Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Halogen ma chyba taki sam klosz.

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wstawiam jutro koła do malowania. Jaki kolor polecacie do avanta LY7G? zostać w uniwersalnym srebrnym czy grafit?

Opublikowano

Hmmm, jak by dwa założyć i na przemian by grały ... :):) :)

Czy mógł by ktoś podrzucić schemat podłączenia lamp poliftowych tylnych, chodzi głównie o rozpiskę kostek w lampach tak abym mógł sobie podłączyć na krótko i sprawdzić czy są sprawne, bo zanim zabiorę się za montaż to trochę czasu minie a nie chciał bym żeby się okazało że to amerykany albo uszkodzone bo na zwrot będzie za późno pewnie :). W LED starych nie było problemu po zdjęciu klapki było widać do którego pinu plus a tutaj to zgłupiałem.

o to chodziło

http://s30.postimg.org/rwej9d3pd/A_1.png

http://s4.postimg.org/6vh6qee65/A_2.png

Dzięki, mam nadzieję że się uda sprawdzić i mam sprawne lampeczki :)

wstawiam jutro koła do malowania. Jaki kolor polecacie do avanta LY7G? zostać w uniwersalnym srebrnym czy gra

A jaki masz wzór tych felg ?

Panowie, czym się różni lusterko 12PIN od 10PIN, czego brakuje w tym co ma 10 PIN. Chodzi o zewnętrzne oczywiście polift. Czy może być tak że pasażera lusterko ma inną ilość kabli od kierowcy ?

Opublikowano

2 piny dodatkowe to side assist. ale jest wiele możliwości. Najlepiej sprawdzić rozbierając. Pojedyńcze lustra na alle często są sztukowane i składane z kilku..

koło zada nie urywa. coś takiego

http://allegro.pl/audi-a6-c7-nowy-model-4g0-a4-a8-felga-8-5-19-et45-i5093493227.html

4g0601025bq

Edytowane przez wrzosu

Opublikowano

Zastanawiam się bo znalazłem po 250 zł za szt ale jest do urwania trochę z ceny, dwa w takim samym kolorze ale pasażera ma 12 PIN a kierowcy 10 PIN heh. Wygląda jak by z jednego auta były ale ta ilość pin mnie trochę zbiła z tropu.

Co do felg to bym im dał taki kolor jak miały, czyli taki fajny srebrny z poświatą chromu.

Opublikowano

Zastanawiam się bo znalazłem po 250 zł za szt ale jest do urwania trochę z ceny, dwa w takim samym kolorze ale pasażera ma 12 PIN a kierowcy 10 PIN heh. Wygląda jak by z jednego auta były ale ta ilość pin mnie trochę zbiła z tropu.

a czy czasem te lusterka nie są z Anglika :eusathink:

Opublikowano

a czy czasem te lusterka nie są z Anglika :eusathink:

najprawdopodobniej tak.

Drogo szukasz. ja kupiłem komplet 10pin za 300zł z wysyłką. Fakt, że z innych aut, ale i tak obudowy przekładać musiałem. Może nie ma teraz, ale warto szukać, ewentualnie poczekać chwilkę.

też postanowiłem zostać przy srebrnych :)

Opublikowano

Też mi to przeszło przez myśl, ale wiesz jak to jest z handlarzem, jak pytasz to oczywiście są mega super, żadnych usterek :).

Opublikowano

Nie ma ktoś na zbyciu Bixa może być połamany bez led etc... ważny jest tylko klosz. Prawa strona (pasażer)

Dokładnie jak Marcin Ci napisał, w halogenie jest ten sam klosz a zawsze dużo taniej jak potrzebujesz sam klosz :)

Edytowane przez proximpuh

Opublikowano

a nie ma czasem homologacji na kloszu? żeby się nie trafił upierdliwy Pan Władza, albo Pan Diagnosta.

Opublikowano

Panowie, szukam kolegi z forum, który dawał kiedyś ogłoszenie że ma możliwość dorobienia wybranych dekielków do felg. Nigdzie nie mogę znaleźć tego tematu, może ktoś z was pamięta jak się kolega nazywał ?

Opublikowano

Ja mogę dorobić płaskie elementy z laminatu grawerskiego, ale to tylko płaskie były by nakładki. Obróbka full laserem, wszelkiego typu ciecie grawer itp.

Opublikowano

:naughty:

20150429_141631_zpssdbysqay.jpg

Opublikowano

ktoś zajumał wydech z prawej strony ? :naughty:

Edytowane przez amaradaar

Opublikowano

a nie ma czasem homologacji na kloszu? żeby się nie trafił upierdliwy Pan Władza, albo Pan Diagnosta.

Klosz jest identyczny, wszystkie tłoczone napisy te same

Opublikowano

Klosz jest identyczny, wszystkie tłoczone napisy te same

Super. Dobrze wiedzieć na przyszłość:)

Znajdzie się chętny na czarna lampkę z homelinkiem? Dobra cenę dam

I znajdę tez komplet podłokietników drzwi w skórze :))

Opublikowano

ile??

Dawaj na PW :wink:

Edytowane przez miodzio

Opublikowano

Panowie mam problem ze sparowaniem blutka, iphone 5S z MMI 3G plus, za cholerę nie idzie sparować

Edytowane przez proximpuh

Opublikowano

Panowie mam problem ze sparowaniem blutka, iphone 5S z MMI 3G plus, za cholerę nie idzie sparować

mam 3g+ i 5s i paruje się bez problemowo może masz juz za dużo telefonów w BT,

tak jak Pisze Mistrz WRC wyczyść BT ;)