Rafał158 Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 witam wszystkich odebrałem samochód od mechanika ,wymieniał uszczelkę pod głowicą po tej wymianie silnik glośniej pracuje i słabiej przyśpiesza (muli się) jaka może być przyczyna? pozdrawiam
dante0018 Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Sprawdź jak ustawiony jest rozrząd
SotoM Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 ostawienie rozrządu kąt wtrysku i korekcja wterysków moze wtryki ci pieknie wyczyscił szczotą....
fiskuzz139 Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 ostawienie rozrządu kąt wtrysku i korekcja wterysków moze wtryki ci pieknie wyczyscił szczotą.... dokładnie
Lishoo Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 Ja jeszcze bym sprawdził czy na pewno wszystkie wtyczki są podpięte, przepływka, czjnik temperatury itp. bo to chyba częste że po odebraniu od mechanika nie wszystko jest podpięte
Musashi Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 a glowice dokrecil? a powaznie, na koncu ew. do sprawdzenia kompresja.[br]Dopisany: 15 Październik 2011, 11:21_________________________________________________dlaczego uszczelka glowicy byla robiona?
Rafał158 Opublikowano 15 Października 2011 Autor Opublikowano 15 Października 2011 uszczelke musiałem wymienić gdyż od jakiegoś czasu pojawił się spory wyciek plynu między głowicą a korpusem silnika
Zimny Chirurg 2 Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 sprawdz to co pisalismy. Nie sprawdzaj sam tylko cisnij do niego i mów mu ze lipa. Bo co to za robocizna jak auto nie jedzie po naprawie. Pozdro ZC
Grzesiekkbc Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Koledzy a jak się ma coś takiego jak u kolegi do reklamacji, chodzi mi tutaj o to czy jak zakład spie&%li robotę to czy ma to na własny koszt naprawić i np. ściągać głowicę na nowo, dać nową uszczelkę itp? Jak walczyć z takimi co się nie chcą przyznać do błędu?
Zimny Chirurg 2 Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Koledzy a jak się ma coś takiego jak u kolegi do reklamacji, chodzi mi tutaj o to czy jak zakład spie&%li robotę to czy ma to na własny koszt naprawić i np. ściągać głowicę na nowo, dać nową uszczelkę itp? Jak walczyć z takimi co się nie chcą przyznać do błędu? Masz 2 opcje. Albo idziesz do sądu i zakładasz sprawe a 2 mozliwość to taka ze mozesz wysłać sprawe do TV np.: Turbo Kamery i moze oni sie zajmą taką sprawa. Wiadomo ze musisz mieć potwierdzone to ze było zle naprawianoe przez jakiegoś rzeczoznawcwe. A 3 sprawa jak robili to na gębe to nie masz co szukać. Wyprą się wszystkiego. Jak nie masz paragonu albo faktury. Pozdro ZC
Lulek Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Normalnie wal do niego i niech sprawdzi czy wszystko podłączył, nie potrzebne takie oddawanie do mechanika jak zaraz masz poprawiać po papraku..
SotoM Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 a w którym miejscu pojawiało sie dokładnie to chłodziwo. pod króćcem wodnym ??
Rekomendowane odpowiedzi