Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 godzin temu, djtatra napisał:

Już też takie opinie słyszałem, nic będę gonił do Aligatora - zobaczymy co wymyśli.

Dziwne, że na forum jest tak mało osób z tym silnikiem CNHA i cięzko coś porównać ?   ..tematów też za badzo nie ma .

Mam A6 c7 z tym silnikiem i nigdy zużycie paliwa nie przekroczyło 6,5 litra.............

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

panowie jak wejść do ukrytego menu po odblokowaniu jak nie mam przycisku SETUP czy da się w ogóle w MMI 3G+

Opublikowano
3 godziny temu, Yaro1 napisał:

Mam A6 c7 z tym silnikiem i nigdy zużycie paliwa nie przekroczyło 6,5 litra.............

No to mnie pocieszyłeś  Yaro1 :(

Opublikowano
3 godziny temu, michał69 napisał:

panowie jak wejść do ukrytego menu po odblokowaniu jak nie mam przycisku SETUP czy da się w ogóle w MMI 3G+

W mmi 3G+ nie ma SETUP tylko CAR i MENU przytrzymujesz

Edytowane przez WydRos

Opublikowano

Dolewa ktoś z Was może Archoila do oleju? Bo akurat w sobotę mam wymianę oleju i tak mi przeszło przez myśl, czy nie zalać :)

dodatek-do-oleju-archoil-9200-v2-200ml.jpg

Opublikowano

Ja lałem ale AR9100 do LM SHT 5w40. Może to obiektywna ocena ale odrobinę wycisza prace silnika. Napewno nie zaszkodziło mojemu cdhb.

Z tego co jeszcze zauważyłem to po dolaniu temp oleju była niższa o 1-2 st podczas takiej samej jazdy.

Edytowane przez zabiello

Opublikowano

Ktoś chętny na projektory drzwi, oryginalne Audi? 

Edytowane przez MaciekPL

Opublikowano
28 minut temu, MaciekPL napisał:

Ile i po ile, z ciekawości zapytam. 

Opublikowano
W dniu 10.12.2018 o 10:26, djtatra napisał:

Już też takie opinie słyszałem, nic będę gonił do Aligatora - zobaczymy co wymyśli.

Dziwne, że na forum jest tak mało osób z tym silnikiem CNHA i cięzko coś porównać ?   ..tematów też za badzo nie ma .

Mam A4 z tym silnikiem quattro i manualem, jazda autostrada 150 - 160 km/h wychodzi okolo 6,8 litra na 100 km liczone z dystrybutora, na komputerze wychodzi ciut wiecej. Przy wolniejszej jezdzie pokazuje nawet ponizej 6 litrow.

Opublikowano
1 godzinę temu, Hohe napisał:

Ile i po ile, z ciekawości zapytam. 

Komplet na 4 drzwi. W DE po 80€ tak można najtaniej czasem dostać za komplet.. Komplet 2 sztuk. Jakby ktoś był chętny mam sporo taniej. 

Opublikowano
23 godziny temu, Dev napisał:

Jaka skrzynia ?

Multitronic 8 biegowa ? 

Opublikowano
6 godzin temu, MaciekPL napisał:

Jednak się nie podobają ?

Opublikowano
3 minuty temu, pietrz44 napisał:

Jednak się nie podobają ?

Robią robotę, z początku byłem na nie. Teraz już przyzwyczaiłem się heh. Mam inne zestawy na sprzedaż :)

Opublikowano

wiecie może jak zakodować światła led żeby po zamknięciu auta jeszcze chwile świeciły coming leaving home? wczoraj podłączałem pod komputer odblokowałem zielone menu i video in motion. a dzis zauważyłem ze światła dzienne od razu po zamknięciu c. zamka gasną. wcześniej jeszcze przez 30s się świeciły 

Opublikowano

A to nie idzie zmienic czasu clh w mmi ?

Opublikowano
4 godziny temu, michał69 napisał:

wiecie może jak zakodować światła led żeby po zamknięciu auta jeszcze chwile świeciły coming leaving home? wczoraj podłączałem pod komputer odblokowałem zielone menu i video in motion. a dzis zauważyłem ze światła dzienne od razu po zamknięciu c. zamka gasną. wcześniej jeszcze przez 30s się świeciły 

Musisz odchaczyc w vcds „sterowanie clh drzwiami kierowcy” 

Opublikowano
W dniu 7.12.2018 o 09:14, Hugo napisał:

No widzisz, a ostatnio na grupie na FB był temat wycieraczek. Kilka osób wzięło te Oximo i oddawali bo była lipa :) Jeden narzeka na Bosch, drugi na Valeo, a kolejny uważa, że są cacy :) Nie ma reguły. Ja osobiście latam na SWF ?

Też polecam SWF, cisza i zgarniają dobrze. SWF produkuje OE , ale uwaga... zostało przez Valeo wykupione ;) Niestety jedne z najdroższych wycieraczek na rynku aftermarketowym

Opublikowano
1 godzinę temu, WydRos napisał:

Musisz odchaczyc w vcds „sterowanie clh drzwiami kierowcy” 

W którym miejscu się to odchacza ?

Opublikowano

Mam pytanie bo ostatnio gdzieś widziałem na youtubie jak do A4 ktoś tam sobie wgrywał ukryte dodatki i wspominał o Laptimer gdzie powiedział że tylko w S4 i RS4 idzie to wgrać, to prawda?

Opublikowano
7 minut temu, Maciejppl napisał:

Mam pytanie bo ostatnio gdzieś widziałem na youtubie jak do A4 ktoś tam sobie wgrywał ukryte dodatki i wspominał o Laptimer gdzie powiedział że tylko w S4 i RS4 idzie to wgrać, to prawda?

Eee, ja mam w traktorze.