KoJ@K Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Godzinę temu, arturek986 napisał: Pany macie gdzieś manuala jak rozebrać lampę bixenon A4 B8? Lampę rozkleiłem ale za cholerę nie wiem jak wyjąć te plastiki z niej śruby wykręciłem ale nie chce puścić Ktorych plastikow nie mozesz wyjac ? https://m.imgur.com/account/kojak85/images/JNWnZjN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturek986 Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Nie wiem co najpierw rozebrać wydaje mi się że pasek led ale nie chce wyjść Link się nie otwiera Daj nr tel na PW to zadzwonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Mowisz o lampach lift, czy przed lift ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturek986 Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 (edytowane) 1 godzinę temu, KoJ@K napisał: Mowisz o lampach lift, czy przed lift ? przedlift tak jak na foto rozkleiłem lampę i co dalej wykręciłem wszystkie śruby ale nic nie mogę rozebrać, wydaje mi się że pierwszy powinien wyjść pasek led, wykręciłem 3 śruby na których się trzyma i nie wychodzi. http://image hosting adultcertificity.com Edytowane 1 Maja 2017 przez arturek986 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barca8585 Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 siema ma ktos z was moze zdiecie tej felgi 4G9601025N na b8 w rozmiarze 20 cali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumberjack Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Panowie dziwne pytanie, ale może ktoś wie Orientujecie się jak rozmiarowo ma się grill przedlift/polift? Znajomy ma ori RS4 z połamaną ramką i zastanawiam się czy dałoby radę przeszczepić cały środek (plaster miodu) do ramki od przedlifta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 9 minut temu, lumberjack napisał: Panowie dziwne pytanie, ale może ktoś wie Orientujecie się jak rozmiarowo ma się grill przedlift/polift? Znajomy ma ori RS4 z połamaną ramką i zastanawiam się czy dałoby radę przeszczepić cały środek (plaster miodu) do ramki od przedlifta? przecież one mają różne kształty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 no trochę inne są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st4yKool Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Przekladnia ? Magiel? Podobno ok.. :|Czas chyba sprzedac fure.. )Sent from my SM-G950F using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral65 Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Godzinę temu, st4yKool napisał: Podobno ok.. :| Czas chyba sprzedac fure.. ) Sent from my SM-G950F using Tapatalk może łożysko na amortyzatorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Też może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st4yKool Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Jak to sprawdzic? [emoji14]Sent from my SM-G950F using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArkadiuS Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Jak to sprawdzic? [emoji14] Sent from my SM-G950F using Tapatalk Tylko zdejmując amortyzator. Miałem podobny przypadek w b7. Najpierw stuki na skreconym kole, a później na kazdej większej nierownosci. Jezdzilem na diagnostykę do 3ch stacji diagnostycznych i sprawność amortyzatora byla w normie, praca zawieszenia również, magiel rowniez. Dopiero po rozegraniu okazalo sie ze amor jest bez gazu.....tak świetnie mamy zawiasy w naszych OOOO [emoji106] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st4yKool Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Ja mam amory ze zmiennym tlumieniem.. jak usiade to odbija ladnie itp.. tylko stuka glownie jak zmieniam kierunek jazdy i czasami na hopach..Sent from my SM-G950F using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 2 minuty temu, st4yKool napisał: Ja mam amory ze zmiennym tlumieniem.. jak usiade to odbija ladnie itp.. tylko stuka glownie jak zmieniam kierunek jazdy i czasami na hopach.. Sent from my SM-G950F using Tapatalk To jeździj prosto po równym i po problemie! ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st4yKool Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 LolSent from my SM-G950F using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 A ja mam takie pytanie: Zakładał ktoś z Państwa pompkę spryskiwaczy inną niż 8K9 955 647? Np 1K6 955 651? Powinna pasować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komoornik Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Czy dużą kratkę (maskownicę) na środku deski (na podszybiu) można zdemontować od zewnątrz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 55 minut temu, komoornik napisał: Czy dużą kratkę (maskownicę) na środku deski (na podszybiu) można zdemontować od zewnątrz? Coś mi się wydaje że chyba trzeba ściągnąc deskę. W dziale zrób to sam jest temat o dołożeniu banga zerknij tam. Powinno być jakieś info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi