niwe Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 Witam, nauczyłem się dodawać zdjęcia na forum, to mogę się pochwalić swoim "dorobkiem". Jak kto chce to zapraszam do oglądnięcia. Nie jest to żadna specjalna wersja, standardowe wyposażenie, czyli klimatyzacja dwustrefowa, grzanie tyłka, obniżone zawieszenie (super na nasze piepszone klepiska), drugi komplet identycznych felg, ABS, 4x el. szyby, elektryczne i grzane lusterka, ESP, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna 6 szt, nagłośnienie 8 głośników + subwoofer, no i oczywiście chromowany pakiet i aluminium w środku. Jako ciekawostka - system ochrony przed gryzoniami. Sprowadzona z Essen w listopadzie. Jest to moja druga Audi. Audi maja też moi rodzice i siostra - ot taki niegroźny rodzinny fanatyzm
radek79 Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 Gratuuluje Oswoiłeś się już po takiej przesiadce?? :> Daj jeszcze fotkę środka i napisz czy coś będziesz miodził czy zostaje tak jak widać. Pozdr.
Flyer Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 Strasznie nisko siedzi... az prosi sie o ladna 18"
niwe Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Opublikowano 21 Lutego 2008 Zawsze po przesiadce na lepszy łatwo jest sie przestawić, gorzej odwrotnie Zmieniał nic raczej nie będę. Z felgami większymi niż 15" nie będę ryzykował - koło i tak sie chowa pod błotnikiem, a wysokie opony chociaż trochę rekompensują nasze klepiska.
boberek Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 ty chyba zartujesz zakłądaj 17 cali i tez bedzie OK 15 to juz do malucha sie zakłada ale autko super gratulacje
niwe Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Opublikowano 21 Lutego 2008 :> Dzięki, niestety już kupiłem z drugim kompletem identycznych felg i z nowymi oponami... Może jak zajeżdżę opny
radek79 Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 Niwe ja też kupiłem z 15 -kami na nówkach oponach i....szybko sprzedałem... :> A 17-ka to nie żaden extreem i też się normalnie jeździ.
niwe Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Opublikowano 21 Lutego 2008 Obawiam się jednej rzeczy - jak zmienię felgi na większe to będę musiał założyć niskie opony, a uwierzcie mi, ze teraz jeździ sie fatalnie. Podwozie jest już poorane, dziwne, ze jeszcze wszystkie osłony się trzymają. Nie chce z drugiej strony, żeby nadwozie dostawało cięgi od dziurawych dróg, bo zawieszenie zrobię a budy nie. Ale tak jak mówicie - felgi to połowa urody auta
T-żółw Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 ładny avancik :th: wpadnij na spota to zobaczysz, że sporo ludzi jeżdzi u nas na "18 i '17 nawet na zimówkach "15 to egzotyczny rozmiar do B6
Flyer Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 Obawiam się jednej rzeczy - jak zmienię felgi na większe to będę musiał założyć niskie opony, a uwierzcie mi, ze teraz jeździ sie fatalnie. Podwozie jest już poorane, dziwne, ze jeszcze wszystkie osłony się trzymają. Nie chce z drugiej strony, żeby nadwozie dostawało cięgi od dziurawych dróg, bo zawieszenie zrobię a budy nie. Ale tak jak mówicie - felgi to połowa urody auta W takim razie zamien sie z kim na zawieszenie! Mozna jezdzic komfortowo nawet na 17" tylko, ze Twoje auto ma chyba -40 jak nie lepiej... Sporo ludzi chetnie zamieni swoja serie na takie niskie jak Twoje.
miro_x Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 Hmm siedzi nisko jak jasna cholera ja bym tu podejrzewał coś więcej nawet a może jakis gwint ?
niwe Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Opublikowano 22 Lutego 2008 Nic na razie nie stuka, więc parametrów zawieszenia nie znam, schody się pewnie zaczną, jak zechce coś dokupić na wymianę. Na spota chętnie, wolną chwila
rafalekx Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Ta B3 ma bardzo znajome numerki Kolego zakładaj większą felgę! A te 15'' to mogę odkupić od Ciebie dla siebie na zimę po rozsądnej cenie :gwizdanie: Hyhy nawet u mnie w B5 są teraz 16ski a myślę nad 17kami Ale tego targania podwoziem o te nasze nierówności albo zimowe koleiny... tego Ci nie zazdroszczę - trochę rozumiem bo u siebie mam tylko ori lekką glebę (w B5) i tez czasami modlę się żeby mi osłony nie poodpadały Ale za to autko ładnie stoi co cieszy oko i zakręty nie są takie straszne Ładniutka maszynka :th: Z chęcią zobaczę ją na spocie o ile zgodnie z tym co masz na tabl. rej. w B3 pochodzisz z okolic Radzynia Wiadomość na PW poszła
virus Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Super furka felunek min 18" bo 17" sa za male do b6 a 15" to na zime zostaw :] jakis xenon i bedzie kox
SEB-A4 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 furka :th: niwe- z tymi 15-mi wstydź się 15-stki są ok ale na zime
voxan69 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Fura pierwsza klasa :th: ale nie widziałem jeszcze B6 na letnich 15 " pozdro
Aydaho Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Fura pierwsza klasa :th: ale nie widziałem jeszcze B6 na letnich 15 " pozdro no bez przesady do autora wątku: zakładaj 17" nic się nie zmieni w komforcie za to wizualnie przestanie byc leasing'ówką
voxan69 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 adaho trzeba kolegę jakoś zdopingować do zmiany na 17"
Aydaho Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 adaho trzeba kolegę jakoś zdopingować do zmiany na 17" no to strzeliłeś mu końską dawkę spoko - po pierwszym spocie założy
virus Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 W b6 17 to troche malo co do komfortu to z 15 na 17 to nie ma prawie różnicy ale ja bym zapodal 18 tak jak to zrobilem u siebie :]
Rekomendowane odpowiedzi