Ciepły Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Poszukuje osoby zajmującej się cukiernictwem Miałem okazje w miniony piątek zjeść torty truflowy ... Zakochałam się bez umiaru i teraz szukam na niego przepisu Na internecie znalazłem jedynie informacje "Tort o zdecydowanym smaku białej czekolady z dodatkiem wyjątkowo chrupiących prażynek oraz karmelizowanych orzechów oblany polewą z białej czekolady tworzy wspaniałą całość." Oraz foto POMOCY !!
Czaro_22 Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Zadzwonię wieczorem do znajomego i się zapytam :gwizdanie: od 10 lat siedzi w zawodzie cukiernika
vdm Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Poszukuje osoby zajmującej się cukiernictwem Miałem okazje w miniony piątek zjeść torty truflowy ... Zakochałam się bez umiaru i teraz szukam na niego przepisu Na internecie znalazłem jedynie informacje "Tort o zdecydowanym smaku białej czekolady z dodatkiem wyjątkowo chrupiących prażynek oraz karmelizowanych orzechów oblany polewą z białej czekolady tworzy wspaniałą całość." Oraz foto POMOCY !!
T-żółw Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 karwa narobiłeś mi smaka z jakiej to cukierni bo nie mogę odczytać
Sander Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 karwa narobiłeś mi smaka z jakiej to cukierni bo nie mogę odczytać mi tez wyglada smakowicie cukiernia Adam Gessler ??
mojeA4 Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 tort jest z cukierni Adam Sowa mają przepyszne wyroby polecam wszystkim też mam smaka teraz
Ciepły Opublikowano 18 Października 2011 Autor Opublikowano 18 Października 2011 Można go kupić w Piotrze i Pawle !! 50 zł kg aleeeee ... warto Jeżeli ktoś ma wątpliwości że jest pyszny to ręczę że jest A te chrupiące chrupeczki w środku :slina:
jedrekx Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 ten tort jest z cukierni Adam Sowa... jeden z najlepszych (jak nie najlepszy) z Bydgoskich cukierników... jeśli ten tort Ci smakował, to polecam "Tort Królewski" - jeszcze lepszy, niebo w gębie
Rekomendowane odpowiedzi