moskal Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 Panowie jak w temacie, kupiłem na allegro zestaw zawieszenia (sprężyny+amortyzatory) APEX które obniżają o 40mm przód i tył. No i okazało sie ze z APEXa są tylko sprężyny a amory są seryjne. no i powiedzcie mi jak zrobic zeby było ok. wiadomo ze tych amorów nie wsadze bo niedługo bede znowu wszystko rozkręcał i wymieniał na nowe a jak patrzyłem na allegro to nie ma amorów w rodzaju -40 itp. itd. doradzcie cos.
miro_x Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 ja bym oddał sprzedawcy. A kupował dedykowane np. Weitec Ultra Gt
Rafaell Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 Oddaj cały komplet cwaniakowi z allegro i kup inny zestaw, np. tu http://www.czescionline.pl/tuning.php?marka=38&szukaj=2&order=kod_p&szukaj_rodzaj_id=238 ale masz tam i innych renomowanych firm, zestawy zawieszeń
krzysiek23 Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 max do -40 mozna smigac na zwyklych amorkach jeszcze
miro_x Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 chyba nie bardzo max to ze 25 - 30 mm. Smigac to można ale jak!?
krzysiek23 Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 przy 4 cm praktycznie niema juz tlumienia standardowego amortyzatora,ale da sie jezdzic doosc dobrze,poszukaj bylo na forum
miro_x Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 Nie będę się kłócił ale skoro nie ma tłumienia amora to jak się ma jeździć dobrze Z mojej strony EOT
krzysiek23 Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 ale da sie jezdzic doosc dobrze chodzi o to ze mam przod -40 i tyl mam -40 na standardzie audi,(amorki)sprawnosc amorkow jeszcze po 70proc.,dlatego pisze ze jezdzi sie dobrze -nic nie tlucze,autko na zakretach stabilne jak przy sport.zawiasie, komfortowe(raczej srednio-twarde sprezyny)
Rekomendowane odpowiedzi