Zeppelin Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 tak jak w temacie, kupiłem Audi z taka manetka...generalnie nie wiem jak jej uzywac ( jesli w ogóle ma jakąś funkcję ) bo ni hu hu nie chce nic działać i nic się nie dzieje http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5760c2c8d9c3d908.html
Zeppelin Opublikowano 13 Października 2011 Autor Opublikowano 13 Października 2011 yyyy chyba nie wiesz jak wygląda tempomat koleszko...gdyby to było to to bym nie zakładał tego tematu
wijar Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Hi, hehehe:). Ja mam u siebie taką manetkę i to właśnie jest tempomat. Pozdrawiam
Zeppelin Opublikowano 13 Października 2011 Autor Opublikowano 13 Października 2011 kurde to nie wiem ile było wersji tempomatu ale ja znam inny typ http://www.motor-talk.de/marktplatz/gra-lenkstockhebel-audi-a4-b5-8d-4do953513-tempomat-licht-blinker-t2329982.html
dante0018 Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 FUNK to chyba po niemiecku radio...
Zeppelin Opublikowano 13 Października 2011 Autor Opublikowano 13 Października 2011 też mi tak translator przetłumaczył dlatego wątpię żeby to był tempomat
Cuber Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 Manetka z przyciskiem FUNK słuzyła dla samochodów specialnych :gwizdanie: TAXI, Policja , Lekarz, Straż Pozarna
Zeppelin Opublikowano 14 Października 2011 Autor Opublikowano 14 Października 2011 auto jest białe....więc straż pożarną bym wykluczył, więc pozostaje albo TAXI albo Policja pytanko....czy TAXI w DE są TYLKO w beżach czy np może byc też białe ?? i czy POLIZEI miała Audi A4 na wyposażeniu ?? ok sprawdziłem..policja neimiecka miała Audi A4 Avant na wyposazeniu z takim samym kolorem jak ja mam Audi A4 Avant "Polizei Bayern"
majkel_majki Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 FUNK to chyba po niemiecku radio... Funk to jest skrót od Funktion lub Funktionalität, po naszemu funkcja/ funkcjonalność. Auto jest prawdopodobnie po służbach mundurowych, ale to na 100% można ustalić po numerze nadwozia albo ktoś dołożył tempomat i pozyskał taką, a nie inną manetkę.
Zeppelin Opublikowano 14 Października 2011 Autor Opublikowano 14 Października 2011 nie nie tempomat to to nie jest bo już to sprawdzałem na wszystkie możliwe sposoby
graba83 Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 kolego mam identyczą manetkę i musze ci z przkrością stwierdzić, że jesteś w błedzie. To jest TEMPOMAT. Tego się nie sprawdza tylko używa i bodajze pow 50km/h wciskasz fix i nieruszasz pedałów, bo one go wyłączaja
Cuber Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 kolego mam identyczą manetkę i musze ci z przkrością stwierdzić, że jesteś w błedzie. To jest TEMPOMAT. Tego się nie sprawdza tylko używa i bodajze pow 50km/h wciskasz fix i nieruszasz pedałów, bo one go wyłączaja Nikt nie jest w błędzie, poprostu przycisk FUNK był w wersjach służb mundurowych , byc moze u Ciebie ktos podłaczy tempomat pod to! Sprawdz jak wygląda ORI manetka do Tempomatu Ja na niej nie widze przycisku FUNK
graba83 Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 poprawka zwracam honorek bo nie zauwazyłem pierwszego linku z fotką
Armi Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 Ori manetka pod tempomat wygląda tak:
Zeppelin Opublikowano 15 Października 2011 Autor Opublikowano 15 Października 2011 czyli wychodzi na to że był to prawdopodobnie przycisk od włączania "koguta" poza tym...zastanawiałem się dlaczego auto po shamowaniu miało 134KM w AFN-ie a teraz jest wszystko jasne, tak samo mam pompę 11 czyli chyba można podejrzewać na 99% że jest to były radiowóz bo nie sądze żeby zlotówa z Berlina podnosiła moc w taryfie
Maxcudo Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 Jak świat światem, to w Niemczech TAXI były/są beżowe :gwizdanie: Swoją drogą też bym taką manetkę przyjął Swoją drogą cały czas szukam przycisku "FUNK" na konsole środkowa zamiast "ASR", bo mam tak zrobione spryski światełek
McBoss Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 no prosze poniemieckie policyjne auto w polsce Jak chcesz mozemy sie wymienic za normalne manetke.
Zeppelin Opublikowano 18 Października 2011 Autor Opublikowano 18 Października 2011 hehe nie nie jak już to może bym się zamienił na tempomat ale za zwykła to raczej nie
Rekomendowane odpowiedzi