Opublikowano 20 Grudnia 201510 l Nie, jest na stałe. Jedyne co, to przyszlifować delikatnie. Ale obczaiłem przyrząd w innej wersji - z jednej strony ma igłę, z drugiej "stożek", więc powinno pasować wszędzie Ale ten sie chyba nie wysuwa, a to jest całe clou programu.
Opublikowano 20 Grudnia 201510 l Nie, jest na stałe. Jedyne co, to przyszlifować delikatnie. Ale obczaiłem przyrząd w innej wersji - z jednej strony ma igłę, z drugiej "stożek", więc powinno pasować wszędzie Ale ten sie chyba nie wysuwa, a to jest całe clou programu. Miałem ten sprzęt to się nie wysuwa i po kilku użyciach ta igła mi wypadła poza tym można ustawiać godzinami :facepalm:
Opublikowano 21 Grudnia 201510 l Panowie,pytanie jak ściągnąć taką kratkę z polifta? Przepraszam,że trochę zabrudzona normalnie, wciskana jest, nic wiecek. blizej srodka samochodu ma taka mala okragla dziure w ktora wkladasz jakis haczyk (moze byc nawet srubokret) i trzeba po prostu pociagnac.
Opublikowano 21 Grudnia 201510 l normalnie, wciskana jest, nic wiecek. blizej srodka samochodu ma taka mala okragla dziure w ktora wkladasz jakis haczyk (moze byc nawet srubokret) i trzeba po prostu pociagnac. No właśnie w tym problem,że u mnie nie ma tej dziury z pomocą której mógłbym ja wyciągnąć.
Opublikowano 21 Grudnia 201510 l normalnie, wciskana jest, nic wiecek. blizej srodka samochodu ma taka mala okragla dziure w ktora wkladasz jakis haczyk (moze byc nawet srubokret) i trzeba po prostu pociagnac. No właśnie w tym problem,że u mnie nie ma tej dziury z pomocą której mógłbym ja wyciągnąć. Co prawda nie miałem do czynienia z poliftem ale jak nie widzisz żadnego zaczepu to może skręcić koło i odkręcić fragment nadkola przy zderzaku. Zobaczysz może jak jest zamocowana No ale pewnie ktoś kto ma lifta wie jak prościej to sprawdzić
Opublikowano 21 Grudnia 201510 l Co prawda nie miałem do czynienia z poliftem ale jak nie widzisz żadnego zaczepu to może skręcić koło i odkręcić fragment nadkola przy zderzaku. Zobaczysz może jak jest zamocowana No ale pewnie ktoś kto ma lifta wie jak prościej to sprawdzić To tez sprawdzałem i nie ma widocznych śrub tak jak przedliftem
Opublikowano 21 Grudnia 201510 l To nasuwa się tylko jedna odpowiedź... typu dwóch mechaników z programu Będzie Pan Zadowolony szukających przy poniesionej masce długich świateł... http://mistrzowie.org/578836 "W tym samochodzie nie ma długich świateł..." Edytowane 21 Grudnia 201510 l przez krystian3769
Opublikowano 21 Grudnia 201510 l Witam panowie czy wiecie gdzie mozna kupic takie listwy https://www.google.pl/search?q=s4+b8+fl&prmd=imvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi-robgw-3JAhWHFCwKHTQLDL0Q_AUIBygB#tbm=isch&q=s4+b8+fl+chrome&imgdii=dxL2UeAzTAQsdM%3A%3Bwc6Z-IwggvVX4M%3A%3Bwc6Z-IwggvVX4M%3A&imgrc=wc6Z-IwggvVX4M%3A
Opublikowano 21 Grudnia 201510 l Te listwy co widzisz na grilu hehe Edytowane 21 Grudnia 201510 l przez jaguś
Opublikowano 21 Grudnia 201510 l Kratka jest pewnie na wcisk jak to kazda Ok,to będę się siłował, ciekawe tylko co/kto polegnie pierwszy Zaczepy w tych kratkach mają tendencje do pękania/łamania? "W tym samochodzie nie ma długich świateł..." Parafrazując, 'w tym modelu nie wymienia się żarówek w halogenach...'
Opublikowano 21 Grudnia 201510 l Kratka jest pewnie na wcisk jak to kazda Ok,to będę się siłował, ciekawe tylko co/kto polegnie pierwszy Zaczepy w tych kratkach mają tendencje do pękania/łamania? "W tym samochodzie nie ma długich świateł..." Parafrazując, 'w tym modelu nie wymienia się żarówek w halogenach...' a nadkola naprawde nie da sie uchylić ??
Opublikowano 21 Grudnia 201510 l przynajmniej szansa ze nic nie urwiesz bo co jak jest przyklejone :D
Opublikowano 21 Grudnia 201510 l Nic nie było przyklejone Udało się wyciągnąć kratkę,ale ku mojemu zdziwieniu...H8 a nie H11
Opublikowano 21 Grudnia 201510 l no nie po zarówke halogenu tyle zachodu ?? to jednak nadkole jest lepsze a tak z innej beczki przygladam sie teraz zdjeciu w poweikszeniu.. w prawym górnym rogu nie było dziurki do pocięgnij
Opublikowano 21 Grudnia 201510 l Parafrazując, 'w tym modelu nie wymienia się żarówek w halogenach...' nie myślałem akurat o tym, że będziesz chciał zmieniać palniki takie skojarzenie z programem mi wpadło... skoro tego nie widać to tego nie ma Edytowane 21 Grudnia 201510 l przez krystian3769
Opublikowano 21 Grudnia 201510 l Nic nie było przyklejone Udało się wyciągnąć kratkę,ale ku mojemu zdziwieniu...H8 a nie H11 Dał byś radę przy okazji sprawdzić nr halogenu, zastanawiam się czy jest taki sam jak w zwykłym polifcie czy coś namieszali ...