Opublikowano 27 Lipca 201511 l dziekowac! widze ze na allegro niewiele taniej wiec chyba nie ma co szukac z uzywki zwłaszcza że np u mnie dadzą na to 15% rabatu więc wyjdzie nawet lepiej bo transport odpada tylko sprawdzcie dokladnie numer w sensie koloru bo zapewne są jakieś maty i połyski. jasne! a rabat z jakiego tytulu?
Opublikowano 27 Lipca 201511 l Że kupuje w ASO, jak mają marżę 100% to 15% jak dadzą to wiesz, żebyś znów do nich przyszedł.
Opublikowano 27 Lipca 201511 l dziekowac! widze ze na allegro niewiele taniej wiec chyba nie ma co szukac z uzywki zwłaszcza że np u mnie dadzą na to 15% rabatu więc wyjdzie nawet lepiej bo transport odpada tylko sprawdzcie dokladnie numer w sensie koloru bo zapewne są jakieś maty i połyski. jasne! a rabat z jakiego tytulu? z tytułu mgr inż. a tak na poważnie bo mi dobrze z twarzy patrzy, poprostu bo poprosiłem nie mają Panie 100% marży.. znaczy może grupa vw tak ale dane aso mają różne marże nawet po 6% tylko na gadzetach.. do 50% na częściach mechanicznych czy jakos tak
Opublikowano 28 Lipca 201511 l pytanie do mumen Janusz skąd wytargałeś maty do grzania tylnej kanapy? są to ori z b8 czy z jakiegoś przeszczepu?
Opublikowano 28 Lipca 201511 l pytanie do mumen Janusz skąd wytargałeś maty do grzania tylnej kanapy? są to ori z b8 czy z jakiegoś przeszczepu? Podpinam się pod pytanie
Opublikowano 28 Lipca 201511 l skrawek pergaminu zwany inaczej paragonem peragon to jakas postac z wladcy pierscieni ?
Opublikowano 28 Lipca 201511 l Nie walaja sie nikomu zwykłe blendy drzwi z A4 lub A5 ? komplet ? czy pojedynki? mam tego. daj adres wyślę dziś
Opublikowano 28 Lipca 201511 l Nie walaja sie nikomu zwykłe blendy drzwi z A4 lub A5 ? mam kpl biały carbon
Opublikowano 28 Lipca 201511 l aaaa no tak Grzesiu pytał zwykłe czytaj takie pod B&O bo to przeciez standardowe :D
Opublikowano 28 Lipca 201511 l Pany jakiej firmy brać rozrząd ,co jeszcze powymieniać pompa wody, płyn chłodz. Coś jeszcze??? Może ktoś z was sprzedaje części sam. (małopolska)
Opublikowano 29 Lipca 201511 l Panowie ma ktoś możliwość sprawdzenia auta po VINie? Napisz do gościa stanley