Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AEB] Dlaczego nie ma miejsca na ramkę tablicy w zderzaku? ktoś wie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w przednim zderzaku nie mam wycięcia na ramke tablicy rejestracyjnej, może ktoś potrafi logicznie mi to wytłumaczyć? były takie wersje zderzaków ? czy to jakaś podróba? z góry dzieki za odp.

zdjęcie poglądowe

Zdj_cie0170.jpg

Opublikowano

Przedliftowy nie miał miejsca na tablice

Opublikowano

Jakto nie miał ? :blink: To dlaczego mam ? :mysli:

Opublikowano

prawdopodobnie masz zderzak z amerykańca bo one nie miały miejsca na blachę :wink4:

Opublikowano

Masz halogeny w zderzaku :mysli:

Opublikowano

nie mam halogeny mam w lampach pozatym czterech moich kolegów ma wersje przed liftem i miejsce na tablice jest , SLEPY jesteś pewien że tak było? bo to chyba jak narazie jedyne sensowne wytłumaczenie sprawy

Opublikowano

Masz halogeny w zderzaku :mysli:

halogeny szły tylko w poliftowych amerykańcach, on ma przedlifta, i nie ma halo :wink4:

Kolego napewno jest to orginał, a jaką masz klapę z tyłu na standard blachę czy kwadrata?

Opublikowano

ja mam auto po 1 lifcie ale juz modelowo po vinie 99rok, czyli tak naprawde mam przed lifta i miejsca na blache nie mam

Opublikowano

na tylnej klapie jest miejsce na standardowa tablice nie kwadrat

no to nie wiem, może szedł jakiś wypust bez tego miejsca na blachę :mysli:, wiem ze napewno amerykańce wszystkie miały gładki zderzak bez tej wnęki :wink4:

Opublikowano

albo ktos po prostu na taki amerikano zmienił przy jakiejs okazji w każdym badz razie jako takie wytłumaczenie mamy :) tak wogóle to bym go wymienił ale nie wiem czy spryskiwacze do polifta podejda bez problemów wiec siedzi na razie to co widać

Opublikowano

dysze podejdą, reszte musisz dokupić

Opublikowano

Może ktoś se wygładził zderzak :decayed: Brzydko to wyglada ....

Opublikowano

moje auto jest ze szwajcarii gdzie sa malutkie blachy z przodu, moze dlatego ten zderzak jest jak w USA gdzie tablice tez sa male i nie maja wneki na wieksze blachy, bo to by wygladalo glupio, małe tablice w dużej wnęce, tablice z przodu mam przyczepiona na 2 szeroko rozstawione nity i ramka z tablica ladnie sie dopasowaly do okraglej plaszczyzny zderzaka, przed zalozeniem tez tablice lekko podgialem w delikatny łuczek

tak to wyglądało - moje auto jeszcze na obcych blachach

http://imageshack.us/f/69/16054600687.jpg/

Opublikowano

moje auto jest ze szwajcarii gdzie sa malutkei blachy z przodu, moze dlatego ten zderzak jest jak w USA gdzie tablice tez sa male i nie maja wneki na wieksze blachy, bo to by wygladalo glupio

nie jeden by chciał mieć taki zderzak :naughty:,w tym ja :decayed:, tylko szkoda że u nas trzeba jeździć z przednią blachą :disgust:, też mi sie tak wydaje :good:

kolego Szwecja sprawdz sobie skąd masz auto targane, pewnie sie sprawa wyjaśni :wink4:

Opublikowano

chetnie zamienie sie na polifta ze spryskami :D - moj tez ma spryski ori