Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprobuje z tymi uszczelkami, jak nie pomoze to trudno..  mnie interesuje poziom halasu miedzy 180-200 mniej wiecej... ponizej mi nie przeszkadza. I jest to glownie wiatr/powietrze.. + halas z drogi.. chociaz opony mam zazwyczaj ponizej 70db...  co do tego wyciszania, jakies info? firma? ceny?   dzieki!

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to szczerze mówiąc nie marnuj kasy - wątpię żeby zmiana uszczelek coś dała.

Moim zdaniem TTTM, musisz kupić coś bardziej opływowego :D

Swoją drogą po jakich drogach tyle latasz? Bo w Polsce przez ludzi co chwila wymuszających pierwszeństwo na autostradach tak się nie da na dłuższą metę :)

Opublikowano

z Holadnii przez Niemcy..  200 wpada ponizej 20 sekund wiec nie jest trudno sie rozpedzic :P jak lecisz noca mozna i 30 km przejechac tym tempem..  a ilu chetnych zeby sie poscigac.. stary :) kazdy mercedes, szczegolnie hybrydowy na przyklad :D bmw 33X w gore.. duze SUVy z v8 hehehe wszyscy chca pocisnac sleeperowe A4 bez sline'a :) a latwo nie jest.. :P 

Opublikowano

U mnie jest panorama i jakoś nie ma wielkiego szumu w środku przy prędkościach 200km/h... Sam zastanawiałem się nad wymiana uszczelek jeszcze w b7 ale powiedzieli mi ze nie warto jeśli nie są popękane itp. Szkoda kasy a nowe chyba mało nie kosztują

Opublikowano

od strony kierowcy widze ze mi sie odkleja.. wiec i tak cos trzeba zrobic..  wymienie i sprawdze, nie zbiednieje a bede mial czyste sumienie :P przy okazji wyreguluja mi drzwi itp.. moze bedzie lepiej :)

Opublikowano
Godzinę temu, Gibons napisał:

eee no auto do jazdy jeszcze, widać że zrobione z rozbitej A4 a nie z przystanku :grin:

Opublikowano

Bardziej chodzi o to że gość pisze że to igła :)

Opublikowano

wiesz jak poznać że handlarz nie kłamie.....ma zamknięte usta i nic nie mówi

Opublikowano

Czym może być spowodowane że funkcja start stop jest niedostępna - niski poziom naładowania akumulatora?

Edytowane przez lcu

Opublikowano

Pany Q5 3.0 TDI czy 2.0 TFSI ? Rocznik 2010 .

Opublikowano

Ja brałbym V6 zdecydowanie :)

Opublikowano

Do Q5 to diesel, tylko wywal egra i dpfa od razu + IC i soft..   jak ci kleknie egr+chlodnica to 6k nie twoje, chyba ze masz czas bawic sie w czyszczenie.

Opublikowano

Skąd takie koszty ? chyba że mówisz o naprawie w ASO bo EGR i chłodnicę spalin można sobie samemu przełożyć i kosztuje może z 500zł szt za nowe

Opublikowano

No Aso aso..  3k czesci, 3k robota.. 2 dni robocze lol :) wiadomo ze sie da taniej itp..  ale nie kazdy ma czas/warunki/itd...

Opublikowano
19 godzin temu, lcu napisał:

Czym może być spowodowane że funkcja start stop jest niedostępna - niski poziom naładowania akumulatora?

Co masz na myśl niedostępna 

Jak aku jest słaby to nie działa start stop

Opublikowano

Skotmen: nie działa start stop pojawia mi się komunikat na desce ze jest niedostępna opcja...

Opublikowano
24 minuty temu, lcu napisał:

Skotmen: nie działa start stop pojawia mi się komunikat na desce ze jest niedostępna opcja...

naładuj aku i zobaczysz czy się coś zmieniło 

Jeszcze pasuje podpiąć pod komputer sprawdzić błędy 

Edytowane przez skotmen

Opublikowano

najlepiej od razu wylaczyc te idiotyczna funkcje i zaslepic przycisk... srednio kazdy start-stop silnika to jak przejechanie 200 kilometrow..