wrclaguna Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 też uważam ze 250 ziko to lekka przesada... ale w kazdym serwisie jest taka sama cena ? Ceny sa moze inne czasem to 400 PLN moze kosztować scigniecie poprzez SVM . Kazde ASO płaci też za tzw, impulsy ON LINE . Nic nie poradzimy na to W modelu B9 to mozemy juz zapomniec o jakichkolwiek zmianach w aucie , pewnie tylko poprzez OTIS bedzie mozna zdiagnozowac cokolwiek .
ciasnyWiesiek Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 no dobrze ale ochrona komponentu nie zostala wprowadzona tylko po to by kradzionymi czesciami nie handlowac ale zeby k..a kase dalej ciagnac, czy inne marki tez taki system wprowadzaja ??
Hohe Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 no dobrze ale ochrona komponentu nie zostala wprowadzona tylko po to by kradzionymi czesciami nie handlowac ale zeby k..a kase dalej ciagnac, czy inne marki tez taki system wprowadzaja ?? Jak już jesteś, to pochwal się kolegom, jak to jest u nas w Irlandii. Nie dość, że kosztuje małą fortunę, to jeszcze ciężko znaleźć ASO w którymś ktoś wie co to jest CP i zechce się tego podjąć. A jak już znajdziesz, to masz 50% szans, że zrobi. To jest dopiero hardcore.
wrclaguna Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Ochrone w OOOO wprowadzili juz chyba w 2006 roku .
Hohe Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Chyba wcześniej, w A6 C6 produkowanym od 2004 też jest.
wrclaguna Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Trudno na 100% powiedziec moze jeszcze wczesniej to było w A8 Jutro bede w ASO to spytam kumpli
artua2 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Panowie nie wiem czy zabłysnę ale tego chyba jeszcze nie ma u nas w b8 mod przydatny na ciepłe dni kiedy chcę się pić coś chłodnego i wydaje sie być niedrogi AudiEnthusiasts Glove Box Cooler tylko które nr części są odpowiednie dla naszych bo podane są dla anglika i reszta europy o ile się nie mylę (RHD LHD)
Hohe Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Ciekawa sprawa. Right Hand Drive/Left Hand Drive. To znaczą te skróty. Masz podane nr części dla obu stron.
proximpuh Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 też uważam ze 250 ziko to lekka przesada... ale w kazdym serwisie jest taka sama cena ? W Gdańsku potrafią to zrobić nawet za 100 z fakturą, ale normalnie też kosztuje ok 240 PLN ów:kwasny:
artua2 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Ciekawa sprawa. Right Hand Drive/Left Hand Drive. To znaczą te skróty. Masz podane nr części dla obu stron. co oznaczają skróty to wiem ale męczy mnie pytanie czy w tym chodzi o to że: kierowca po Prawej/lewej stronie ruch prawo/lewo-stronny też uważam ze 250 ziko to lekka przesada... ale w kazdym serwisie jest taka sama cena ? W Gdańsku potrafią to zrobić nawet za 100 z fakturą, ale normalnie też kosztuje ok 240 PLN ów:kwasny: dzwoniłem do Gdańska i 250 zł to ich cena... z kim trzeba zagadać żeby za stówkę zrobili?
rslj Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 A ja mam cenę 60zł z FVAT w Krakowie
proximpuh Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Ciekawa sprawa. Right Hand Drive/Left Hand Drive. To znaczą te skróty. Masz podane nr części dla obu stron. co oznaczają skróty to wiem ale męczy mnie pytanie czy w tym chodzi o to że: kierowca po Prawej/lewej stronie ruch prawo/lewo-stronny też uważam ze 250 ziko to lekka przesada... ale w kazdym serwisie jest taka sama cena ? W Gdańsku potrafią to zrobić nawet za 100 z fakturą, ale normalnie też kosztuje ok 240 PLN ów:kwasny: dzwoniłem do Gdańska i 250 zł to ich cena... z kim trzeba zagadać żeby za stówkę zrobili? Spróbuj z Edgarem z servisu:wink: ---------- Post dopisany at 18:52 ---------- Poprzedni post napisany at 18:51 ---------- ---------- Post dopisany at 18:53 ---------- Poprzedni post napisany at 18:52 ---------- A ja mam cenę 60zł z FVAT w Krakowie no to bijesz wszystkich na głowę....chyba...
Hohe Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Ciekawa sprawa. Right Hand Drive/Left Hand Drive. To znaczą te skróty. Masz podane nr części dla obu stron. co oznaczają skróty to wiem ale męczy mnie pytanie czy w tym chodzi o to że: kierowca po Prawej/lewej stronie ruch prawo/lewo-stronny RHD - fajera z prawej, jeździsz po lewej. LHD - fajera z lewej, jeździsz po prawej.
artua2 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Ciekawa sprawa. Right Hand Drive/Left Hand Drive. To znaczą te skróty. Masz podane nr części dla obu stron. co oznaczają skróty to wiem ale męczy mnie pytanie czy w tym chodzi o to że: kierowca po Prawej/lewej stronie ruch prawo/lewo-stronny RHD - fajera z prawej, jeździsz po lewej. LHD - fajera z lewej, jeździsz po prawej. i tym sposobem rozwiązałeś mój dylemat
Hohe Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Ciekawa sprawa. Right Hand Drive/Left Hand Drive. To znaczą te skróty. Masz podane nr części dla obu stron. co oznaczają skróty to wiem ale męczy mnie pytanie czy w tym chodzi o to że: kierowca po Prawej/lewej stronie ruch prawo/lewo-stronny RHD - fajera z prawej, jeździsz po lewej. LHD - fajera z lewej, jeździsz po prawej. i tym sposobem rozwiązałeś mój dylemat Proszszszsz...
wrclaguna Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Panowie nie wiem czy zabłysnę ale tego chyba jeszcze nie ma u nas w b8 mod przydatny na ciepłe dni kiedy chcę się pić coś chłodnego i wydaje sie być niedrogi AudiEnthusiasts Glove Box Cooler tylko które nr części są odpowiednie dla naszych bo podane są dla anglika i reszta europy o ile się nie mylę (RHD LHD) Robiłem to w lecie (LHD) 8K1 820 356 B (EUROPA) (RHD) 8K2 820 356 B (ANGOL)
Hohe Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 No Ciebie Grzegorz, to się raczej zaskoczyć nie da.
wrclaguna Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 No Ciebie Grzegorz, to się raczej zaskoczyć nie da. To chłodzenie to tylko dla picu jest zbierają sie tylko bakterie i inne ustrojstwa w schowku
dziadek Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Panowie nie wiem czy zabłysnę ale tego chyba jeszcze nie ma u nas w b8 mod przydatny na ciepłe dni kiedy chcę się pić coś chłodnego i wydaje sie być niedrogi AudiEnthusiasts Glove Box Cooler tylko które nr części są odpowiednie dla naszych bo podane są dla anglika i reszta europy o ile się nie mylę (RHD LHD) Robiłem to w lecie (LHD) 8K1 820 356 B (EUROPA) (RHD) 8K2 820 356 B (ANGOL) Grzes co to za nr-y ? Jakaś obudowa za 499zl?
Rekomendowane odpowiedzi