rex Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Opublikowano 21 Lutego 2008 rex zaśpiewajmy DOdę a z takimi pieśniami to do kościoła..(chociaż wit.s lubi takie songi) proponuję zamówić jakieś hostessy które będą polewały i śpiewały.. A Krzysiu Krawczyk ?
schiller Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 rex "sokoły" tez ci dobrze wychodziły
rex Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Opublikowano 21 Lutego 2008 rex "sokoły" tez ci dobrze wychodziły A "Sokołów" to już nie pamiętam
rex Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Opublikowano 21 Lutego 2008 i tak zaśpiewa i tak . Znam go Eeee....Piotrek, jak szacowne gremium będzie miało coś przeciwko (a już ma, więc pomysł praktycznie na pewno odpada), to wtedy na pewno nie. Co innego na spotach typu Zator
Mad_MAX Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 i tak zaśpiewa i tak . Znam go Eeee....Piotrek, jak szacowne gremium będzie miało coś przeciwko (a już ma, więc pomysł praktycznie na pewno odpada), to wtedy na pewno nie. Co innego na spotach typu Zator Rexio wiesz ze co KRAKOW to KRAKOW hehehee
Gość bibon Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 Rex twój występ był niezapomnianym przeżyciem ,więc śpiewaj co chcesz. Tańczyć też.
Gość NyPal Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 Bedziem napierac !!!!! zaśpiewasz!!! a nagranie z Zatora jest - ja mam!
taktuś Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 tekst Bogurodzicy jest jednym z najstarszych zabytków piśmiennictwa polskiego Na cześć Pana śpiewano ją na dworach, w siołach i kurnych chatach z Bogurodzicą na ustach przelewano krew nie pasuje do bankietów, imprez i libacji
sokolnh Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 tekst Bogurodzicy jest jednym z najstarszych zabytków piśmiennictwa polskiego Na cześć Pana śpiewano ją na dworach, w siołach i kurnych chatach z Bogurodzicą na ustach przelewano krew nie pasuje do bankietów, imprez i libacji ale o sokołach możesz zaspiewac :th:
lukaszr Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 tekst Bogurodzicy jest jednym z najstarszych zabytków piśmiennictwa polskiego Na cześć Pana śpiewano ją na dworach, w siołach i kurnych chatach z Bogurodzicą na ustach przelewano krew nie pasuje do bankietów, imprez i libacji Zgadzam się z przedmówcą. Mnie uczono też, że to pieśń na takie okazje, a i jest to pieśń religijna. Śpiewano ją przed walką i innymi poważnymi okazjami - tak jak napisał REX, ale na pewno nie na imprezach czy popijawach. Już lepsze te sokoły ... :th:
taktuś Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 tekst Bogurodzicy jest jednym z najstarszych zabytków piśmiennictwa polskiego Na cześć Pana śpiewano ją na dworach, w siołach i kurnych chatach z Bogurodzicą na ustach przelewano krew nie pasuje do bankietów, imprez i libacji ale o sokołach możesz zaspiewac :th: sokoły mam opanowane do perfekcji :rotfl1:
malik Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 Jestem z natury tolerancyjny, ale cycki mi opadly jak przeczytalem ten temat. Kompletnie nie rozumiem fun'u wynikajacego ze spiewania piesni religijnej po pijaku. Dobrze sie czujecie? Dokładnie o tym samym pomyślałem. Zalatuje klimatami z "Wesela" Smarzowskiego
Gość Murzyn Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 Malik, Flyer, Lukasz, Taktus - to ze nie rozumiecie, nie znaczy ze ma byc to forma, ktora kogokolwiek mialaby urazic, czy stworzyc klimat "wesela" Rex troszke za slabo naswietlil sprawe, ale pewnych "klimatów" nie sposób opisac. Moze poproscie Pozia zeby opowiedzial Wam jak wyglada taki wystep rexia Mysle ze temat skonczony i bedzie krawczyk i discopolo
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 same grzeczne chłopaki :gwizdanie: ale rozumiem...
poziek Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 Malik, Flyer, Lukasz, Taktus dajcie na luz. To trzeba przeżyć :gwizdanie:
rex Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Opublikowano 22 Lutego 2008 Malik, Flyer, Lukasz, Taktus dajcie na luz. To trzeba przeżyć :gwizdanie: Poź, spoko, jak mam tym urazić czyjeś uczucia to nie ma tematu W następnej wersji Zatora czy czegoś podobnego : się pośpiewa
Hugo Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 I tym optymistycznym akcentem kończymy dyskusję
Rekomendowane odpowiedzi