Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja kupowałem komplet zacisków p+t za 1200.

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
5 godzin temu, komoornik napisał:

Ulala.

Czyli bez modułu pamięci nawet nie ma opcji żeby to uruchomić w aucie?

Niestety nie.

Opublikowano
9 godzin temu, mlody020 napisał:

http://allegro.pl/s-line-competition-plus-edition-b-o-kamera-19-i6674553612.html

Nieźle wygląda w tym kolorze.

Ale trochę dziwnie, jak nakladki na pedały od RS, a podstopnica została zwykła. 

Jak dla mnie dziwne te auto. Raz, że niski przebieg, dwa, że w środku golas (brak SLine), trzy, ktoś wymienił nakładki na pedały przy przebiegu 5 tyś km? Nie uwierzę w to, że ktoś kupił nowe auto i pierwsze co to nakładki założył, a po 5 tyś sprzedał samochód. Wydaje mi się, że wszystkie chromy powinny być czarne w tej wersji, a przynajmniej tylko takie widziałem.

Opublikowano

Zaraz , czy dobrze kumam że fotele z elektryka mają z automatu moduł pamięci? No raczej nie....

Mam elektrykę ale bez pamięci. Więc jakoś te prądy dochodzą bez modułu . A modułu pod fotelem nie mam. 

Opublikowano

przeciez nawet od czasu do czasu ktos wrzuca w dziale sprzedam wiazke ktora pozwala fotel kierowcy uruchomic bez modulu pamieci. Pewnie to de facto taka sama wiazka jak ta, ktora jest w fotelu pasazera.

Opublikowano

Nie musi być modułu aby sterować fotelem. Kolega miał nawet fotele ori z pamięcią ale bez modułu wrzucił do auta i wszystko smiga tylko pamięci po prostu nie ma.

Opublikowano
30 minut temu, Gibons napisał:

Nie musi być modułu aby sterować fotelem. Kolega miał nawet fotele ori z pamięcią ale bez modułu wrzucił do auta i wszystko smiga tylko pamięci po prostu nie ma.

to ciekawe co piszesz:eusathink:, patrząc na schemat główne zasilanie idzie do modułu a z modułu do przełączników, sygnał z przełączników z powrotem idzie do modułu i później z modułu dopiero do silniczków , tylko ustawienie lędźwi jest osobno

Opublikowano

fotel kierowcy z pamięcią, bez modułu nie ruszy, co innego jak ma moduł ale jeszcze nie ściągnięte cp

Opublikowano
12 godzin temu, TOM3K napisał:

Mając MMI 2G trzeba samemu dołożyć moduł bluetooth ? Czy jest tak prosto jak przy 3G  ?

tak, moduł jest osobnym sterownikiem, 8T0862335

2 godziny temu, marcin_o23 napisał:

fotel kierowcy z pamięcią, bez modułu nie ruszy, co innego jak ma moduł ale jeszcze nie ściągnięte cp

to czym się różni fotel z pamięcią od takiego z pełną elektryką, ale bez pamięci?  (pomijając ten moduł)

4 godziny temu, JawoR36 napisał:

Jak dla mnie dziwne te auto. Raz, że niski przebieg, dwa, że w środku golas (brak SLine), trzy, ktoś wymienił nakładki na pedały przy przebiegu 5 tyś km? Nie uwierzę w to, że ktoś kupił nowe auto i pierwsze co to nakładki założył, a po 5 tyś sprzedał samochód. Wydaje mi się, że wszystkie chromy powinny być czarne w tej wersji, a przynajmniej tylko takie widziałem.

wygląda raczej jakby ktoś zamówił pakiet S-line competition plus w podstawowej wersji i w sumie tyle ;)

> Audi exclusive black gloss package oraz > Exterior mirror housings in high gloss black są jako dodatkowo płatna opcja w tym pakiecie

natomiast > Stainless steel pedals są w jego podstawowej części 

Edytowane przez Vis
dodatkowy cytat ;)

Opublikowano

nie wiem, nie porównywałem, natomiast próbowałem zmienić ustawienia fotela po wyciągnięciu sterownika pamięci, nie ruszył

Opublikowano

a ok, fotele z pamięcią mają inny silniczek (4 pin vs zwykły 2-pin), da się przełożyć

Opublikowano

Mozna silniczki przelozyc ale trzeba to zrobic z wiazka fotela.

Opublikowano

Grzegorz rozwiń trochę :)

Opublikowano

Panowie,  szybkie pytanie. 

Czy montując manetki i taśmę z polifta do przedlifta będzie działała multidunkcja na starych przyciskach w kierownicy? 

Oczywiście taśma pod MF i tempomat.  

Opublikowano

Skoro zakladajac kiere z polifta nie trzeba zmieniac tasmy by dzialalo to raczej tak :)

Edytowane przez amaradaar

Opublikowano
7 godzin temu, wrclaguna napisał:

co po niektorzy to widze ze jakies dyrdymały piszą :facepalm:

Grzegorz tyle samo czasu zajeloby Ci wyjasnienie sprawy bo wiadomo, ze w temacie pewnie nie ma dla Ciebie tajemnic :)

Opublikowano

Dziwne wcześniej miał fotele w pełnej elektryce bez pamięci. Zmienione były na S4 z pamięcią, ale bez modułu wiadomo z jakich względów i fotel normalnie sterował. Tak samo jak raz były wymieniane fotele z bez elektryki na elektryczne oba były grzane i po założeniu też działało. Wygląda na to że jak jest grzeanie jest i kostka do elektryki. Bo ja miałem np elektryczne ale bez grzania i kostki już nie było. Chyba że ktoś wcześniej już wymieniał fotele i dlatego ruszyło, ale pamięć nie działała tzn nie podświetlały się nawet przyciski w boczku.

Opublikowano
Godzinę temu, Gibons napisał:

Dziwne wcześniej miał fotele w pełnej elektryce bez pamięci. Zmienione były na S4 z pamięcią, ale bez modułu wiadomo z jakich względów i fotel normalnie sterował. Tak samo jak raz były wymieniane fotele z bez elektryki na elektryczne oba były grzane i po założeniu też działało. Wygląda na to że jak jest grzeanie jest i kostka do elektryki. Bo ja miałem np elektryczne ale bez grzania i kostki już nie było. Chyba że ktoś wcześniej już wymieniał fotele i dlatego ruszyło, ale pamięć nie działała tzn nie podświetlały się nawet przyciski w boczku.

Jak zmieniles fotele na elektryczne a wczesniej miales tylko el ledzwi to bedzie to latac bez problemu.

Opublikowano

Ja mam aktualnie fotele w wersji bieda - brak nawet regulacji lędźwi.

A potrzebuję wstawić fotele przystosowane pod pamięć, ale na chwilę obecną interesuje mnie tylko elektryka - doprowadzając tylko zasilanie.