Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma problemu :) myślę że oni jeszcze samo dokładnie nie wiedzą co trzeba zrobić, wiec wole poczekać chyba żeby nie być królikiem doświadczalnym :)

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak pojedziesz do ASO to zaraz będą się za emisje spalin łapać... u mnie auto miało muła, ale na rolkach 150 ps wypluło po akcji serwisowej.

Opublikowano

Dobrze ,że nie wszystkie ON podlegają akcji serwisowej . 

Opublikowano
10 minut temu, TOM3K napisał:

jak pojedziesz do ASO to zaraz będą się za emisje spalin łapać... u mnie auto miało muła, ale na rolkach 150 ps wypluło po akcji serwisowej.

Tomek, jak byłeś w aso na naprawie - to przy okazji wgrali Ci soft,nie informując Ciebie o tym .... czy wyglądało to jakoś inaczej ???

Opublikowano
17 minut temu, reikeb napisał:

Nie ma problemu :) myślę że oni jeszcze samo dokładnie nie wiedzą co trzeba zrobić, wiec wole poczekać chyba żeby nie być królikiem doświadczalnym :)

Ja też nie chcę być królikiem .... pixi - królik :grin: jakoś mi nie pasi :(

Opublikowano

Ale możesz być myszką doświadczalną :D

Opublikowano
1 minutę temu, reikeb napisał:

Ale możesz być myszką doświadczalną :D

:grin:

Opublikowano

Ja szukałem w google , a tu temat prawie ma 3 lata ...:)

Edytowane przez PIXI

Opublikowano
8 minut temu, PIXI napisał:

Tomek, jak byłeś w aso na naprawie - to przy okazji wgrali Ci soft,nie informując Ciebie o tym .... czy wyglądało to jakoś inaczej ???

Nie, ja dostałem list od producenta (jak wszyscy w Niemczech) ale wujaszkowi zrobili to właśnie w ten sposób, że przy inspekcji wgrali mu nowy soft zanim jeszcze list dostał.  A informacje o samej akcji dostał 2 tyg po tej sytuacji

Opublikowano
2 minuty temu, TOM3K napisał:

Nie, ja dostałem list od producenta (jak wszyscy w Niemczech) ale wujaszkowi zrobili to właśnie w ten sposób, że przy inspekcji wgrali mu nowy soft zanim jeszcze list dostał.  A informacje o samej akcji dostał 2 tyg po tej sytuacji

Czyli wszystko jasne, odgórne zalecenia .

Dzięki :hi:

Opublikowano

Nic...  trzeba będzie zadzwonić i podpytać o szczegóły .

Opublikowano
3 godziny temu, Hugo napisał:

Panowie, ruszyła już akcja serwisowa wymiany wadliwych nagrzewnic w A4, A5 i Q5, które zostały wyprodukowane w okresie od kwietnia 2011 roku do maja 2015 roku. Możecie dzwonić do ASO i sprawdzać czy Wasze auto jest na liście. Będzie z tym zabawy, bo trzeba wywalać dechę, żeby wymienić nagrzewnicę :kwasny:

Dechy chyba nie trzeba zrzucać, mam pdf-a z instrukcją serwisową od tej akcji i według niej to powinno wyjść od strony schowka. 

Opublikowano
Teraz, wrclaguna napisał:

Proszę bardzo.

RCRIT-17V622-2176.pdf 

Opublikowano

To czym będzie się różniła 80C5 od 80C6 .

Opublikowano

Jaki masz u siebie i ile taka impreza   :decayed: jak coś to może być na pw [emoji6]:hi: 

Mam KW V2

rewelacja jeśli chodzi o komfort i ciszę (tlumienie)

tyle, że bez ADS płaciłem 6900 więc droga impreza.

Ale w porownaniu do seryjnego zawieszenia S4 jest znacznie wygodniej o dziwo i dużo niżej ale bez przesady czyli wszystkie progi zwalniające przejeżdża.

w porownaniu do seryjnego zawiasu A4 bedzie dużo twardziej ale nerek nie odbije a i uszy mniej stuków z drogi usłyszą.

nastawy w 16 stopniowej regulacji licząc od najbardziej miękko (-) : tył prawie max miękko (2/16klik) przód lato 9klik zima max miękko 0 klik)

na zimę +4cm do góry

2ac9790b6a42c8fd73d5756407b171d6.jpg

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
13 minut temu, wikary napisał:

To czym będzie się różniła 80C5 od 80C6 .

U mnie po wpisaniu VINu pokazuje 80C6, a póki co wyłączyłem sobie ten podgrzewacz w MMI, trochę lipa teraz z ogrzewaniem ale wole nie ryzykować.

Edytowane przez czarek76

Opublikowano

jakby ktoś coś kupie dekory piano i fotele full elektryka alkantara lub s4 rs4

Opublikowano
20 minut temu, skrzypul napisał:

Mam KW V2

rewelacja jeśli chodzi o komfort i ciszę (tlumienie)

tyle, że bez ADS płaciłem 6900 więc droga impreza.

Ale w porownaniu do seryjnego zawieszenia S4 jest znacznie wygodniej o dziwo i dużo niżej ale bez przesady czyli wszystkie progi zwalniające przejeżdża.

w porownaniu do seryjnego zawiasu A4 bedzie dużo twardziej ale nerek nie odbije a i uszy mniej stuków z drogi usłyszą.

nastawy w 16 stopniowej regulacji licząc od najbardziej miękko (-) : tył prawie max miękko (2/16klik) przód lato 9klik zima max miękko 0 klik)

na zimę +4cm do góry

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Dzięki wielkie Michaś :hi: 

BTW Fajny białas.... 

Muszę poszukać ile kosztuje zestaw pod ADS ewentualnie  same springi wrzucić  .... 

Opublikowano
Godzinę temu, czarek76 napisał:

U mnie po wpisaniu VINu pokazuje 80C6, a póki co wyłączyłem sobie ten podgrzewacz w MMI, trochę lipa teraz z ogrzewaniem ale wole nie ryzykować.

A od czego on w ogóle jest ? Z pozycji mmi można wyłączyć czy kabelkiem?