tomi1973 Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 witam kolegów mam mały problem ,ustawiłem zbieżnośc w moim a4 b7 i widze że zjeżdżają się bardzo opony od środka ...co może byc powodem...? czy jechac znowu na zbieżność...chce założć niedługo zimówki na stalowych i nie chce żeby znowu mi śtarło środki opon, co mam zrobić co proponujecie...?
krisch Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Witam. No trochę dziwny ten twój przypadek . Ale sprawdź jeszcze ciśnienie w oponach . Jak jest za dużo to może tak się właśnie dziać.
lukaszooo Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 tez tak uważam w samochodach jest to zadko obserwowane ale np w ciezarowkach lub sprzecie budowlanym czesto sie zdaza ze madry kierowca zeby wiecej załadowac papuje opony do oporu a potem zdziera srodek :gwizdanie:
tomi1973 Opublikowano 3 Października 2011 Autor Opublikowano 3 Października 2011 widze że żle napisałem...bieznik mi zjeżża od wewnetrznej strony opony...(nie od środka opony...sorry),...
Rogass Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 zapraszam do mnie typowy przykład źle ustawionej zbieżności http://www.autoserwiswroclaw.pl/
Kakt00z Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 to sporo jeździłeś na złej zbierzności ... nie czułeś, że ci samochód "pływa"
Rekomendowane odpowiedzi