Opublikowano 10 Grudnia 20187 l 11 godzin temu, djtatra napisał: Już też takie opinie słyszałem, nic będę gonił do Aligatora - zobaczymy co wymyśli. Dziwne, że na forum jest tak mało osób z tym silnikiem CNHA i cięzko coś porównać ? ..tematów też za badzo nie ma . Mam A6 c7 z tym silnikiem i nigdy zużycie paliwa nie przekroczyło 6,5 litra.............
Opublikowano 10 Grudnia 20187 l panowie jak wejść do ukrytego menu po odblokowaniu jak nie mam przycisku SETUP czy da się w ogóle w MMI 3G+
Opublikowano 10 Grudnia 20187 l 3 godziny temu, Yaro1 napisał: Mam A6 c7 z tym silnikiem i nigdy zużycie paliwa nie przekroczyło 6,5 litra............. No to mnie pocieszyłeś Yaro1
Opublikowano 11 Grudnia 20187 l 3 godziny temu, michał69 napisał: panowie jak wejść do ukrytego menu po odblokowaniu jak nie mam przycisku SETUP czy da się w ogóle w MMI 3G+ W mmi 3G+ nie ma SETUP tylko CAR i MENU przytrzymujesz Edytowane 11 Grudnia 20187 l przez WydRos
Opublikowano 11 Grudnia 20187 l Dolewa ktoś z Was może Archoila do oleju? Bo akurat w sobotę mam wymianę oleju i tak mi przeszło przez myśl, czy nie zalać
Opublikowano 11 Grudnia 20187 l Ja lałem ale AR9100 do LM SHT 5w40. Może to obiektywna ocena ale odrobinę wycisza prace silnika. Napewno nie zaszkodziło mojemu cdhb. Z tego co jeszcze zauważyłem to po dolaniu temp oleju była niższa o 1-2 st podczas takiej samej jazdy. Edytowane 11 Grudnia 20187 l przez zabiello
Opublikowano 11 Grudnia 20187 l Ktoś chętny na projektory drzwi, oryginalne Audi? Edytowane 11 Grudnia 20187 l przez MaciekPL
Opublikowano 11 Grudnia 20187 l 28 minut temu, MaciekPL napisał: Ktoś chętny na projektory drzwi, oryginalne Audi? Ile i po ile, z ciekawości zapytam.
Opublikowano 11 Grudnia 20187 l W dniu 10.12.2018 o 10:26, djtatra napisał: Już też takie opinie słyszałem, nic będę gonił do Aligatora - zobaczymy co wymyśli. Dziwne, że na forum jest tak mało osób z tym silnikiem CNHA i cięzko coś porównać ? ..tematów też za badzo nie ma . Mam A4 z tym silnikiem quattro i manualem, jazda autostrada 150 - 160 km/h wychodzi okolo 6,8 litra na 100 km liczone z dystrybutora, na komputerze wychodzi ciut wiecej. Przy wolniejszej jezdzie pokazuje nawet ponizej 6 litrow.
Opublikowano 11 Grudnia 20187 l 1 godzinę temu, Hohe napisał: Ile i po ile, z ciekawości zapytam. Komplet na 4 drzwi. W DE po 80€ tak można najtaniej czasem dostać za komplet.. Komplet 2 sztuk. Jakby ktoś był chętny mam sporo taniej.
Opublikowano 11 Grudnia 20187 l 23 godziny temu, Dev napisał: Jaka skrzynia ? Multitronic 8 biegowa ?
Opublikowano 11 Grudnia 20187 l 6 godzin temu, MaciekPL napisał: Ktoś chętny na projektory drzwi, oryginalne Audi? Jednak się nie podobają ?
Opublikowano 11 Grudnia 20187 l 3 minuty temu, pietrz44 napisał: Jednak się nie podobają ? Robią robotę, z początku byłem na nie. Teraz już przyzwyczaiłem się heh. Mam inne zestawy na sprzedaż
Opublikowano 12 Grudnia 20187 l wiecie może jak zakodować światła led żeby po zamknięciu auta jeszcze chwile świeciły coming leaving home? wczoraj podłączałem pod komputer odblokowałem zielone menu i video in motion. a dzis zauważyłem ze światła dzienne od razu po zamknięciu c. zamka gasną. wcześniej jeszcze przez 30s się świeciły
Opublikowano 12 Grudnia 20187 l 4 godziny temu, michał69 napisał: wiecie może jak zakodować światła led żeby po zamknięciu auta jeszcze chwile świeciły coming leaving home? wczoraj podłączałem pod komputer odblokowałem zielone menu i video in motion. a dzis zauważyłem ze światła dzienne od razu po zamknięciu c. zamka gasną. wcześniej jeszcze przez 30s się świeciły Musisz odchaczyc w vcds „sterowanie clh drzwiami kierowcy”
Opublikowano 12 Grudnia 20187 l W dniu 7.12.2018 o 09:14, Hugo napisał: No widzisz, a ostatnio na grupie na FB był temat wycieraczek. Kilka osób wzięło te Oximo i oddawali bo była lipa Jeden narzeka na Bosch, drugi na Valeo, a kolejny uważa, że są cacy Nie ma reguły. Ja osobiście latam na SWF ? Też polecam SWF, cisza i zgarniają dobrze. SWF produkuje OE , ale uwaga... zostało przez Valeo wykupione ;) Niestety jedne z najdroższych wycieraczek na rynku aftermarketowym
Opublikowano 12 Grudnia 20187 l 1 godzinę temu, WydRos napisał: Musisz odchaczyc w vcds „sterowanie clh drzwiami kierowcy” W którym miejscu się to odchacza ?
Opublikowano 12 Grudnia 20187 l Mam pytanie bo ostatnio gdzieś widziałem na youtubie jak do A4 ktoś tam sobie wgrywał ukryte dodatki i wspominał o Laptimer gdzie powiedział że tylko w S4 i RS4 idzie to wgrać, to prawda?
Opublikowano 12 Grudnia 20187 l 7 minut temu, Maciejppl napisał: Mam pytanie bo ostatnio gdzieś widziałem na youtubie jak do A4 ktoś tam sobie wgrywał ukryte dodatki i wspominał o Laptimer gdzie powiedział że tylko w S4 i RS4 idzie to wgrać, to prawda? Eee, ja mam w traktorze.