srb38vx Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Seves bydzie komisja śledczo ,wszystko modzisz po kryjomu ,poprosze o fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivlov Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Ja malowałem trzy tygodnie temu moje zaciski. Szorowałem je przez 2 dni i kurcze widzę, że specjalna farba do zacisków odpada. Lepiej dobrze przebadaj rynek, które farby warto stosować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Mam przecieki i coś nowego będzie... Wreszcie! no wrzuć fotkę, bo mi się coś tel. zepsuł i mms`ów mi nie czyta Ale komfort jazdy zdecydowanie inny co? :D A niby taka błaha rzecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Mam przecieki i coś nowego będzie... Wreszcie! kurw wreszcie od grudnia leżał i czekał na swoją kolej Mam przecieki i coś nowego będzie... Wreszcie! no wrzuć fotkę, bo mi się coś tel. zepsuł i mms`ów mi nie czyta Ale komfort jazdy zdecydowanie inny co? :D A niby taka błaha rzecz dziś wrzucę fotkę... faktycznie zapomniałem się pochwalić Seves bydzie komisja śledczo ,wszystko modzisz po kryjomu ,poprosze o fotki no fakt Andrzejku zawsze pomodzę i w żywiole zapomnę fotki wrzucić i a po fakcie hurtem wrzucam ---------- Post added at 11:56 ---------- Previous post was at 11:55 ---------- Ja malowałem trzy tygodnie temu moje zaciski. Szorowałem je przez 2 dni i kurcze widzę, że specjalna farba do zacisków odpada. Lepiej dobrze przebadaj rynek, które farby warto stosować. no dokładnie kivlov ja mam teraz na przodzie złoty kolor od sierpnia/września jakoś i delikatnie już farba zaczyna odchodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczawik Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 do zacisków dobrze spisuje się hammerite, dobrze wyczyścić i 2 albo 3 razy pomalować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 obiecana fotka nowego moda.. Jak już gdzieś napisałem koszt stosunkowo wysoki ale warto bo efekt nieziemski przynajmniej przez jakiś czas będe oczy nacieszał no i wrażenia z jazdy zupełnie inne... bezcenne PS Bex jesst nie do zajechania milion km i dalej śmiga Przy okazji widać ile się bex'em robi na baku km po prawej widoczny dystans od tankowania a na fisie ile jeszcze do przejechania powaga.. bez ściemy- spokojna jednostajna jazda ok. 70km/h wyprzedzanie lekkim butem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 no i gitara...tylko jestem ciekaw jak auto sprzedaż z takim przebiegiem:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Zacny mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 widziane oblukane jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Zacny mod widziane oblukane jest super dzięki chłopaki no i gitara...tylko jestem ciekaw jak auto sprzedaż z takim przebiegiem:polew: każda potwora znajdzie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 obiecana fotka nowego moda..Jak już gdzieś napisałem koszt stosunkowo wysoki ale warto bo efekt nieziemski przynajmniej przez jakiś czas będe oczy nacieszał no i wrażenia z jazdy zupełnie inne... bezcenne PS Bex jesst nie do zajechania milion km i dalej śmiga Przy okazji widać ile się bex'em robi na baku km po prawej widoczny dystans od tankowania a na fisie ile jeszcze do przejechania powaga.. bez ściemy- spokojna jednostajna jazda ok. 70km/h wyprzedzanie lekkim butem http://images43.fotosik.pl/1445/9e633f830efea795med.jpg Udam głupa. Kolorowy fis czy nowe diody od podświetlenia? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Udam głupa. Kolorowy fis czy nowe diody od podświetlenia? :> diody też inne.. w kolorowym fisie cyferki troszkę mi się wydaje podświetlają bardziej na biało-niebiesko.. w czerwonym minimalnie na biało-żółto było... ale może mi się tylko wydaje z tych kolorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 no modzik na ogromny + też mnie to czeka już się nie moge doczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 no modzik na ogromny + też mnie to czeka już się nie moge doczekać dzięki efekt rewelacyjny do rns'a pasuje idealnie teraz trzeba zmienić te 2czerwone pola z zegarem i przebiegiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 przebieg przeciez jest git malinka a jaki koszt wogóle takiego modzika?? na PW prosze jak mozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 przebieg przeciez jest git malinka a jaki koszt wogóle takiego modzika?? na PW prosze jak mozna zmienić pola miałem na myśli kolor wyswietlaczy - z czerwonego na.. ciekłokrystaliczny może biały tak jak jest w nowych tylko to na pewno nie takie proste... może i niewykonalne a koszt... zależy za ile dorwiesz licznik.. do diesla jest ich mnóstwo ale do mojego padła strasznie ciężko dostać... niedawno miałem namiar na rb4 i rb8 do diesla w dobrych cenach - dałem info na bazarze ale nie było chętnych i liczniki poszły.. podsumowując koszt moda: cena licznika + kodowanie (od 200-300pln) + koszt paliwa ja kodowałem za kielcami (tam gdzie Akjam) .. gość w Gliwicach też koduje ale nie umiałem się z nim dogadać ciągle mu coś nie pasowało a nie lubię takiej atmosfery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 a nie masz gdzies takiego licznika jeszcze ?? to chtnie bym przytulil mi do siesla jest potrzebny no powiem ci ze dobrze by to wygladalo jak te male bys zmienil ale to chyba naprawde ciezki temat do zrobienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 a nie masz gdzies takiego licznika jeszcze ?? to chtnie bym przytulil mi do siesla jest potrzebny no powiem ci ze dobrze by to wygladalo jak te male bys zmienil ale to chyba naprawde ciezki temat do zrobienia dowiem się i jak coś dam znać na PW 300 chciał za taki licznik do diesla.. z Olkusza do Kielc też nie masz daleko- tam za 200pln przekłada liczniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 no dokladnie bo z olkusza mam kolo 120km jak sie nie myle tylko pytalem ostatnio tu takiego mojego znajomego czy by to ogarnol i mowi ze spoko da rade:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 no dokladnie bo z olkusza mam kolo 120km jak sie nie myle tylko pytalem ostatnio tu takiego mojego znajomego czy by to ogarnol i mowi ze spoko da rade:naughty: to spoko ale ja po drodze do wybitnego fachowca jeszcze podjechałem do Kłomnic.. i popróbował popróbował i rozłożył ręce:kwasny: powiedział że rb8 z b7 łatwiej jest zakodować niż rb4 z b6.. Nie wiem bo fachura z Kielc poklikał i ogarnął bezproblemowo najlepiej szukaj kogoś kto już robił b6 żebyś potem czasem z nieodpalającym autem nie został Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi