szwecja2007 Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 Witam w przednim zderzaku nie mam wycięcia na ramke tablicy rejestracyjnej, może ktoś potrafi logicznie mi to wytłumaczyć? były takie wersje zderzaków ? czy to jakaś podróba? z góry dzieki za odp. zdjęcie poglądowe
Kowi87 Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 Przedliftowy nie miał miejsca na tablice
davidoati Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 Przedliftowy nie miał miejsca na tablice Jakto nie miał ? To dlaczego mam ?
slepy Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 Przedliftowy nie miał miejsca na tablice prawdopodobnie masz zderzak z amerykańca bo one nie miały miejsca na blachę
szwecja2007 Opublikowano 12 Września 2011 Autor Opublikowano 12 Września 2011 nie mam halogeny mam w lampach pozatym czterech moich kolegów ma wersje przed liftem i miejsce na tablice jest , SLEPY jesteś pewien że tak było? bo to chyba jak narazie jedyne sensowne wytłumaczenie sprawy
slepy Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 Masz halogeny w zderzaku halogeny szły tylko w poliftowych amerykańcach, on ma przedlifta, i nie ma halo Kolego napewno jest to orginał, a jaką masz klapę z tyłu na standard blachę czy kwadrata?
pioteros Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 ja mam auto po 1 lifcie ale juz modelowo po vinie 99rok, czyli tak naprawde mam przed lifta i miejsca na blache nie mam
szwecja2007 Opublikowano 12 Września 2011 Autor Opublikowano 12 Września 2011 na tylnej klapie jest miejsce na standardowa tablice nie kwadrat. Czyli mam taka samą sytuacje jak pioteros może po prostu taka wersja była akurat ?
slepy Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 na tylnej klapie jest miejsce na standardowa tablice nie kwadrat no to nie wiem, może szedł jakiś wypust bez tego miejsca na blachę , wiem ze napewno amerykańce wszystkie miały gładki zderzak bez tej wnęki
szwecja2007 Opublikowano 12 Września 2011 Autor Opublikowano 12 Września 2011 albo ktos po prostu na taki amerikano zmienił przy jakiejs okazji w każdym badz razie jako takie wytłumaczenie mamy tak wogóle to bym go wymienił ale nie wiem czy spryskiwacze do polifta podejda bez problemów wiec siedzi na razie to co widać
Kowi87 Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 dysze podejdą, reszte musisz dokupić
szwecja2007 Opublikowano 12 Września 2011 Autor Opublikowano 12 Września 2011 A jesli chodzi o szczepana to w tym temacie jest ok
Gniady Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 Mógłbyś sobie opalarką ładnie wyprofilować tą ramke bo odstaje od zderzaka jak deska i będzie miodzio.
wojtas-audi Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 Może ktoś se wygładził zderzak Brzydko to wyglada ....
pioteros Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 moje auto jest ze szwajcarii gdzie sa malutkie blachy z przodu, moze dlatego ten zderzak jest jak w USA gdzie tablice tez sa male i nie maja wneki na wieksze blachy, bo to by wygladalo glupio, małe tablice w dużej wnęce, tablice z przodu mam przyczepiona na 2 szeroko rozstawione nity i ramka z tablica ladnie sie dopasowaly do okraglej plaszczyzny zderzaka, przed zalozeniem tez tablice lekko podgialem w delikatny łuczek tak to wyglądało - moje auto jeszcze na obcych blachach http://imageshack.us/f/69/16054600687.jpg/
slepy Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 moje auto jest ze szwajcarii gdzie sa malutkei blachy z przodu, moze dlatego ten zderzak jest jak w USA gdzie tablice tez sa male i nie maja wneki na wieksze blachy, bo to by wygladalo glupio nie jeden by chciał mieć taki zderzak ,w tym ja , tylko szkoda że u nas trzeba jeździć z przednią blachą , też mi sie tak wydaje kolego Szwecja sprawdz sobie skąd masz auto targane, pewnie sie sprawa wyjaśni
pioteros Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 chetnie zamienie sie na polifta ze spryskami - moj tez ma spryski ori
szwecja2007 Opublikowano 12 Września 2011 Autor Opublikowano 12 Września 2011 to auto tez jest ze Szwajcarii więc chyba mamy odpowiedz dlaczego tak to wygląda prawda? dzieki za zainteresowanie tematem.
Rekomendowane odpowiedzi