Opublikowano 3 Lutego 20206 l Powitać. Panowie, czy można wymienić tapicerkę z drzwi? Mam na myśli ten fragment materiału, który jest w skórze, alkantarze, bądź zwykłym materiale. Obecnie mam alkantarę, ale chodzi mi po głowie wymiana foteli, które są w skórze, ale mają styrane tapicerki drzwi i chcialbym wymienić sam materiał.
Opublikowano 3 Lutego 20206 l 2 godziny temu, marcin_o23 napisał: To jest inny vin WAUKGAFL4DA051364 - 2013 AUDI S4 PRESTIG price - Poctra.com POCTRA.COM 2013 AUDI S4 PRESTIG, WAUKGAFL4DA051364. Learn more...
Opublikowano 3 Lutego 20206 l https://poctra.com/2013-AUDI-S4-PRESTIG/id-Avp9fSidIQlfnrID/COLUMBUS-OH/1
Opublikowano 4 Lutego 20206 l Panowie, gdzie znajduje się odpływ klimy? Kupiłem sobie takiego Wurtha w szpraju i nie mogłem wczoraj znaleźć, że tak powiem - dziurki.
Opublikowano 4 Lutego 20206 l 9 godzin temu, Hohe napisał: Panowie, gdzie znajduje się odpływ klimy? Kupiłem sobie takiego Wurtha w szpraju i nie mogłem wczoraj znaleźć, że tak powiem - dziurki. Pokaż co kupiłeś
Opublikowano 4 Lutego 20206 l 1 godzinę temu, Hohe napisał: Klik Tego nie wpuszczasz przez odpływ, to nic nie da. Ja robię inaczej, wyciągam filtr kabiny, w pokrywce robię otworek takiej samej średnicy jak wężyk który jest w zestawie i wkładam go w ten otworek. Potem pokrywkę montuje w obudowę filtra, włączam nawiew na maxa i na 20 sekund puszczam preparat. Żeby było to szczelne musisz obciąć stary filtr i zostawić tylko ten kawałek przy pokrywce. Po operacji zaklejasz otworek taśmą i masz juz wszystko przygotowane do następnej operacji. Edytowane 4 Lutego 20206 l przez Dev
Opublikowano 5 Lutego 20206 l A da się w B8 dotrzeć jakoś za schowkiem bezpośrednio do parownika? Tak jak miało to miejsce w B6? Tam bezpośrednio psikałem i to był jedyny i najlepszy sposób by pozbyć się smrodu po wyłączeniu klimy. W golfie też to zdawało egzamin.
Opublikowano 5 Lutego 20206 l 8 godzin temu, KoJ@K napisał: A da się w B8 dotrzeć jakoś za schowkiem bezpośrednio do parownika? Tak jak miało to miejsce w B6? Tam bezpośrednio psikałem i to był jedyny i najlepszy sposób by pozbyć się smrodu po wyłączeniu klimy. W golfie też to zdawało egzamin. Zdejmujesz schowek wiercisz dziurkę przed parownikiem, nawiew na maxa i puszczasz szuwaksa. Zaklejasz dziurke i po problemie
Opublikowano 5 Lutego 20206 l 16 godzin temu, Hohe napisał: Instrukcja mówi co innego, może masz na myśli inny środek. Brudnym odpływem chcesz wpuszczac preparat ?
Opublikowano 5 Lutego 20206 l 11 minut temu, Dev napisał: Brudnym odpływem chcesz wpuszczac preparat ? A jakie to ma znaczenie? Rurka ma 80cm. Zresztą nie o to pytałem. Nie mogłem zlokalizować odpływu klimy pod autem. Wiem gdzie jest w środku, ale odchylenie podłogi, jak mówi ELSA, jest niemożliwe.
Opublikowano 5 Lutego 20206 l Wpuszczanie czegoś przed odpięty odpływ w wnętrzu samochodu to głupi pomysł z tego względu że preparat zacznie się skraplać i wypływać przez ten odpływ więc będzie Ci wsiąkało w wykładzinę to co wypłynie z parownika. Lepiej wyciągnąć filtr i bawić się z wpychaniem rurki przez otwór w stronę parownika, chociaż ja wyciągam schowek oraz rozbieram "dolot" do parownika z wentylatorem, mimo wszystko łatwo się to rozbiera (parę śrubek i wysuwa się całość z zaczepu) i jest łatwy dostęp do parownika. Pół litra czystej IPA plus kilka kropel zapachu (leśnego), który dodaje się do odkurzacza wodnego dla mniejszego smrodu i w butelkę z zwykłym spryskiwaczem. Parę minut pryskania na parownik od góry do dołu i przelaniu przez niego 0,5l izopropanolu załatwia sprawę. W zasadzie ten środek WURTH'a to też ipa z zapachem pod ciśnieniem. Później po złożeniu wszystkiego w całość ozonuję jeszcze wnętrze samochodu. Zawszę na wiosnę to robię i nie śmierdzi mi w samochodzie nawet pod koniec zimy.
Opublikowano 5 Lutego 20206 l Wiem, że to nie najlepszy pomysł. Będę na podnośniku następnym razem to znajdę ten odpływ pod spodem. Tak czy inaczej, to tylko profilaktyka. Na razie nic mi nie śmierdzi. ?
Opublikowano 5 Lutego 20206 l Witam potrzebuje rady planuje zmianę tarcz i klocków w a4 b8 sedanie 2.0 benzyna 224km stoi na 18" . Moglibyście mi polecić jakieś tarcze w raz z klockami które działają i w miarę się prezentują pozdrawiam