Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Niebieski Avant - wersja rozwojowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po tych twoich fotach aż mi się zatęskniło za moją....:kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Twoja to była mega kox :kox: rozglądam się za końcówkami wydechu z 2,5TDI jak miałeś.

Opublikowano

rob chipa :decayed: jazda staje sie przyjemnoscia :decayed:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Teraz to i tak idzie całkiem inaczej :decayed: zapierdziela aż miło, wszystko od $$$ale tak jak pisałem , nie wykluczam wirusa :whistling:

---------- Post dopisany 04-01-2014 at 20:47 ---------- Poprzedni post napisany 15-12-2013 at 18:38 ----------

Żeby nie było, że nic się nie dzieje :decayed: jako, że układ rurek centralnego sprawdziłem i wymieniłem zamki drzwi tylnych przyszedł czas na pompkę. Wirnik się rozleciał (łopatki przetrwały tym razem:grin:) więc trzeba było poszukać na szrocie pompkę z 80tki. Po przeszczepie dalej coś bokiem spierdzielało a winny był ten kołnierz w który wpina się rurkę. Przy użyciu rurki z pomki-dawcy takie coś zrobiłem :whistling:

76a56be992ec2878a80b24ad5f58.jpg

działa :banan: powietrze nie idzie bokiem, 3 sekundy i zamknięte/otwarte. Warto też wacikami nasączonymi spirytusem wyczyscić z dwóch stron tabliczkę drukowaną wewnątrz pompki. Mi po takim zabiegu zaczęły działać przyciski tylnej klapy :decayed:

a wieczorkiem..................

deba47baccaf20b2c03d2161032b.jpg

tuleje doczekały się wreszcie montażu :grin: kurcze, fajnie sztywniejsza pupcia teraz jest. Całość zabiegu z przerwą na siku 45 minut :decayed:

Opublikowano

Przekonałeś mnie do tego koła :kox: W polerce wygląda super, ciekawe tylko czy z 1BE też będzie tak fajnie :decayed:

---------- Post dopisany at 18:04 ---------- Poprzedni post napisany at 18:03 ----------

btw. też musze w końcu te tuleje zrobić:doh:

Opublikowano
  • Autor

Nie, przy 1BEnie będzie fajnie :decayed: na 1 stronie masz fotki na różnych zawieszeniach, na początku 1BA później 1BE, kit KW -35mm i teraz gwint. Jak dla mnie najlepszy na rozwiązaniem jeśli nie chcesz glebić jest właśnie KIT -35mm dobrej firmy :thumbup1: nie baw się w sprężyny 1BE, szkoda kasy a z efektu będziesz średnio zadowolony.

Opublikowano

1be już mam:naughty: chyba sie rozejrze za kitami -40 ale to na wiosne

Opublikowano
  • Autor

1BE na szczęście zawsze w cenie :wink: wiosna już jest

Opublikowano

Bardzo ładna furka i kolor do tego extra.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

kolejne tajle :whistling: do wiosny jeszcze parę rzeczy trzeba by ogarnąć

e4863a82b9238b506871cd1e11d44.jpg

oczywiście zakupione u TOM77, polecam :thumbup1:

---------- Post dopisany at 23:29 ---------- Poprzedni post napisany at 23:28 ----------

tak sobie myślę, może by środkowy tłumik wywalić :eusathink:

Opublikowano
  • Autor

A gdzie tam :decayed: kupiłem auto w sierpniu a w pażdzierniku kata już nie było :whistling:

Opublikowano

wywalaj i mi powiesz czy glosniej bo tez sie zastanawiam :P

Opublikowano
  • Autor

Może mi sie uda na sobotę umówić z wymianą tych elementów, no i jak mój kuzynomechanik będzie w nastroju na spawanie.... filmu nie nagram, bo jak zwykle zapomnę aparatu :grin:

Opublikowano

ale ponoc mocowo to nic nie daje :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

Akurat na ryku mi nie zależy :grin: spaliny będa miały prostą drogę do końcowego a nie takie zawijasy, no i pare kilo mniej bez środkowego będzie :decayed:

Opublikowano

ja wlasnie tez bym nie chcial zeby bylo glosniej tylko dynamiczniej :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Muszę wziąć sie do roboty, wczoraj 3 felge skończyłem a wiosna idzie :decayed: jeszcze i tak przed założeniem bawełna na trzpieniu do wiertary i jazda :ad: znowu mi ten pajac oponiarz nie będzie chciał opon zakładać na polerowane felgi :facepalm: i paluchy poodbija

Opublikowano

Jak jest z utrzymaniem takiego lustra? Bo ja dekory poleruje obecnie i widzę że to masakra jest. Przetrzesz czymkolwiek i juz ryski :decayed: zabezpieczasz to czymś?

Opublikowano

Flexipads zielony ręcznik 40x40 jeden z delikatniejszych idealnie sie nadaje tam gdzie ryski od patrzenia sie robią :P