Opublikowano 4 Października 201114 l MODEL: Audi S4 B5 AGB Avant Quattro 99' SILNIK: 2,7 BiT+ K04 z RS6, w trakcie zmiany głowic UKŁAD DOLOTOWY: na dzien dzisiejszy - Centralny Intercooler + orurowanie, komplet silikonowcyh lacznikow wraz z trojnikiem, Filtr powietrza K&N, nowy układ w trakcie realizacji UKŁAD WYDECHOWY: Down Pipe 2x3calowe przechodzące w 2x2,5cala dalej wydech przelotowy z dwoma tłumikami 2x2,25cala UKŁAD HAMULCOWY:Zaciski hamulcowe przód 6cio tłoczkowe Brembo, tarcze 345mm + przewody hamulcowe w stalowym oplocie przód i tył UKŁAD NAPĘDOWY:Sprzęgło Clutch Masters Fx400, 6cio łopatkowy Spiek, zmieniona skrzynia i dyfer, stan gabinet ELEKTRONIKA: Strojenie By Witek, MRMotors, 400Ps 520Nm UKŁĄD PALIWOWY: Bosch 044, Siemens Deca 630cc ZAWIESZENIE:Zawieszenie obniżone, usztywnione?? KOŁA: 18' z AUDI S8, dystanse 8mm. ŚRODEK:dodatkowe wskaźniki, BOOST i EGT, piękne, jasne, skórzane Recaro CAR-AUDIO:Zestaw audio Alpine, Hertz, Audison - stereo + subwoofer, mialo wylecieć, po 2 tygodniach stwierdziłem ze zostaje MOC: xxx MOC i MOMENT PO MODYFIKACJACH:500PS/576Nm OSIĄGI:xxx OSIĄGI PO MODYFIKACJACH:??? Poza tym, w aucie wymionionych wiele nowych tematów, jak np: - Nowe czujniki temp spalin - EGT - Nowy zarór N75 - Nowe zawory DV - Nowy przepływomierz, - Nowe wszystkie cewki zapłonowe Bosch, - Nowe świece od RS4, - Chłodnica oleju. - Nowy, kompletny rozrząd- pasek, rolki, napinacz, termostat. - Komplet nowych popychaczy zaworowych, uszczelniacze wałków rozrządu, uszczelki pod kapami, - Nowe tarcze i klocki tył - Nowe sondy lambda 2 sztuki, - Nowe czujniki stukowe, - Nowe poduszki pod silnik, - Nowa pompka dodatkowego obiegu płynu chłodniczego. Zdjęcia:
Opublikowano 4 Października 201114 l Autor hahah, nie wiem do konca, wiem ze z przodu gwint, tyl. cos o skroconym skoku, po regeneracji [br]Dopisany: 04 Październik 2011, 16:50_________________________________________________ to m3 poszlo w inne rece? ta
Opublikowano 5 Października 201114 l najmocniejsze szosowe S4 B5 na forum? czarne sa piekne sid ma chyba najmocniejsze
Opublikowano 5 Października 201114 l najmocniejsze szosowe S4 B5 na forum? czarne sa piekne sid ma chyba najmocniejsze chyba nie
Opublikowano 5 Października 201114 l i tak łeb urywa pooglądałem foty a teraz czas zejść na ziemie, do rzeczywistości i pogrzebać przy swoim parchu
Opublikowano 5 Października 201114 l spoko, bede tu dodawal fotki z prac, wykresy, filmy będzie dużo "tirów"??
Opublikowano 26 Listopada 201114 l Krzysiek, gratuluje odkupienia swojego byłego auta, w sumie nawet nie widziałem, że i tutaj temat założyłeś A mam takie pytanie, o co chodzi z tymi tirami i intercity ? Bo i tu i na rf temat tak podpisany :gwizdanie:
Opublikowano 26 Listopada 201114 l Taka wkrętka poszła w wyścigu Pana z pewnego w jego mniemaniu super mocnego z rolki Saaba(de facto szybki ale i tak 100-200 o 2s wolniej niż moja wolna ex Corsa robił ) z Nismo Yakuza a potem z Suprą TT - dostał baty liczone nie w długościach samochodów ale TIRów jak ktoś tam po ilości linii przerywanych oddzielających pasy ruchu wyliczył ---> stąd się wzięło takie powiedzonko heh