Opublikowano 28 Lutego 20188 l Teraz, Hohe napisał: Ale z tymi sterownikami to nie Twoja brocha, nie zapłaciłbym drugi raz. Mnie kiedyś też ASO uszczęśliwiło wyje..niem calego kodowania. Wszystko co dorezałem musiałem kodować od nowa. zapłaciłbyś tylko w aucie na gwarancji możesz od nich wymagać naprawy po takim nie udanym wgraniu map, mają to gdzieś napisane w papierach które masz podpisać przez operacją. Rownież mają napisane gdzieś w umowie żę nie odpowiedają za modyfikację sterowników ( czy jakoś tak ) Ogólnie można im skoczyć W tych nawigacja sypią się jakieś pamięci, nie pierwszy przypadek.
Opublikowano 28 Lutego 20188 l 4 minuty temu, l.e.s.t.e.r napisał: zapłaciłbyś tylko w aucie na gwarancji możesz od nich wymagać naprawy po takim nie udanym wgraniu map, mają to gdzieś napisane w papierach które masz podpisać przez operacją. Rownież mają napisane gdzieś w umowie żę nie odpowiedają za modyfikację sterowników ( czy jakoś tak ) Ogólnie można im skoczyć W tych nawigacja sypią się jakieś pamięci, nie pierwszy przypadek. Jak to dobrze, że mam wypasionego Concerta. ???
Opublikowano 28 Lutego 20188 l Teraz, Hohe napisał: Jak to dobrze, że mam wypasionego Concerta. ??? te nowe auta to już jest masakra. Ciekawe jak kodowania w A4 B9 bo podejżewam że będzie podobnie jak w F30
Opublikowano 28 Lutego 20188 l 7 godzin temu, PIXI napisał: O i to jest dobra wiadomość , bardzo mnie to cieszy. Swoją drogą- nie robiłem programu śmigam serią, więc może by przy okazji zrobić ? Sam qźwa nie wiem ... Dzięki piękne Krzysiu ! Rzecz oczywiście oczywista a potem do Rogalinio
Opublikowano 28 Lutego 20188 l 30 minut temu, Hohe napisał: Czyli jak? np żeby zamontować większe hamulce do F30 musisz przekodować 14 sterowników
Opublikowano 28 Lutego 20188 l Panowie pytanie, może ktoś miał podobny przypadek po wymianie sterownika MASTER od side assist na sterownik o tych samych br z tego samego roku z ta sama końcówka A bo an poprzednim był błąd napięcia, to teraz błędów brak a świecą cały czas diody z prawej strony, od odpalenia auta jednostajnie jednym światłem, przyciskiem nie da się włączyć side assist w drzwiach kierowcy, po podpięcia vcdsa przycisk swieci ale diody nie, na output test brak reakcji jakies sugestie?
Opublikowano 28 Lutego 20188 l 41 minut temu, amaradaar napisał: Rzecz oczywiście oczywista a potem do Rogalinio Brawo Ty ? Nie poszaleje za bardzo... multitronic nie lubi koksu mimo wszystko ? Skrzynia bajka (zamula...ale komfort duży) - ale brakuje mi "pierdoxnięcia" z b6 w manualu + 200 kucy ? Edytowane 28 Lutego 20188 l przez PIXI
Opublikowano 28 Lutego 20188 l Panowie macie może nagrany dzwięk sprawnego silnika 2.0 177KM CGLC w S-tronic'u ? Oglądałem jedną sztukę ale po przejsciu z PD na CR jakoś dziwnie on chodzi IMO
Opublikowano 28 Lutego 20188 l 6 minut temu, Norbas napisał: Panowie macie może nagrany dzwięk sprawnego silnika 2.0 177KM CGLC w S-tronic'u ? Oglądałem jedną sztukę ale po przejsciu z PD na CR jakoś dziwnie on chodzi IMO Jak się przesiadłem z 1,9 avf na 2,0 cglc to też myślałem że jest zepsuty ? Mam Multi więc nie pomogę ... Edytowane 28 Lutego 20188 l przez PIXI
Opublikowano 28 Lutego 20188 l 2 minuty temu, PIXI napisał: Jak się przesiadłem z 1,9 avf na 2,0 cglc to też myślałem że jest zepsuty ? Mam Multi więc nie pomogę ... Ja mam BRB 1.9, kumpel ma 1.9 avf i się śmieje, że te cglc chodzi jak c330 długo Ci się zagrzewa w te mrozy ? w brb mam 90 na blacie po 6km a tam dopiero po 8-9km...
Opublikowano 28 Lutego 20188 l 7 minut temu, Norbas napisał: Ja mam BRB 1.9, kumpel ma 1.9 avf i się śmieje, że te cglc chodzi jak c330 długo Ci się zagrzewa w te mrozy ? w brb mam 90 na blacie po 6km a tam dopiero po 8-9km... Też mi się wydaje, że ma rację ? W te mrozy to porażka jakaś- po mieście żeby uzyskać 90 stopni to chyba bez ogrzewania trzeba śmigać (dodatkowo nagrzewnica wyłączona bo jest jakaś "usterka fabryczna" - czytaj akcja serwisowa). Napisz do usera TOMI 790 on ma cglc w s-tronic. Edytowane 28 Lutego 20188 l przez PIXI
Opublikowano 28 Lutego 20188 l 9 minut temu, Norbas napisał: Słyszałem już o akcjach z B8 Spoko napiszę do niego, dzięki wielkie ? luzik
Opublikowano 1 Marca 20188 l 19" 8.5j Jakie macie opon? Zastanawiam się nad 235/35 i 245/35 Fabrycznie maja iść 255/35 r19, ja jeżdżę na 245/35 r 19, przy 235/35 r 19 jest mega naleśnik, mało tej opony i strasznie to wygladaWysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka