Opublikowano 3 Grudnia 201510 l A ja właśnie kupiłem, bo mnie już wkurzają te szpileczki Zobaczymy jak się sprawdzi
Opublikowano 3 Grudnia 201510 l to daj znać to jest na tyle fajne że można to rozciągnąć i widać w przybliżeniu gdzie będzie pryskało, bo tak zwykłą szpilą to celowanie panu bogu w okno
Opublikowano 3 Grudnia 201510 l Jakiś czas temu założyłem dysze mgiełkowe (chyba od VW). Miałem kiedyś takie w VW Bora i tam działały idealnie. Ale do A4 jakoś mi nie podeszły. Także nie polecam
Opublikowano 3 Grudnia 201510 l Nie podeszło bo pewnie synchronizacja z ruchem wycieraczki nie istnieje i wali prosto w ramię robiąc rozprysk wszedzie Powinno być 2 sekundy sprysku i dopiero wycieraczka a nie jedno i drugie w tym samym czasie.
Opublikowano 3 Grudnia 201510 l To nie to, chyba pochylenie szyby jest inne. Ja mam rhd, więc wycieraczki w drugą stronę i u mnie nie dolata w prawą, dolnę część szyby. Już nawet połamałem jeden i skleiłem pod innym kątem, ale niewiele się zmieniło.
Opublikowano 3 Grudnia 201510 l W B7 mialem zmienione dysze. Problem nie byl z synchro z wycieraczkami tylko wlasnie z kątem pochylenia szyby. Zeby dalo sie ustawic poprawnie dysze trzeba bylo podpilowac obudowe dyszy zwiekszych zakres regulacji
Opublikowano 3 Grudnia 201510 l Panowie jest gdzieś na forum temat o łożyskach kół bo jakoś nie mogę znaleźć?
Opublikowano 3 Grudnia 201510 l Panowie, pytanie do tych co wyrezali DPFa w B8. Czy ktoś miał go wyciaganego gora a nie dołem ze zrzucaniem skrzyni?może być Pw
Opublikowano 3 Grudnia 201510 l Panowie, pytanie do tych co wyrezali DPFa w B8. Czy ktoś miał go wyciaganego gora a nie dołem ze zrzucaniem skrzyni?może być Pw bez zrzucania skrzyni da sie zrobić
Opublikowano 3 Grudnia 201510 l turbo, chłodnica spalin i kolektor out i ma wyjść ? czy nie tędy droga? a co mówią w serwisie gdyby ktos chciał zmienić? U nich pewnie skrzynia leci Edytowane 3 Grudnia 201510 l przez edraven
Opublikowano 3 Grudnia 201510 l Od spodu idzie wszystko Trzeba odkrecic wszystkie mocoania oraz układ wydechowy aby miec lepszy postep
Opublikowano 3 Grudnia 201510 l A5 będzie pewnie mieć tak samo. mam nadzieje... Dzięki Grzegorz Edytowane 3 Grudnia 201510 l przez edraven
Opublikowano 3 Grudnia 201510 l Panowie, troszkę mi dzisiaj zatrzęsło budą przy gaszeniu i wyskoczyło to co na obrazku poniżej. Nie daje się skasować. Czy wystarczy wymiana przepustnicy? A może czyszczenie?
Opublikowano 3 Grudnia 201510 l Spróbuj czyścić,ale licz sie z wymianą. Bywa że wystarczy czyszczenie,ale większość raczej wymienia. Troche dziwne że przy takim przebiegu. rozbierałeś? dużo oleju?
Opublikowano 3 Grudnia 201510 l Nie, jeszcze nie ruszałem. Nawet nie szukałem jeszcze jak się do tego zabrać. Mam zmieniony licznik, prawdziwy przebieg to około 100kkm więcej.
Opublikowano 3 Grudnia 201510 l to tak sie u was kręci samochody klapa łatwo się ściąga, gorzej EGR a jego swoją drogą możesz też przeczyścić bo pewnie cały cieknie.
Opublikowano 3 Grudnia 201510 l Spróbuję. A licznik dostałem za darmo przy kupnie ramki z A5, a że był pod ACC, to zmieniłem całość. A, i jest w km a mój był w milach. ---------------------------------- Dobra, zdjąłem i rozebrałem to badziewie. Nagaru, moim zdaniem, nie ma zbyt wiele, ale wytarły się koła zębate i stąd problem. Ktoś, kiedyś pisał, że ma do oddania mechanike takiej przepustnicy bo wymieniał tylko elektronikę. Jakby co, to poproszę o kontakt. Edytowane 3 Grudnia 201510 l przez Hohe
Opublikowano 3 Grudnia 201510 l A który masz rok modelowy auta? Bo,często padały te przepustnice do 2009
Opublikowano 3 Grudnia 201510 l Rok 2009, a zębatki nie da rady odwrócić, bo zjechała się ta taka nie pełna. Niestety. A olej/smar w środku to normalne?