wrclaguna Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 No i pieknie wszystko wyszlo koszulki i LOGO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MultiPanda69 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Jak wymyślę jakiś wzór jeszcze to wrzuce, będzie jakiś wybór Może taki tył: [br]Dopisany: 12 Wrzesień 2011, 20:49_________________________________________________Jako kolejny wzór na przód mogą być zegary na ładnych parametrach ? tylko spróbuje zrobić jakieś zdjęcie ładne zegarow w tym tygodniu i pomyśle nad koszulką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 ja proponuję wam tak... Przód: Tył: tylko ten tył trochę wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loop Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Gratuluje dobrego pomysłu tylko ,żeby była przynajmniej jedna koszulka w rozmiarze guliwer XXXXXL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MultiPanda69 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 ja proponuję wam tak... Przód: Tył: tylko ten tył trochę wyżej z tym nie ma problemu kwestia ustawienia w photoshopie [br]Dopisany: 12 Wrzesień 2011, 21:49_________________________________________________Moja kolejna wariacja graficzna - też może się nadać na t-shirt: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 szalony ja też chcę waszą koszulkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MultiPanda69 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Postawimy wymagania - tylko dla osób posiadających B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 12 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Ja to chyba sobie kupie B8 żeby mieć taką wyczesaną koszulkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 u mnie już za późno ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Ohhh! Super watek! Juz dawno myslalem ze cos takiego powinno powstac.. Gratuluje pomyslu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 ja tez jestem chetny na koszulke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 alvaro wroci od angoli to sie zrobi liste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MultiPanda69 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Powiedzcie mi proszę, kto z was ma radyjko symphony w B8 i dostęp do vag-a? Zależy mi na kodowaniu dla 17-Instruments. U mnie jest: 8F 1F 09 00 03 00 87 0C 00 01 00 (dałem ze spacjami żeby łatwiej było porównać) Moglibyście mi podać jakie wy macie? i przy okazji w Byte 0 mam aktywny Bit 7 - Brake System Warning Light North America Region OR Australia active -(auto mam z ameryki) wie ktoś do czego do służy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 To mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 To mi sie podoba :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Panowie kto moze wie gdzie oprocz firmy NAVIPOL z Krakowa przerabia tylne lampy z USA na EU Mowa o B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 15 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 wrclaguna alvaro wroci od angoli to sie zrobi liste kox My jestesmy na Korfu u Grekow a nie u Angoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Tak tylko strzelalem p.s. Kostki i piny doszly polutowane wszystko i podlaczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 15 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 te kostki "nie drzwiowe" mialy takie same piny ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi