Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
dlatego też myśle o 235/50 R18

a koza to już jest :facepalm:

Ja bym na 18''założył 245/40 :yes2:

a na 18' wejdą 245? bo to chyba rozmiar bardziej pasujacy na 8,5 lub 9 cali fele :eusathink:

• Odpowiedzi 34.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wrclaguna

2274

• Hohe

1836

• Gibons

1520

• mumen

995

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie wiem czy to wina ET ale mnie kiere z reki wyrywa na niektorych drogach na 245/45R17

Jak wy dajecie rade na 18 czy 19 na tych dziurach - nie wiem.

245 to zdaje sie max na 8 calach. Dzieki temu ladnie opona chroni felgi rant.

Opublikowano
Nie wiem czy to wina ET ale mnie kiere z reki wyrywa na niektorych drogach na 245/45R17

Zgadza się, po zmianie z zimowych 225 na letnie 245 muszę mocno trzymać kierę, zwłaszcza w koleinach.

Przy 245 na 8 calach opona nie jest tak bardzo naciągnięta na felgę i jest ochrona rantu:wink:

Opublikowano

Zgadza się, po zmianie z zimowych 225 na letnie 245 muszę mocno trzymać kierę, zwłaszcza w koleinach.

Przy 245 na 8 calach opona nie jest tak bardzo naciągnięta na felgę i jest ochrona rantu:wink:

A jaki masz rozmiar letnich felg?

Opublikowano

A jaki masz rozmiar letnich felg?

8J x 18

Opublikowano

pod schowkiem - standardowo - w nogach pasażera :wink:

Opublikowano
Dzieki ;) jest dostep bez wyjmowania schowka?

tak, nachylisz sie i wyciągniesz osłonową matę piankową, tam masz dostęp do filtra :wink:

Opublikowano

gregski są dwa rodzaje filtra przeciwpyłkowego w zaleznosci jaki układ klimatyzacji masz :wink: Komfort ( dwie galeczki ) czy BASIC ( jedno pokretło)

Tylko do KOMFORTU idzie wkładu z węglem aktywnym .

Opublikowano

a po za tym, jak Ci bardzo pyli w Łodzi czy Berlinie możesz sobie zainstalować 2 filter - od zewnętrznej strony pod maską, blisko wycieraczek po prawej stronie (pasażera) jest miejsce na 2 filter :kox:

Opublikowano

.....tzw. czujnik jakości powietrza :decayed:

Opublikowano

Klime mam basic. Czujnika jakosci powietrza tez pewnie nie mam. Co on daje? Zamyka automatem obieg?

Na razie mi tak pyli na desce, ze mam wrazenie, ze nie mam wcale filtra...

Czyli na glownym wlocie pod maska da sie zaintalowac filtr?? Oryginalny czy rzezba??

Przy okazji pochwale sie: udalo mi sie odpalic blutka. Wielkie dzieki dla Grzesia za pomoc, w zasadzie to on wrzucil na forum ogloszenie z ktorego kupilem modul, potem pomogl rozkminic wiazke ktora naviserwis troche bylejako przygotowal.

Sterowanie glosem i z kiery dziala, pieknie sie iphone integruje z modulem, nawet podlaczony w tym samym czasie do AMI.

Zostalo mi tylko zdjecie ochrony z nowego radia i odpalenie AMI, oraz dorobienie wiazki do nieszczesnej lampki oswietlenia schowka.

Opublikowano

Jak masz Klimę BASIC to wystarczy zmienić na zwykły przeciwpyłkowy :wink:

Opublikowano

czujnik jest pod lusterkiem, jak masz go, to klima włącza sama nawiew okno które zaparuje, :wink:

jak masz to jest pod lusterkiem wewnętrznym w podstawie :naughty:

Opublikowano

Rozkminiłem przejscie ze zwykłych przednich lamp na LED :banan:

Jakby ktoś chciał to słuzę :decayed: