Opublikowano 3 Marca 20179 l Godzinę temu, komoornik napisał: Zwykły zderzak tył przedlift vs polift to akurat ciężko rozpoznać. cały czas mowa o zderzaku S-line polift z dyfuzorem
Opublikowano 3 Marca 20179 l 6 godzin temu, marda16 napisał: Hej, jak to wygląda wizualnie jeżeli tylko tylny zderzak wymienię na poliftowy s-line a przód zostanie w przedlifcie standard A4 B8 2011 ? Czy 1000zł za zderzak tylny s-line polift kompletny z pdc do założenia to dobra cena ?
Opublikowano 3 Marca 20179 l koledzy a tak zmieniajac temat ile mozna wołac za kierownice Edytowane 3 Marca 20179 l przez Piotr Czarnojan
Opublikowano 3 Marca 20179 l 7 minut temu, SpierfolES napisał: Nom zacny model xD lotke sline czarna ly9b będę mieć na sell niedługo lotkę s-line można jeszcze kupić ale taką od RS to już ciężej
Opublikowano 3 Marca 20179 l 55 minut temu, radzio88 napisał: Pozamiatane, polift zderzak tyl o wiele lepiej wyglada niz przedlift
Opublikowano 3 Marca 20179 l 42 minuty temu, wrzosu napisał: mam sztukę ori rs do sprzedania daj info na pw ile i jaki kolor ? nie zakładałeś jej jeszcze ? Edytowane 3 Marca 20179 l przez marda16
Opublikowano 3 Marca 20179 l 21 godzin temu, komoornik napisał: A ja uważam wręcz przeciwnie - robienie lifta w połowie i pierwsze co to widać że modyfikacje robione po taniości. a niby dlaczego?? mnie np bardziej podobają się lampy led przód niż neon .. i najchętniej wsadziłbym zderzak z polifta ale zostawił lampy z przedlifta.. co niestety się nie da dlatego rozważam dwie opcje front przedlift ale wersja sport z aluminiową dokładką (cena aso 2230) gdzie tu taniość lub competition polift (a rozważam to nadal mimo że zderzak competition juz dawno leży w domu) poprostu są różne możliwości ps ja poki co jeżdże właśnie tak tył full lift przód full przedlift Edytowane 4 Marca 20179 l przez amaradaar
Opublikowano 4 Marca 20179 l Dnia 2.03.2017 o 10:45, st4yKool napisał: Panowie, Ktos moze jezdzi z wydechem millteka? np. http://millteksport.com/exhaust.products.cfm?variantid=346 ? Nie bedzie zbyt glosno/meczaco na trase? Mozna taki zestaw zamontowac bez spawania? Cześć, kolego wg. będzie męcząco na dłuższą trasę, a zwłaszcza dla osób siedzących z tyłu. Dobrze jest jednak mieć możliwość "regulacji" pracy tego wydechu. Nie wiem czy siedziałeś w A6/A7 na tylnych stołkach jak był zapodany aktywny wydech na trasie (tak z 5 godzin), jak tak to wiesz o czym mówię.
Opublikowano 4 Marca 20179 l 15-17mmCzyli przy tych parametrach felgi et30 będzie najlepsze żeby było na równo z blotnikiem?
Opublikowano 5 Marca 20179 l Założyłem do bagażnika 2 lampki ledowe co przychodzą pod fotele bo mi zostały i coś słabo to świeci ,pod nogi wystarczają a tu nie za bardzo zakładał ktoś je do bagażnika ?
Opublikowano 5 Marca 20179 l 3 godziny temu, l.e.s.t.e.r napisał: Przy ET30 i feldze 8,5 cała jest przód równo z błotnikiem. a na tył ile dać?