Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy zrobi ktos plik do etki z vinem?

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam. Panowie mam takie pytanie znajomy chciałby kupic anglika dla siebie i przerobić go w warsztacie. Grodz jest uniwersalna tak jak w b6 b7?

Opublikowano
17 godzin temu, skotmen napisał:

Właśnie chyba nie powinny bo jak przy 29j i 8,5" są na równo z błotnikiem to przy 8" powinny być ok. Sam już nie wiem 

Tylko wiesz to już 19 cali jest no i opona 255:kwasny:

Opublikowano
5 godzin temu, marcin_o23 napisał:

Tylko wiesz to już 19 cali jest no i opona 255:kwasny:j

nie koniecznie tym bardziej że 8j 

Miałem wcześniej na 8.5j 245 i jest ok minimalny naciąg 

Opublikowano

widziałem 8,5 cala et29 z oponą 255, jest na styk z budą, więc może to 8 cali et 26 leżało by podobnie, w sumie ok 1cm różnicy na szerokości

Opublikowano
Witam. Panowie mam takie pytanie znajomy chciałby kupic anglika dla siebie i przerobić go w warsztacie. Grodz jest uniwersalna tak jak w b6 b7?

Grodz do wiercenia otwory
Zawartość dodana 2 minutes later

Jaki jest numer isofix przód fotel pasażera ???

Zawartość dodana 3 minutes later

Grodz do wiercenia otwory.

Jaki jest numer isofix przód fotel pasażera ???

Opublikowano

Czy przycisk Drive Select w polifcie zmienia też od razu wybrany tryb, czy tylko pokazuje menu na MMI?

Opublikowano

HomeLink. Czy ktoś posiada to cudo i może potwierdzić na ile jest to używalne w garażach podziemnych w blokach? Pilot do mojej bramy ma zmienny kod, słyszałem że w takim przypadku ciężko / niemożliwe jest zakodować HomeLink, żeby działał poprawnie.

2017-03-07 10.00.08.jpg

Opublikowano

to polacz homelink - pilot - brama :P

ps. zartuje.. neich sie wypowiedza ci co znaja temat :)

Opublikowano
30 minut temu, komoornik napisał:

Czy przycisk Drive Select w polifcie zmienia też od razu wybrany tryb, czy tylko pokazuje menu na MMI?

Zmienia od razu tryb i pokazuje to na FIS, na MMI nie wyświetla wtedy info.

Opublikowano
33 minuty temu, st4yKool napisał:

to polacz homelink - pilot - brama :P

ps. zartuje.. neich sie wypowiedza ci co znaja temat :)

Tak bym zrobił w swoim aucie :) Ale konfiguruję leasingowe i tam nie będzie takiej opcji. A HomeLink wygodniejszy niż wyciąganie kluczyka z kieszeni za każdym razem (B9 ma kessy w standardzie).

Opublikowano

Pilot do popielniczki i bez przesady :)

Opublikowano

ja pilota trzymam w przerwie pomiędzy podparcie uda a siedziskiem...czasem pewnie dziwnie wygląda jak go szukam/wyciągam bo ktoś z zewnątrz myśli że sobie jajka poprawiam :grin:

Opublikowano
9 minut temu, komoornik napisał:

Pilot do popielniczki i bez przesady :)

Nie no, mi nie chodzi o to, że nie będę miał gdzie trzymać pilota. Tylko zastanawiam się trochę nad tym HomeLinkiem, bo to wygodna sprawa i nie aż tak bardzo droga w B9 (1.2k). Ale jak miałoby nie działać, to wolę w tej cenie coś innego wrzucić :decayed:

Opublikowano
3 godziny temu, sowiq napisał:

Nie no, mi nie chodzi o to, że nie będę miał gdzie trzymać pilota. Tylko zastanawiam się trochę nad tym HomeLinkiem, bo to wygodna sprawa i nie aż tak bardzo droga w B9 (1.2k). Ale jak miałoby nie działać, to wolę w tej cenie coś innego wrzucić :decayed:

W B8 na zmiennym kodzie nie będzie otwierać bramy HL, chociaż był tu taki jeden co zlekka przerobił ten home link w B8 i działało na zmiennym (po prostu wrezał elektronikę od zwykłego pilota od bramy do  home link w dużym uproszczeniu pisząc) 

Czy został zmieniony homme link w B9 i poprawiony tego nie wiem, zapytaj w ASO może coś powiedzą

Opublikowano

Mam prośbę do osób które mają serwisowy bagnet olejowy, możecie zmierzyć całkowitą długość przy ustawieniu dla 1.8/2.0 tfsi czyli na 39 na górnej skali. Kupiłem ostatnio taki jonessway'a AI050141 i mam sporą rozbieżność miedzy tym co pokazuję z czujnika czyli na fis/wyświetlacz (za każdym razem mierzy mi ten sam poziom, 1 belkę poniżej max) a na bagnecie (tutaj mam około 15 na 24 maxa). Mój ma długość całkowitą 54,4 cm natomiast skala dolna (załamanie/zgięcie na bagnecie) jest na 49,5 do 53 cm, przy ustawieniu na 39 na górnej skali. Trefny bagnet kupiłem?

Edytowane przez zabiello

Opublikowano

Czy dyfuzor taki jak w aukcji jest oryginalnie malowany czy jak się kupuje nowy to trzeba go malować ?:hi:http://allegro.pl/audi-a4-b8-8k0-lift-s-line-dyfuzor-spojler-zderzak-i5689922951.html

i dlaczego nie ma  osobno kratki do niego,na allegro nie widzę a nowy to ponad 300 zł ?

Opublikowano

Panowie jaki jest numer wycieraczki na tył do naszych B8 przedlift?

W necie znalazłem dwie Boscha:

A 402 H i A 403 H?

To jakaś różnica jest?

Opublikowano
Godzinę temu, Cocco napisał:

Panowie jaki jest numer wycieraczki na tył do naszych B8 przedlift?

W necie znalazłem dwie Boscha:

A 402 H i A 403 H?

To jakaś różnica jest?

8K9 955 425 taki jest nr oem tylnej wycieraczki.