kosiniak Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2011 komus umknelo uwadze ze mam je drugi raz, panowie mechanika sie konczy, ma byc jeszcze w tym tyg. gotowy. Pozniej strojenie
Flyer Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 komus umknelo uwadze ze mam je drugi raz, panowie mechanika sie konczy, ma byc jeszcze w tym tyg. gotowy. Pozniej strojenie czekamy
kosiniak Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2011 nie wiem, jak odbiore auto to zadzwonie sie umowic
Buba Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 kufa to nie mogłeś powiedzieć ze to dzisiaj?? 20min temu przejeżdżałem obok...
Buba Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 ale stojonko a nie strojonko f*ck, zle przeczytałem
Piotrek98igo Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 co spowodowalo powrot do 2,7? przeciez m3 chyba wolna nie byla...
kosiniak Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2011 co spowodowalo powrot do 2,7? przeciez m3 chyba wolna nie byla... drugi syn przyszedl na Świat ciezko do M3 wsiadac z niemowlakiem, Marcel ma 3 lata to bylo spoko, teraz gożej
Piotrek98igo Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 co spowodowalo powrot do 2,7? przeciez m3 chyba wolna nie byla... drugi syn przyszedl na Świat ciezko do M3 wsiadac z niemowlakiem, Marcel ma 3 lata to bylo spoko, teraz gożej aaaa sadzac po tym co sie dzieje w tamcie bedzie szybkie kombi
kosiniak Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2011 taki jest plan [br]Dopisany: 07 Grudzień 2011, 18:06_________________________________________________Dzis wyglada tak, ale rejestracja wroci na swoje miejsce niebawem Foto tez miedzy innymi dla tych co mowili ze maly ten IC Takie tam foto po myciu, przed malowaniem z nowym felunkiem i zimowym obuwiem
Rekomendowane odpowiedzi