Gattis Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Gryfi nie chcesz manetki kompletnej pod fis do a6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 26 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Gryfi nie chcesz manetki kompletnej pod fis do a6? a to też masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Kana galilejska czy co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 dziupla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 No to też wiele by tłumaczyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gattis Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 mam mam i jeszcze sporo wiecej i żadna dziupla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Pisz na pw co z ciekawostek do mojego polifta masz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gattis Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Pisz na pw co z ciekawostek do mojego polifta masz :gwizdanie: gdybys miał a6 to coś bym znalazł a do a4 fl to sam szukam ciekawostek swoja droga mam prawie cale 2,5 motorwnie jak chces sory za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 26 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 no właśnie temat jest mój i prosze mi tu spamu nie uskuteczniać :ranting1: jak cos to pisz na moje pw o tych cześciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Pisz na pw co z ciekawostek do mojego polifta masz :gwizdanie: swoja droga mam prawie cale 2,5 motorwnie jak chces to by chyba Arturoo bardzo obchodziło po ostatniej poleconej "naprawie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gattis Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Pisz na pw co z ciekawostek do mojego polifta masz :gwizdanie: swoja droga mam prawie cale 2,5 motorwnie jak chces to by chyba Arturoo bardzo obchodziło po ostatniej poleconej "naprawie" :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 GRYFI graty fury :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 swoja droga mam prawie cale 2,5 motorwnie jak chces w czwartek się odezwę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 27 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 GRYFI graty fury :good: dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Gryfi również gratuluję ale jakoś nie umie sobie ciebie wyobrazić w takim zwykłym, rodzinnym dupowozie eSa do ciebie bardziej pasowała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POPO Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 GRYFI wkoncu masz normalne auto :> Gratuluje nowej furmanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 27 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Gryfi również gratuluję ale jakoś nie umie sobie ciebie wyobrazić w takim zwykłym, rodzinnym dupowozie eSa do ciebie bardziej pasowała [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 23:07_________________________________________________ GRYFI wkoncu masz normalne auto :> Gratuluje nowej furmanki normalne= nudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 normalne= nudne no z tym napędem to przeginka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 27 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 normalne= nudne no z tym napędem to przeginka tego jeszcze nie zauważyłem bo jest sucho- pewnie w zimie będzie gorzej.Jedno jest fajniejsze w porównaniu do starej esy- wielowahaczowe zawieszenie jest bardziej precyzyjne w łukach- mniej korekt poza tym Arturze - jak to doj**ałem mojemu koledze, który ma prawie nowe c6 3,0tdi q po tym jak nabijał się z mojego przedniego napędu - jeszcze nie jestem aż tak biedny, żeby kupić sobie diesla :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 zimą odczujesz różnicę bankowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi