Opublikowano 12 Września 201114 l Panowie..przecież to tylko sklep RTV..pewnie pierwsza praca kolegi..nie podniecajcie się tym garniakiem bo w tej sytuacji jest zbędny zakłada się go tam gdzie używa się na co dzień...
Opublikowano 12 Września 201114 l Panowie przesadzacie z tym garniakiem . Jeśli już ma byc elegancko to czarne spodnie ( bez kantu ), czarny wyglancowany but, biała koszula ( z długim rękawem i taliowana ! ) i jakiś jednolity ( wąski ) krawat. w 80 % chodziłem tak ubrany na rozmowy i zawsze robotę miałem w kieszeni Jeśli na luzie to ciemny jeans, jakiś mokasyn, koszula ( i marynarka ) lub koszulka polo. Jak koledzy pisali, czyste dłonie, świeży oddech, ogolony i bez kaca ! Ta opcja chyba bardziej bym wybrał bo jakby nie patrzec nie idziesz na rozmowę o stołek kierowniczy Tak jak koledzy pisali kopia CV + jakaś podstawowa wiedza o firmie ( w 90 % moich przypadków padało pytanie.. " czy wie Pan czym się zajmujemy i jakie osiągamy wyniki na rynku " )
Opublikowano 12 Września 201114 l Panowie..przecież to tylko sklep RTV..pewnie pierwsza praca kolegi..nie podniecajcie się tym garniakiem bo w tej sytuacji jest zbędny zakłada się go tam gdzie używa się na co dzień... Dokładnie, nie ma co przesadzać bo pomyślą że od razu o posadę prezesa się chcesz starać No chyba że to jakieś exlusive rtv i sprzedawcy w garniakach tam pomykają :gwizdanie:
Opublikowano 13 Września 201114 l A co do alkoholu to też mi się przypomniało Jak do firmy budowlanej przychodzi ziomek który nie śmierdzi potem + alkoholem, to znaczy że nie jest PRAWDZIWYM budowlańcem
Opublikowano 13 Września 201114 l Nie zakładaj garniaka i białej koszuli Załóż jeansy i polo do tego pantofel
Opublikowano 13 Września 201114 l przebierz się za telewizor Załóż jeansy i polo do tego pantofel I będzie wyglądał jak wiesio.. Pantofle od garnituru w zuepłności nie pasują do jeansów Jakieś casualowe cichobiegi to tak..albo mokasyn
Opublikowano 13 Września 201114 l Ludzie - gajer nie oznacza od razu, że ma się ubrać jak na swoje własne weselicho Fakt, że jeśli się kolega nie ubiega o odpowiedzialne stanowisko, to w zupełności wystarczą wyprasowane portki i czysta koszula (również z krótkim rękawem) czy polo nie oczojebne i jakieś półbuty. Tylko do takiego zestawienia nie zakładaj już krawata proszę..
Opublikowano 13 Września 201114 l przebierz się za telewizor Załóż jeansy i polo do tego pantofel I będzie wyglądał jak wiesio.. Pantofle od garnituru w zuepłności nie pasują do jeansów Jakieś casualowe cichobiegi to tak..albo mokasyn kolego pantofel mam na myśli sportowy np coś timberlanda
Opublikowano 13 Września 201114 l Zaraz wyjdzie, że zaliczkowo Kolega wyda całą wypłatę pierwszą na odzienie na rozmowę kwalifikacyjną
Opublikowano 13 Września 201114 l Zaraz wyjdzie, że zaliczkowo Kolega wyda całą wypłatę pierwszą na odzienie na rozmowę kwalifikacyjną takie rzeczy ma chyba w szafie :gwizdanie:
Opublikowano 13 Września 201114 l Oby, bo jak doczyta litanię, to się załamie chłopak jeszcze i nie pójdzie nigdzie
Opublikowano 13 Września 201114 l zapewne jest w szkole o tej porze, a dopiero potem idzie na rozmowę kwalifikacyjną.. :gwizdanie:
Opublikowano 13 Września 201114 l Micha coś długo niema :gwizdanie: .....szuka w szafie [br]Dopisany: 13 Wrzesień 2011, 13:07_________________________________________________pikolaków
Opublikowano 13 Września 201114 l ciekawe czy kolega dostal prace a tak pozatym to ja zawsze chodzilem w garniturze na rozmowe , tylko ja do biura do pracy , chociaz na codzien nie chodzi sie w garniutrze .... nie mowie tutaj o krawacie i bialej koszuli jak do komuni , tylko fajny gajer , dobre buty i jakas fajna np blekitna koszula ... i odrazu widac ze za 2tys to nie bedziesz pracowal , kiedys czytalem ze powinno sie przyjsc w takim stroju w jakim na codzien sie pracuje , chociaz nie do konca sie z tym zgadzam , a kolega idealnie by wygldal w jakis dzinsach , fajne buty ( nie od garniutru jak wiesniak , koszula polo lub zwykla i do tego marynarka "sportowa" .... to moje zdanie