Santa Cruz Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Po krotkiej nieobecnosci teraz przod autka wyglada tak : tzn "dzieki" temu kawałkowi asfaltu wpadl zderzak pod spryski zaślepki na razie wrzucone na tasmie dwustronnej W sam raz na ładny i wydajny intercooler... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Po krotkiej nieobecnosci teraz przod autka wyglada tak : tzn "dzieki" temu kawałkowi asfaltu wpadl zderzak pod spryski zaślepki na razie wrzucone na tasmie dwustronnej W sam raz na ładny i wydajny intercooler... Kolego ja mam ori 2coolerki bo tak byly w BEXie :> w tym jeden nowka bo mi przy okazji wymienili tez intercooler hehe centralnego poki co nie chce bo wystarczaja [br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 00:01_________________________________________________ Po krotkiej nieobecnosci teraz przod autka wyglada tak : tzn "dzieki" temu kawałkowi asfaltu wpadl zderzak pod spryski zaślepki na razie wrzucone na tasmie dwustronnej co za róznica w tym na taśmie dwustronnej, w poprzednim na kawałku drutu... Tutaj wielki plus bo przynajmniej o tym wiesz :decayed: No i niezaprzeczalnie, fajnie jak auto ma podłoge z przodu i z tyłu w tym samym kolorze nie? sorki seves nie mogem się powstrzymać :polew: :polew: :polew: tak naprawde autko coraz ładniejsze :polew: :polew: no ale w b7 przynajmniej jeden sprysk mi lampe spryskiwal sam wiesz jak to jest Siemian uzywane auto to uzywane przez jakies kilka dni dochodzisz do tego co ktos kombinowal fakt moje b7 było totalnym niewypalem ale dzieki temu znow sie czegos nauczylem :polew: :polew: a na szczescie wszystko sie dobrze skonczylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 słyszałem że dekorki 1NK idą a do kolegi to się już nie odezwiesz :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 słyszałem że dekorki 1NK idą a do kolegi to się już nie odezwiesz :decayed: widze nic sie nie ukryje a ja slyszalem o innej nowinie gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 No Pany :oklaski: aż mi się łezka w oku zakręciła :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 musi byc ok :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QRi Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 męskich zderzaków nie było ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Po krotkiej nieobecnosci teraz przod autka wyglada tak : tzn "dzieki" temu kawałkowi asfaltu wpadl zderzak pod spryski zaślepki na razie wrzucone na tasmie dwustronnej no i pasuje :> szkoda bo mógłbym ci załatwić tą kratke od badboy'a :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Blant to od Lakiego miala byc ta kratka :mysli: nie pamiętam już ale od kogoś miała być :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 No Pany :oklaski: aż mi się łezka w oku zakręciła :th: ja tam nigdy nic nie mialem ludzka rzecz męskich zderzaków nie było ?? Qri tak na prawde chciałem S4 wrzucic bo wyszloby to nawet taniej :polew: :polew: ale byłoby z tym wiecej kłopotów tzn kombinowania z ubezpieczalnia :gwizdanie: ostatecznie zdecydowałem zostawić Sline bo to jednak ori pełen pakiet no i w sumie to nawet w dowodzie rej mam wpisane S-line a potem kazdy cwaniak mlacka sie zastanawia hmmm inny zderzak to pewnie cały przód klepany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QRi Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 teraz doczytałem - jakim cudem twoje auto PRZODEM zjadło taki kawał asfaltu o_0 ;D wiele już w życiu widziałem... ale coś takiego.... first time Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Po krotkiej nieobecnosci teraz przod autka wyglada tak : tzn "dzieki" temu kawałkowi asfaltu wpadl zderzak pod spryski zaślepki na razie wrzucone na tasmie dwustronnej no i pasuje :> szkoda bo mógłbym ci załatwić tą kratke od badboy'a :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Blant to od Lakiego miala byc ta kratka :mysli: nie pamiętam już ale od kogoś miała być :tongue4: chłopaki wy od moich kratek to z dala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 teraz doczytałem - jakim cudem twoje auto PRZODEM zjadło taki kawał asfaltu o_0 ;D wiele już w życiu widziałem... ale coś takiego.... first time no nie niezly pech corsa ktora jechala przede mna wjechala w ta dziure co jest na foto i z dziury wypadly 2kawaly - w jeden wpie_rdolilem jak zaczely skakac po drodze jeden wyzej jeden nizej (dlatego ze nie byly okragle tak jak sie odbily tak podskoczyly na jakies 20-30cm mysle ) a drugi zostal na jezdni jak widac na foto ten jeden mam na pamiatke ale ja srednio raz w roku mam ciekawa historie na drodze dobrze ze tu sie tylko tak skonczylo pflu [br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 20:01_________________________________________________w ogole glupio sie przyznac zalozylem zimowki w ubieglym tygodniu i jak zawsze zalozylem i mialem podjechac na stacje dopompowac ale jakos nie bylo kiedy i tak mi cos lekko huczalo i szczerze delikatnie tyl plywal na szybkim przejsciu z zakretu w zakret i tak kurde albo nie po drodze bylo albo sie spieszylem dzis w koncu dojechalem dopompowac i mialem w jednym kolo 1,6 a w pozostałych 1,9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 no po dzisiejszym rezaniu, to środeczek wygląda bardzo zacnie. Duży PLUS! Tego brakowało. Szukaj teraz kolorowego FIS`a i będzie malinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 seves cos tam dzisiaj znowu ciekawego dołozył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 seves cos tam dzisiaj znowu ciekawego dołozył? pare gratów do środka powrzucaliśmy z Tolkiem dzieki Tolek masa roboty a w sumie tylko delikatnie kolorystycznie się zmieniło - foty jutro bo już padam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 hmmm... sam jestem ciekaw... Ja wiem o dekorach ale to 15 minut roboty, aż boje pytać co tam jeszcze wymieniliście... :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 seves cos tam dzisiaj znowu ciekawego dołozył? pare gratów do środka powrzucaliśmy z Tolkiem dzieki Tolek masa roboty a w sumie tylko delikatnie kolorystycznie się zmieniło - foty jutro bo już padam nie daj się prosić ,pstrykaj foty i tu wrzucaj [br]Dopisany: 30 Listopad 2011, 23:34_________________________________________________ albo wyślij mms'a ,niech siemian kombinuje :decayed: :decayed: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 pewnie zrrobili seves-line. wymienili podsufitke na jasną [br]Dopisany: 30 Listopad 2011, 23:38_________________________________________________Szymon wiesz że jak byś chciał szyberdach to mnie jeszcze jeden w garażu leży :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 pewnie zrrobili seves-line. wymienili podsufitke na jasną albo zwykłe stołki zainstalowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi