Opublikowano 1 Maja 201511 l znacie moze jakiegos producenta końcówek wydechu czarnych bo chyba ultersport juz nie robi wyczysc sobie wszystko w BT aucie i na telefonie , moze pomoze Czyściłem wszystko, telefon i w aucie, do zera. Bluetooth łączy, ale tylko jako odtwarzacz muzyki może soft mmi za niski, od 2013 nie aktualizowalemRaczej to nie soft u Grzesia jak zalozylismy 3g+ to mial softa z data 2011 i laczyl sie bez problemu.. Gdzies na moje kodowanie musi byc nie tak skoro pamiec czysta... A iinny telefon bierze bez problemu..? wyczysc sobie wszystko w BT aucie i na telefonie , moze pomoze Czyściłem wszystko, telefon i w aucie, do zera. Bluetooth łączy, ale tylko jako odtwarzacz muzyki może soft mmi za niski, od 2013 nie aktualizowalem Raczej to nie soft u Grzesia jak zalozylismy 3g+ to mial softa z data 2011 i laczyl sie bez problemu.. Gdzies na moje kodowanie musi byc nie tak skoro pamiec czysta... A iinny telefon bierze bez problemu..?Tak, inne telefony bez problemu się lacza zatem moim skromnym zdaniem szukaj problemu w ustawieniach telefonu .. ios 8 czy jeszcze 7 ?? Edytowane 1 Maja 201511 l przez amaradaar
Opublikowano 1 Maja 201511 l No właśnie Bogdan, próbowaleś inny egzemplarz iphone ?? U mnie bez problemu zaskoczył zarówno na starym 3G High i teraz na 3G Plus.
Opublikowano 1 Maja 201511 l znacie moze jakiegos producenta końcówek wydechu czarnych bo chyba ultersport juz nie robi Jak kupowałem w ASO swoje do wydechu 2.0 TDI to wtedy pamiętam byly czarne lub chrom do wyboru - 2 lata temu.
Opublikowano 2 Maja 201511 l No właśnie Bogdan, próbowaleś inny egzemplarz iphone ?? U mnie bez problemu zaskoczył zarówno na starym 3G High i teraz na 3G Plus. Próbowałem, 5S i 6 też, to samo, łaczy, ale tylko jako odtwarzacz, myślałem, że to soft w MMI, ale pewnie coś w ustawieniach, mam nadzieję.....
Opublikowano 3 Maja 201511 l Koledzy co wchodzi w skład przeglądu serwisowego chcąc go zrobić w ASO i ile to mniej więcej kosztuje ?Chodzi mi o ten serwis opisany w MMI razem z olejem....
Opublikowano 3 Maja 201511 l Zmiana oleju + filtr a inspekcja to zwykle ogólny przegląd auta, wymiana filtrów itp.
Opublikowano 3 Maja 201511 l Zmiana oleju + filtr a inspekcja to zwykle ogólny przegląd auta, wymiana filtrów itp. To nie jest tak ze te przeglady to do utrzymania gwarancji są ?
Opublikowano 3 Maja 201511 l No to zależy czy jest gwarancja Ja mam u siebie po STAGE2 wymianę oleju za 1800km i potem serwis 4200km ale prawdopodobnie zrobię oba na raz żeby był spokój. Wcześniej miałem 30000km serwis, wymienili oliwę, filtry wszelakie cena w NL 450€
Opublikowano 3 Maja 201511 l No właśnie niedługo mija u mnie rok po przeglądzie i wymianie oleju. Ale że auto ma 5 lat chce zrobić zaraz rozrzad. Olej jest zalany na long life wiec czy go trochę przeciągnąć i zrobić razem z rozrzadem? Na oleju jakieś 8 tys km zrobione
Opublikowano 3 Maja 201511 l U mnie jakies 6000km do przegladu (przelatane mam cos okolo 154 600km) i podobna ilosc km do wymiany oleju.Moze by tak to razem zgrać z serwisem ?!? przy okazji filtry paliwa, powietrza i klimy wymienić przed latem..... Edytowane 3 Maja 201511 l przez simon__75
Opublikowano 3 Maja 201511 l 131tyś to nie wiele jeszcze masz czas na rozrząd chyba że dla spokojności chcesz wymienić
Opublikowano 3 Maja 201511 l No to zrobić wszystko za jednym zamachem i będzie spokój na dłużej, przecież nikt nie powiedział że to musi być co do kilometra robione
Opublikowano 3 Maja 201511 l tymczasem w mojej okolicy: http://swidnica24.pl/dziesiec-tysiecy-zlotych-nagrody-film/
Opublikowano 3 Maja 201511 l tymczasem w mojej okolicy: http://swidnica24.pl/dziesiec-tysiecy-zlotych-nagrody-film/ Nie kumam tego. Mogę zrozumieć złodzieja, ale tego nie kumam.