siemian Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 on pewnie chciał tym okleić całe auto :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 on pewnie chciał tym okleić całe auto :polew: myslałem nad tym ale nie maja tak dużego arkusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 on pewnie chciał tym okleić całe auto :polew: myslałem nad tym ale nie maja tak dużego arkusza to by było coś baaardzo oryginalnego exclusive individual by Laki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 on pewnie chciał tym okleić całe auto :polew: myslałem nad tym ale nie maja tak dużego arkusza to by było coś baaardzo oryginalnego exclusive individual by Laki no chciałem zrobic indyvidual laki mega mega s-line Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 on pewnie chciał tym okleić całe auto :polew: myslałem nad tym ale nie maja tak dużego arkusza hmmm.......................... foto zapożyczone z H3mm3R'owego wątku jak widać metraż kwadratowy nie jest problemem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 on pewnie chciał tym okleić całe auto :polew: myslałem nad tym ale nie maja tak dużego arkusza hmmm.......................... foto zapożyczone z H3mm3R'owego wątku jak widać metraż kwadratowy nie jest problemem :gwizdanie: Jakby okleił tym dekory to baba w długiej trasie miała by zajecie grzebien i rozczesywanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 on pewnie chciał tym okleić całe auto :polew: myslałem nad tym ale nie maja tak dużego arkusza to by było coś baaardzo oryginalnego exclusive individual by Laki Folia dla lakiego :decayed: http://allegro.pl/papier-srebrny-ozdobny-5-wzorow-constellation-jade-i1952341061.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 on pewnie chciał tym okleić całe auto :polew: myslałem nad tym ale nie maja tak dużego arkusza to by było coś baaardzo oryginalnego exclusive individual by Laki Folia dla lakiego :decayed: http://allegro.pl/papier-srebrny-ozdobny-5-wzorow-constellation-jade-i1952341061.html a montaż "na ślinę" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 H4mm3R gdzieś nabył "speszyl" klej w spray'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Dawno się tu nic nie działo więc odświeżę trochę temat starymi fotkami rezanie boczków grudzień 2011 efekt końcowy- boczki skóra i alu szczotkowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 oraz mody wewnątrz.. kiera multi b7 i rns-e foto po zakupie: (no.. nie tak zaraz po zakupie ) foty z modów: wymiana kiery efekt: wymiana radia concert -> rns-e+bluetooth efekt: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Spodziewałbym się lepszego efektu z RNSE na pokładzie a nie tylko miejscem na sprzęt. P.S. :good: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 co do modow z zew pomaluj grille na czarno i ta listwe w tylnej klapie - zobaczysz ze bedzie tak lepiej wygladac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Spodziewałbym się lepszego efektu z RNSE na pokładzie a nie tylko miejscem na sprzęt. P.S. :good: :good: poprawione co do modow z zew pomaluj grille na czarno i ta listwe w tylnej klapie - zobaczysz ze bedzie tak lepiej wygladac dokładnie David widziałem u kogoś fotki i świetnie to wygląda i na pewno tak zrobię tym bardziej że ta listwa w klapie mi się łuszczy tzn bąble sie porobiły do tego bixy albo środki w czerń ale to dalsze plany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 A kiedy heble bydom na autku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 A kiedy heble bydom na autku Andrzej Ty nic tajemnicy nie umiesz dotrzymać heble kompletne 288 na tył kupione dzieki dzieki Andrzejku :notworthy: od tygodnia czekają na malowanie zacisków i montaż (teraz są czarne ale przednie były malowane na złoto więc chcę żeby były takie same) Przy okazji może ktoś wie bo słyszałem że moje osłony z hebli 255 po małym dogięciu bedą pasowały pod 288? da się to zrobić delikatnym małym rezankiem czy darować to sobie i szukać osłon? ostatnio wpadły w końcu hidy 5000 ledy SMD w postoje i osram jakiś blue na długie i najciekawsze w tym wszystkim że HIDy po rozgrzaniu świecą najbardziej na zółto z tego zestawu i nie pasują do reszty a to przez nie zmieniałem postoje i długie kupiłem już dodatkowe żarniki 6000 i mam nadz że ładnie się to wszystko zgra oczywiście fotki zrobię i porównanie ładne postaram się zrobić idę pogrzebać trochę w module komfortu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Zapomniałem napisać.. w module komfortu pogrzebane bo miałem od zawsze błędy (od zawsze tzn od wyrezania szyb tył w elektryce): 01561 - Left Rear Door 59-10 - Can't Unlock - Intermittent 01561 - Left Rear Door 61-00 - Won't De-Safe 01562 - Right Rear Door 59-10 - Can't Unlock - Intermittent 01562 - Right Rear Door 61-00 - Won't De-Safe próbowałem kilka razy zmieniać kodowanie a okazało się że trzebabyło zrobić adaptację oczywiście dzięki wątkowi BART-S'a - dzięki Bart-s http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?114454-ALL-B6-B7-Lista-modułów-komfortu-z-opisem-funkcji w kanale 61 zmieniłem 3 (oświetlenie+szyby korby) na 2 (oświetlenie + elektryka szyb tył) ale w kanale 62 nie wiedzieć dlaczego miałem ustawione 95 jakbym był szyber i bylo włączone zamykanie szybru z kluczyka i pilota - zmieniłem na 15 teraz dzięki zmianie w kanale 61 nie wywala żadnych błędów (wcześniej wszystko działało normlanie - centralny otwierał i zamykał bo nie raz sprawdzałem ze strachu ale błędy wywalał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Mam przecieki i coś nowego będzie... Wreszcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi