gregski Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 w temacie DAB cisza, to moze ktos skrobnie, gdzie rozdziewiczyc jedyne chyba na forum 3.0 TDI bez wirusa? zaczyna mnie kusic mysl o korekcie mapy .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 gdzie tam jedyne... Jestem jeszcze ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 ale juz chyba dziala.. ?od wczoraj sie zastanawiam, co trzeba zrobic by uruchomic DAB.. pewnie jakies proste kodowania radia i modul DAB... tylko jaki.. jest tego w pyte na ebayu i allegro.. skoro mieszkam w zasiegu nadajnikow i sporo slucham radia to czemu nie? DSP nie dziala przy analogowym radiu... a moze ktos ma u siebie i nie jest mu potrzebny? Gotowe zestawy masz w Kufatecu http://www.kufatec.de/shop/product_info.php/info/p986_c284_Komplett-Set-digitales-Radio-DAB-Audi-A4-B8---MMI-2G.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregski Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 gdzie tam jedyne... Jestem jeszcze ja nie kusi Cie? ---------- Post added at 12:45 ---------- Previous post was at 12:42 ---------- Gotowe zestawy masz w Kufatecu http://www.kufatec.de/shop/product_info.php/info/p986_c284_Komplett-Set-digitales-Radio-DAB-Audi-A4-B8---MMI-2G.html uu 500 eur i w dodatku "Nur in Verbindung mit MMI High" a ja mam basic. myslalem, ze u mnie to kwestia wrzucenia jednego z tych modulow: http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=dab+audi i przekodowania.. musze looknac jak to wyglada na schematach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Przeciez mozna kupic uzywke Moduł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregski Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 no wlasnie tak kombinuje, musze tylko znalesc numer i zobaczyc jaka wiazka i wtyki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 wrclaguna, na forum A5 ktoś potrzebuje Twojej pomocy w dziale elektryka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 gdzie tam jedyne... Jestem jeszcze ja Przeca masz wirusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 wrclaguna, na forum A5 ktoś potrzebuje Twojej pomocy w dziale elektryka Juz sie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Jadę zakąłdać lato , patrząc na pogode to szkoda zimówek A Wy jak tam z oponami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Nie ma na co czekać w weekend temperatury letnie będą http://www.twojapogoda.pl/polska/malopolskie/krakow/16dniowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Nie ma na co czekać w weekend temperatury letnie będą http://www.twojapogoda.pl/polska/malopolskie/krakow/16dniowa Patrzyłem w na pogodę w BT i tez jest KOX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregski Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 tez planuje zrobienie blutka i ami.. zobaczymy co sie uda odpalic.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 ja póki co na zimówkach jeszcze.. ale niedługo pora letnie założyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregski Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Ja zakladam letnie dopiero po swietach. Nie raz mi to tylek uratowalo... Klepane z telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Ja juz na lecie odrazu ciszej w samochodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Ja juz na lecie odrazu ciszej w samochodzie a zdjecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Takie same jak w zeszłym roku Zostaje na 18-stkach ---------- Post added at 14:40 ---------- Previous post was at 14:06 ---------- No dobra no to parę fotek z Latem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Cuber, masz coś jeszcze w planach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 a zdjecie? Wyszedł szybko z pracy, cyknął fotki i masz na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi