nicko999 Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Witam przy tylnym prawym kole mam wyciek płynu hamulcowego nie leje sie ale jak auto postoi to robi się plama i ubywa płynu pod maską mechanik powiedział,że uszczelki nic nie dadzą trzeba kupić zacisk hamulcowy prawy tylny i do tego żeliwny na allegro same aluminiowe a nowy żeliwny 560zł za jeden zacisk to przesada co zrobic? bo mam teraz hamowanie na 3 i recznego nie ma.
Digit Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 kolego jeżeli chcesz kupić to w dziale ogłoszeń - Sprzedam możesz przebierać pośród ofert bo koledzy ściągają pełno furek na części, na pewno coś znajdziesz.
zombek7 Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 słuchaj mi też tak powiedział mechanik, dokładnie w prawym tylnym kole miałem wyciek a jakieś 3 lata temu w lewym. Rozebrałem kupiłem oring za 20groszy i śmiga aż miło
zombek7 Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 takie hula-hop gumowe :> uszczelka inaczej ;p 20gr i godzina roboty a nóż widelec nie będzie lało
Dev Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 roboty jest tam na góra 15 minut potrzebne sa tylko szczypce do demontazu i montazu pierścienia seegera
zombek7 Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 tak jest ja u siebie w mieście nie znalazłem odpowiednich ale kopiłem takie małe szlifierka w ruch i jak się chce to się wszystko da zrobić;D tu masz ładnie opisane co i jak http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=126597.0
Rekomendowane odpowiedzi