Sublime Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Hey. Mam takie trochę może dziwne pytanie, ale zastanawia mnie dlaczego w moim climatroniku nie ma przycisku OFF , tylko jest A ze strzałką pod spodem Popatrzyłem na inne climatroniki i generalnie jest przycisk OFF. Wszystko oczywiście działa, chłodzi itp, ale dlaczego tak jest? Druga sprawa to co muszę wcisnąć, żeby działały same nawiewy (bez włączania klimatyzacji) ? Poniżej foto: Serdeczne dzięki
majkel_majki Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Nie masz przycisku off, ponieważ jesteś szczęśliwym posiadaczem czujnika jakości powietrza :> stąd brak przycisku OFF. Żeby odłączyć sprężarkę i korzystać z samego nawiewu wciśnij ECON.
A4_Dominik_WAW Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 A wciskając minus do oporu wyłączysz nawiew i klimatyzację.
Sublime Opublikowano 7 Października 2011 Autor Opublikowano 7 Października 2011 Piękne dzięki za informacje, wszystko jasne
meo21 Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Dołączę się do tematu. jak jeździć w zimie jeśli chodzi o ogrzewanie?? ECON ma być włączony? czy raczej wyłączony? ma to jakiś wpływ na spalanie?? prosze o porade. dzieki:)
majkel_majki Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Przy temperaturach w okolicy zera klimatyzacja i tak nie pracuje lub wyłącza się po krótkim czasie, więc ECON włączony czy wyłączony nie robi różnicy
slawek5170 Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 raz po raz przyda się włączyć klimę zima, jak temperatura pójdzie trochę do góry
Krzy0 Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Jak w TDI wyłaczysz w zimie econ to nie masz dodatkowego grzania w nagrzewnicy.
wrclaguna Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Jak w TDI wyłaczysz w zimie econ to nie masz dodatkowego grzania w nagrzewnicy. Warto wspomniec wlasnie o niej ELEKTYCZNA NAGRZEWNICA
Rekomendowane odpowiedzi