zwierzakfm Opublikowano 16 Października 2011 Autor Opublikowano 16 Października 2011 Roger_35, banana mam na twarzy caly czas, auto mam dopiero od tygodnia Tobie rowniez gratuluje wyboru bo uwazam, ze nie ma (oprocz S5 cabrio) ladniejszego bezdachowca tej marki :> co do LED'ow na tyl to jeszcze nie szukalem, na razie ograniam standard w aucie, bo troche bylo zaniedbane, ale tylko troche. jak cos ciekawego znajde to dam znac
Gość Damian A4 Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 CUDO ! Czerwony dach, czarny lakier i biala tapicerka Do tego V8 w cabrio = sam MIOD ! No i Q
laki83 Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 naprawde fura miazga to dej listy modów dodaj na pewno zmiane kiery na jakąś nowszą i koniecznie z multi i będzie idealnie kurcze sam chciałbym mieć takie wozidło
T-żółw Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 nie widze lepszego rozwiązania niż V8 z automatem do cabrio biała skóra i bordo dach to już...za dużo dobrego auto :slina:
truckmaniac Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Zgadzam się z przedmówcami co do kiery, choć nie zmienia to faktu, że nawet bez tego moda ta fura miażdży suty
Roger_35 Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Roger_35, banana mam na twarzy caly czas, auto mam dopiero od tygodnia Tobie rowniez gratuluje wyboru bo uwazam, ze nie ma (oprocz S5 cabrio) ladniejszego bezdachowca tej marki :> co do LED'ow na tyl to jeszcze nie szukalem, na razie ograniam standard w aucie, bo troche bylo zaniedbane, ale tylko troche. jak cos ciekawego znajde to dam znac Nie ukrywam, że sam miałem pomysł z LEDami na tył, ale niestety lipa z sosną, nic nie ma na rynku. Można ewentualnie podmienić na lampy od B7, ale to nie LEDy. Mam prośbę, opisz mi Twój pomysł pt. Milltek, dzięki z góry.PS. Mało tych aut w ogóle dookoła, więc myślę, że powinniśmy się dzielić informacjami dość często, co Ty na to? Daj znać jak będziesz miał jakieś zagwozdki, może pomogę.
streetrace Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Jak mało...? Teraz to na forum chyba są dwie cabrio i dwie z dachem...
zwierzakfm Opublikowano 17 Października 2011 Autor Opublikowano 17 Października 2011 Zgadzam się z przedmówcami co do kiery chyba troche za malo siedze na tym forum ale wyglada na to, ze to bardzo popularny mod w PL tak czy inaczej pomysle nad tym, aczkolwiek mnie bardziej podoba sie kiera z B6, mimo ze nie ma zadnego sterowania audio/telefon. jak zawsze kwestia gustu :> Nie ukrywam, że sam miałem pomysł z LEDami na tył, ale niestety lipa z sosną, nic nie ma na rynku. Można ewentualnie podmienić na lampy od B7, ale to nie LEDy. Mam prośbę, opisz mi Twój pomysł pt. Milltek, dzięki z góry. PS. Mało tych aut w ogóle dookoła, więc myślę, że powinniśmy się dzielić informacjami dość często, co Ty na to? Daj znać jak będziesz miał jakieś zagwozdki, może pomogę. Roger_35, co do LED'ow to tak jak pisalem, poszukamy, zobaczymy. co to Millteka to po prostu chce wlozyc non-res cat back's. nie da to za duzego wzrostu w osiagach (o ile wogole cos zmieni) ale bedzie zaje...cie brzmialo. jeden znajomy ma A6 z 4.2 V8 i ma zalozony taki zestaw...dzwiek sprawia, ze spodnie z przodu robia sie mokre co do zagwozdek to mam kilka np. wariuje mi wskaznik czujnika chlodziwa w silniku i VAG wywala blad czujnika G2. musze to zmienic i mam nadzieje, ze jest to czujnik a nie sam wskaznik. reszta problemow to raczej wspolne rzeczy dla B6 wiec wciaz przeszukuje forum w poszukiwaniu odpowiedzi tak czy inaczej pomysl dobry, jak cos to pisz w tym temacie :>
mystic.pl Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Zgadzam się z przedmówcami co do kiery chyba troche za malo siedze na tym forum ale wyglada na to, ze to bardzo popularny mod w PL tak czy inaczej pomysle nad tym, aczkolwiek mnie bardziej podoba sie kiera z B6, mimo ze nie ma zadnego sterowania audio/telefon. jak zawsze kwestia gustu :> Powiedz, że ta z RS5 nie jest piękna http://allegro.pl/audi-rs5-kierownica-z-multifunkcjami-lopatki-i1858418071.html mam taką tyle, że gładką z przeszyciami białą nicią
andr3i Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 no nic tylko pogratulowac jestem ciekaw tylko ile w UK krzykneli za ubezpieczenie w 20 grupie mozesz napisac na PW ? jak nie strace prawka tez na ESE sie rzucam po nowym roku na tych drogach smialo mozesz wrzucac 19" szerokosci zycze[br]Dopisany: 17-10-2011, 10:49:21_________________________________________________moze jeszcze zmien koncowki wydechu na cos wiekszego
zwierzakfm Opublikowano 17 Października 2011 Autor Opublikowano 17 Października 2011 Powiedz, że ta z RS5 nie jest piękna owszem, jest ladna ale ten srodek jak dla mnie troche "za duzy". po drugie ta na zdjeciach ma logo S-line, wole moje z S4 po trzecie, nie za bardzo lubie przerabiac auta na to czym nie jest, a do RS5 brakuje mi przynajmniej 100KM tak jak mowie, kwestia gustu, pomysle nad tym. nie bedzie to priorytetem. andr3i poszlo na PW.
mystic.pl Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Powiedz, że ta z RS5 nie jest piękna owszem, jest ladna ale ten srodek jak dla mnie troche "za duzy". po drugie ta na zdjeciach ma logo S-line, wole moje z S4 po trzecie, nie za bardzo lubie przerabiac auta na to czym nie jest, a do RS5 brakuje mi przynajmniej 100KM tak jak mowie, kwestia gustu, pomysle nad tym. nie bedzie to priorytetem. andr3i poszlo na PW. Nie, nie namawiam na siłę , Tobie ma się podobać. Znaczek to pikuś, wyciągasz stary wkładasz nowy jaki chcesz, s4, s-line ict. Ja włożyłem s-line Zaczek z Twojej starej kiery powinien pasować P&P
zwierzakfm Opublikowano 24 Października 2011 Autor Opublikowano 24 Października 2011 dzis eSencja dostala 4 nowe kapcie: Pirelli P Zero Rosso 235/40 ZR 18 95Y. teraz mozna jezdzic dwie z poprzednio uzywanych opon (Avon) mialy uszkodzenia stad tez niekoniecznie polecam. rowniez doszly maty :mrgreen:
truckmaniac Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 dzis eSencja dostala 4 nowe kapcie: Pirelli P Zero Rosso 235/40 ZR 18 95Y. teraz mozna jezdzic dwie z poprzednio uzywanych opon (Avon) mialy uszkodzenia stad tez niekoniecznie polecam. rowniez doszly maty :mrgreen: w sumie to sobie bym takich tapet w życiu nie kupił, ale ważne, że Tobie się podoba
Pawlo 2004 Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 Furka za***ista bez dwóch zdań Zastanawia mnie ile ci zawołali za ubezpieczenie skoro mnie kasują 860 funtów rocznie to ile tobie zawołali jeśli można wiedzieć?? Koleś od którego kupiłem moje A4 kupił sobie RS4 2007 rok i płaci 1600 funtów więc domniemam, że ty bedziesz płacił podobnie Road tax też pewnie około 400 funtów sie kręci Ale furka jest warta tych pieniędzy bo jest super :good: :good:[br]Dopisany: 29 Październik 2011, 22:06_________________________________________________ jestem ciekaw tylko ile w UK krzykneli za ubezpieczenie w 20 grupie mozesz napisac na PW ? andr3i ten samochód jest w 36 grupie ubezpieczeniowej Twoje jest w 29 grupie a mój diesel w 25 Tutaj można to sprawdzić http://www.parkers.co.uk/cars/advice/car-insurance-groups/audi/a4/avant-2001
zwierzakfm Opublikowano 30 Października 2011 Autor Opublikowano 30 Października 2011 Pawlo 2004, tax jest 250 funtow na rok, bo to auto sprzed 2006 roku. co do ubezpeiczenia to tajemnica nie jest. na razie auto mam na tymczasowym ubezpeiczeniu, bo czekam az skonczy mi sie ubezp. na inne auto i bede mogl przeniesc wszystkie znizki. tak wiec niedawno sprwadzalem i wychodzi mi 1000 funtow/rok. mam 32 lata i 5 lat znizek. za takie auto jak Ty masz moja zona placi ok. 550 funtow/rok.
Tomeks Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 ...za takie auto jak Ty masz moja zona placi ok. 550 funtow/rok. mając V8 musisz bardziej uważać co piszesz,bo mimowolnie jedziesz po kolegach
Pawlo 2004 Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 ...za takie auto jak Ty masz moja zona placi ok. 550 funtow/rok. mając V8 musisz bardziej uważać co piszesz,bo mimowolnie jedziesz po kolegach No więc powiem, ci że czas zmienić ubezpieczyciela, ja mam 27 lat (za tydzień ) i 6 lat zniżek i tyle mi wyliczyli, to było najtańsze ubezpieczenie jakie znalazłem. Możesz mi podać nazwę firmy ubezpieczeniowej twojej żony??
zwierzakfm Opublikowano 30 Października 2011 Autor Opublikowano 30 Października 2011 mając V8 musisz bardziej uważać co piszesz,bo mimowolnie jedziesz po kolegach alez ja nie mialem zamiaru nikogo obrazac po prostu widze, ze kolega Pawlo 2004 ma identyczne auto, wiec po co mam sie rozpisywac. sam takim jedzilem 3 lata i moge spokojnie go polecic innej osobie wracajac do tematu to zona jest ubezpieczona w KwikFit Insurance. ale pamietaj, ze kwota ubezpieczenia zalezy tez od wielu innych rzeczy. niekoniecznie Tobie wyjdzie mniej. tak czy inaczej powodzeniaw szukaniu tanszej opcji
Rekomendowane odpowiedzi