, będzie pasować pług and play? Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka