Opublikowano 25 Września 20188 l 2 minuty temu, inhosik napisał: Ktoś wie czy bcm 8K0907063P ogarnie bixenon z led? Tak, ogarnie spokojnie
Opublikowano 25 Września 20188 l Dziękuję. W audi q5 jest ta sama instalacja co do b8? Będę montowal w q5 ksenony. Do b8 trzeba ciagnac po kablu z bcm a w q5 widziałem gotowe adaptery bez kabli do bcm. Dziwne
Opublikowano 25 Września 20188 l 3 godziny temu, zabiello napisał: Niefart, ja jak miałem odkręcać te śruby to parę dni wcześniej kilka razy spsikałem płynem penetrującym i poszło bez większego problemu a i tak jedna śruba zerwała z 1,5 zwoju gwintu z wahacza bo też miałem przyrdzewiałe. A były u Ciebie problemyze srubami od geometrii? Podobno też stoją, w czwartek się dowiem?
Opublikowano 25 Września 20188 l 44 minuty temu, Kodzak33 napisał: A były u Ciebie problemyze srubami od geometrii? Podobno też stoją, w czwartek się dowiem? Ja swoich jeszcze nie ruszałem, nie miałem potrzeby. Amorki odkręcałem bo wymieniałem odboje.
Opublikowano 25 Września 20188 l Panowie potrzebuje klona na już, najlepiej jakiś nowszy, ktoś ogarnia ze śląska ?
Opublikowano 25 Września 20188 l 5 godzin temu, chudineze napisał: Może ktoś ma opis jak wyciągnąć szybę z tylnych drzwi Proszę bardzo SZYBA-DRZWI-TYŁ.pdf SZYBA-DRZWI-TYŁ-1.pdf Edytowane 25 Września 20188 l przez Góral65
Opublikowano 25 Września 20188 l Panowie mam pytanie... Jaki byłby koszt dołożenia grzanych foteli w a4 b8??? Znajomy pyta bo ma allroad'a i chciałby takie coś wymodzić.. mówi że grzane fotele ma także reszta co tam potrzeba...
Opublikowano 25 Września 20188 l 11 minut temu, Adam87 napisał: Panowie mam pytanie... Jaki byłby koszt dołożenia grzanych foteli w a4 b8??? Znajomy pyta bo ma allroad'a i chciałby takie coś wymodzić.. mówi że grzane fotele ma także reszta co tam potrzeba... klimatronik i wiązka
Opublikowano 25 Września 20188 l 11 minut temu, egon47 napisał: klimatronik i wiązka Aha.. A w pln ile mniej więcej..
Opublikowano 25 Września 20188 l Ceny są różne od 180 w górę, musisz też pamiętać że do ściągnięcia będzie CP
Opublikowano 25 Września 20188 l 4 minuty temu, Adam87 napisał: CP ?? ochrona komponentu ściągnięcie jej
Opublikowano 25 Września 20188 l 3 minuty temu, egon47 napisał: ochrona komponentu ściągnięcie jej 3 minuty temu, Hugo napisał: Component protection Czyli tak po chłopsku to poprostu odblokować grzanie???
Opublikowano 25 Września 20188 l 2 minuty temu, Adam87 napisał: Czyli tak po chłopsku to poprostu odblokować grzanie??? jak wrzucisz inny klimatronik to nie będzie w działał każda taka części jest przypisana do danego auta trzeba tak jak by go przypisać do auta coś w tym stylu jak się mylę proszę mnie poprawić
Opublikowano 25 Września 20188 l To fakt ale już wiadomo mniej więcej co i jak... Dzięki przekaże mu co i jak i napewno jeszcze będzie pare pytań odnośnie tego tematu..
Opublikowano 25 Września 20188 l A maty może ma ktoś na przód pod sporty do sprzedania? Chętnie wezmę
Opublikowano 26 Września 20188 l Jakie to są amory? 8K0413031AP i 8T0513035M z góry dzięki za odpowiedź