siemian Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 on pewnie chciał tym okleić całe auto :polew:
laki83 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 on pewnie chciał tym okleić całe auto :polew: myslałem nad tym ale nie maja tak dużego arkusza
seves Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2011 on pewnie chciał tym okleić całe auto :polew: myslałem nad tym ale nie maja tak dużego arkusza to by było coś baaardzo oryginalnego exclusive individual by Laki
laki83 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 on pewnie chciał tym okleić całe auto :polew: myslałem nad tym ale nie maja tak dużego arkusza to by było coś baaardzo oryginalnego exclusive individual by Laki no chciałem zrobic indyvidual laki mega mega s-line
Arturoo Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 on pewnie chciał tym okleić całe auto :polew: myslałem nad tym ale nie maja tak dużego arkusza hmmm.......................... foto zapożyczone z H3mm3R'owego wątku jak widać metraż kwadratowy nie jest problemem :gwizdanie:
cool506 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 on pewnie chciał tym okleić całe auto :polew: myslałem nad tym ale nie maja tak dużego arkusza hmmm.......................... foto zapożyczone z H3mm3R'owego wątku jak widać metraż kwadratowy nie jest problemem :gwizdanie: Jakby okleił tym dekory to baba w długiej trasie miała by zajecie grzebien i rozczesywanie
Arturoo Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
H4mm3R Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 on pewnie chciał tym okleić całe auto :polew: myslałem nad tym ale nie maja tak dużego arkusza to by było coś baaardzo oryginalnego exclusive individual by Laki Folia dla lakiego :decayed: http://allegro.pl/papier-srebrny-ozdobny-5-wzorow-constellation-jade-i1952341061.html
seves Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2011 on pewnie chciał tym okleić całe auto :polew: myslałem nad tym ale nie maja tak dużego arkusza to by było coś baaardzo oryginalnego exclusive individual by Laki Folia dla lakiego :decayed: http://allegro.pl/papier-srebrny-ozdobny-5-wzorow-constellation-jade-i1952341061.html a montaż "na ślinę" ?
Arturoo Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 H4mm3R gdzieś nabył "speszyl" klej w spray'u
seves Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Opublikowano 11 Lutego 2012 Dawno się tu nic nie działo więc odświeżę trochę temat starymi fotkami rezanie boczków grudzień 2011 efekt końcowy- boczki skóra i alu szczotkowane
seves Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Opublikowano 11 Lutego 2012 oraz mody wewnątrz.. kiera multi b7 i rns-e foto po zakupie: (no.. nie tak zaraz po zakupie ) foty z modów: wymiana kiery efekt: wymiana radia concert -> rns-e+bluetooth efekt:
akjam Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 Spodziewałbym się lepszego efektu z RNSE na pokładzie a nie tylko miejscem na sprzęt. P.S. :good: :good:
David Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 co do modow z zew pomaluj grille na czarno i ta listwe w tylnej klapie - zobaczysz ze bedzie tak lepiej wygladac
seves Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Opublikowano 11 Lutego 2012 Spodziewałbym się lepszego efektu z RNSE na pokładzie a nie tylko miejscem na sprzęt. P.S. :good: :good: poprawione co do modow z zew pomaluj grille na czarno i ta listwe w tylnej klapie - zobaczysz ze bedzie tak lepiej wygladac dokładnie David widziałem u kogoś fotki i świetnie to wygląda i na pewno tak zrobię tym bardziej że ta listwa w klapie mi się łuszczy tzn bąble sie porobiły do tego bixy albo środki w czerń ale to dalsze plany
seves Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Opublikowano 7 Marca 2012 A kiedy heble bydom na autku Andrzej Ty nic tajemnicy nie umiesz dotrzymać heble kompletne 288 na tył kupione dzieki dzieki Andrzejku :notworthy: od tygodnia czekają na malowanie zacisków i montaż (teraz są czarne ale przednie były malowane na złoto więc chcę żeby były takie same) Przy okazji może ktoś wie bo słyszałem że moje osłony z hebli 255 po małym dogięciu bedą pasowały pod 288? da się to zrobić delikatnym małym rezankiem czy darować to sobie i szukać osłon? ostatnio wpadły w końcu hidy 5000 ledy SMD w postoje i osram jakiś blue na długie i najciekawsze w tym wszystkim że HIDy po rozgrzaniu świecą najbardziej na zółto z tego zestawu i nie pasują do reszty a to przez nie zmieniałem postoje i długie kupiłem już dodatkowe żarniki 6000 i mam nadz że ładnie się to wszystko zgra oczywiście fotki zrobię i porównanie ładne postaram się zrobić idę pogrzebać trochę w module komfortu
seves Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Opublikowano 10 Marca 2012 Zapomniałem napisać.. w module komfortu pogrzebane bo miałem od zawsze błędy (od zawsze tzn od wyrezania szyb tył w elektryce): 01561 - Left Rear Door 59-10 - Can't Unlock - Intermittent 01561 - Left Rear Door 61-00 - Won't De-Safe 01562 - Right Rear Door 59-10 - Can't Unlock - Intermittent 01562 - Right Rear Door 61-00 - Won't De-Safe próbowałem kilka razy zmieniać kodowanie a okazało się że trzebabyło zrobić adaptację oczywiście dzięki wątkowi BART-S'a - dzięki Bart-s http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?114454-ALL-B6-B7-Lista-modułów-komfortu-z-opisem-funkcji w kanale 61 zmieniłem 3 (oświetlenie+szyby korby) na 2 (oświetlenie + elektryka szyb tył) ale w kanale 62 nie wiedzieć dlaczego miałem ustawione 95 jakbym był szyber i bylo włączone zamykanie szybru z kluczyka i pilota - zmieniłem na 15 teraz dzięki zmianie w kanale 61 nie wywala żadnych błędów (wcześniej wszystko działało normlanie - centralny otwierał i zamykał bo nie raz sprawdzałem ze strachu ale błędy wywalał
akjam Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Mam przecieki i coś nowego będzie... Wreszcie!
Rekomendowane odpowiedzi