pet3r Opublikowano 27 Lutego 2008 Opublikowano 27 Lutego 2008 witam, cięgno od Wastegate w moim nAJLepszym silniku do B5 jest luźne. pytanie mam takie - czy możliwe, że coś jest po prostu odkręcone czy na bank coś się urwało?
pet3r Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Opublikowano 27 Lutego 2008 okej, już wiem, że to actuator i wygląda tak: http://www.mm.pl/~pet3r/turbo.jpg . potrzebny mi numer tej części. czy ktoś mógłby poszukać w ETCE?
llevy Opublikowano 27 Lutego 2008 Opublikowano 27 Lutego 2008 To będzie ten nr części przynajmniej to znalazłem na ETCe 058145703 LX
pet3r Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Opublikowano 27 Lutego 2008 to jest numer turbiny, na dodatek z Passata
llevy Opublikowano 27 Lutego 2008 Opublikowano 27 Lutego 2008 to jest numer turbiny, na dodatek z Passata to wstaw właściwy jak się mylę * skoro jesteś taki mądry to sam wstaw właściwy, a nie rzucasz nic nie wnoszące komentarze - lukaszr
rotter Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 ja sam sprawdzałem i etka pokazuje numre części podany przez llevy tak że kolega pet3r powinien jako klubowicz najlepiej wiedzieć bo to nie przystoi nie wiedzieć a tym bardziej zaprzeczać nie podając właściwego numeru u mnie pokazuje ten sam numer 058145703 LX tak więc albo my się nie znamy albo pet leje wode może jeszcze poczekajmy na jakiegoś fachowca ale mi sie widzi wtopa dla klubowicza * a co ma do tego to, że jest Klubowiczem ? Jesteś taki nieomylny ? Twój post, zupełnie nie wnoszący nic do tematu właśnie pokazuje, że Ty na status Klubowicza nie zasługujesz - lukaszr nie ma nic do tego że to klubowicz, jako klubowicz brał jedyny udział w dyskusji łatwiej było mi napisać klubowicz niż jego pseudonim patrząc na klawiaturę a gdybym był nieomylny nie odwoływał bym się do opini fachowców zwykłe stwierdzenia nie mające na celu nikogo obrazić w odróżnieniu do ciebie * pozwól proszę, że nie skomentuję tego co napisałeś - stawiaj znaki interpunkcyjne, bo ciężko zrozumieć to co piszesz - ja nikogo nie obrażam - jeżeli nie znasz znaczenia słowa "obrażać" to poczytaj w słowniku - lukaszr ja cie gwiżdże, odpuszczam bo i tak nie ma sensu tego ciągnąć, wyluzuj trochę kolego bo nie po to tu jesteśmy żeby walczyć ze sobą i błędy wytykać, tylko po to by sobie pomagać, pozdrawiam
pet3r Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Opublikowano 28 Lutego 2008 wystarczy spojrzeć na opis w ETCE, poszukać po numerze w googlach i wszystko wiadomo...
Musashi Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 niesmialo wtrace ze kolega nie pytal o numer katalogowy turbiny tylko jej elementu. posiadanie ETKI to nie wszystko.... petr sadze ze wartoby dryndnac do kogos kto sie zajmuje turbinami, moze producent turbiny przewiduje ten el. jako czesc zamienna.
pet3r Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Opublikowano 29 Lutego 2008 już załatwione - akutator do mnie jedzie, sobota przewidziana jest na montaż
Rekomendowane odpowiedzi