Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ABC] Czarna A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Auto kupilem jakies 4 lata temu,ale jakos niebylo czasu zeby wrzucic na forum,po kupnie totalna seria,teraz troche zmienił wyglad,

wyposarzenie tez jakis standard:klimatronik,2 el.szyby,FIS,grzane stołki,podgrzewane lusterka i spryskiwacze,orginalny wzmacniacz i 8 glosnikow,to chyba tyle.

Dokonane mody w srodku:

ramki na zegary

dekory w bialy karbon,a tunel w czarny

podswietlana gałka zmiany biegow

radio DVD+ monitor 7" i wiele innych małych pierdół...

w planach:

kubły

podsufitka S4

Mody zewnatrz:

Czarne szyby

lampy led tył

felgi 19"

gwint receland

bialy dach i lusterka

gril kamei

aerograf na klapce paliwa :cool1:

wydech przelot,zrobiony na dwoch tlumikach przelotowych zeby glowy nie urwało

w planach:

lampy polift przod

zmiana silnika na 2.7 BIT,ewentualnie na 2.8 30V

08ca51fff828dd5em.jpg3b35cbd1d5307d51m.jpga6fefb5ee6ff818cm.jpgd59a626b25b06b9am.jpg938ddcd95fb2c78am.jpg23837eaecaaa604cm.jpg85c1b4d66b01b49dm.jpg134ef7e380f0aee3m.jpg69f0ca4849a28bfdm.jpg645def3b6b92719bm.jpg0819cf5d2a46cb04m.jpgde26f680013ed503m.jpg1989f265113efdb9m.jpg :)

Opublikowano
w planach:

lampy polift przod

zmiana silnika na 2.7 BIT,ewentualnie na 2.8 30V

z tym 2,7 to sobie daruj przy FWD

tak pozatym fajna furmanka, gril i lampy bym zmienił :wink4:

Opublikowano

No wątpię czy przy FWD to zdało by egzamin, przerost formy nad treścią :mysli:

Grill poliftowy albo S-ki wstaw i będzie przyzwoicie :naughty:

jakoś inaczej wyobrażałem sobie Twoje "radio DVD+ monitor 7"

Opublikowano
  • Autor

no z tym 2.7 tez tak wlasnie mysle ze za duzo jak na oske,ale 2.8 30 v bedzie napewno,gril bedzie,a lampy tylne zostaja jak narazie,radio juz mam od 4 lat wiec jakiejs rewelacji niema ale czyta wszystkie formaty,wiec zostanie bo naprawde ladnie gra.

Opublikowano

wpadaj do Ostrowca na spoty :bicz3:

fajne autko tylko grill out :good:

Opublikowano

hak jeszcze bym wywalił :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Jaki gril polecaie:polift,s4 czy rs4,hak sie czasami moze przydac... :naughty:

Opublikowano

grill bez tragedii mi te białe lusterka nie pasują... a jak będziesz chciał zmieniać silnik to polecam 2.8 bo taki mam na podwórku :polew:

a jak chcesz zmieniać grill to albo po lift albo s4 :naughty::kox:

Opublikowano

Trochę jest zrobione ale jeszcze czeka Cię trochę pracy żeby była tzw. kosa :evil::kox:

Za dużo takich niedoróbek i nieprzemyślanych modów.

Przede wszystkim

- pseudo chrom wokół szyb (chyba już jakiś czas go masz bo wygląda bardzo źle)

- naklejka nad wydechem

- ciemne szyby tylko z tyłu

- grill bez znaczka

- koza

Dobra baza do zrobienia bardzo ładnego auta :good:

Opublikowano
  • Autor

wszystko w swoim czasie:gril bedzie zmieniony,ciemne szyby tylko z tylu bo niechce sie pozbyc dowodu i kase w bloto wyrzucic,ramki mam juz ze 2 lata-brak czasu na wymiane na ori, "koza" bo go podwyzyłem na zime,ale pozatym jak mialem max obnizenie to mi blotniki powyginalo i opony troche ziadlo od rantow,na przyszly rok bedzie obnizenie jak ranty w blotnikach pozaginam.

Opublikowano

wszystko w swoim czasie:gril bedzie zmieniony,ciemne szyby tylko z tylu bo niechce sie pozbyc dowodu i kase w bloto wyrzucic,ramki mam juz ze 2 lata-brak czasu na wymiane na ori, "koza" bo go podwyzyłem na zime,ale pozatym jak mialem max obnizenie to mi blotniki powyginalo i opony troche ziadlo od rantow,na przyszly rok bedzie obnizenie jak ranty w blotnikach pozaginam.

Moim zdaniem lepiej w ogóle nie przyciemniać jesli ma być przyciemniony tylko tył. Albo wszystko albo nic.

Opublikowano
  • Autor

jedni wola rybki drudzy akwarium,naraze auto jest w PL wiec z przodu bedzie bez przyciemnienia,jak sciagne samochod do Irlandii to napweno beda czarne szyby z przodu

Opublikowano

To auto nie ma duszy coś, wygląda na jakieś "przykatowane", koledzy mówili o lampach z przodu na polifty, wrzuć z boku białe kierunki i wypoleruj fele, przy tej feldze puść je trochę niżej, zwal to coś z klapki od wlewu, zarzuć znaczek na przód... niech do tego auta wróci dusza.[br]Dopisany: 18 Październik 2011, 16:29_________________________________________________i kiere bym obszył :good:

Opublikowano
  • Autor

wszystko w swoim czasie,chodzilo mi o wasze opinie co by jeszcze zmienic w aucie,lampy napewno beda poliftowe i moze zderzak poliftowy,gril tez!! :> gleba tez bedzie ale na wiosne jak zima minie i jak pozaginam blotniki,a z kierownica to sie zbieram juz z rok zeby obszyc ale nigdy niema czasu ;(

Opublikowano
:good: zrobisz kilka podstawowych modów i będzie :kox:
Opublikowano

ciekawe czy ciężko byłoby włożyć do b5 3.0 V6 z B6 :mysli: byłbyś pierwszy na forum :naughty:

Opublikowano

ciekawe czy ciężko byłoby włożyć do b5 3.0 V6 z B6 :mysli: byłbyś pierwszy na forum :naughty:

tylko po co[br]Dopisany: 19 Październik 2011, 20:05_________________________________________________żeby palił jak opentany a jechał jak inwalida wzgledem mniejszych litraży :gwizdanie:

Opublikowano

Witam!!

Pamiętam twoje autko, puściłeś mnie na żabiej.Staliśmy w korku:)

Opublikowano
  • Autor

Dokladnie,wracałem z tesco,a tak pozatym to masz fajne fele,a co do silnika z B6 to chyba nie warto pakowac sie w koszty i lakomic sie na 27 koni wiecej wzgledem 2.8 30v

Opublikowano

Nie czujesz magii V6 :decayed::wink4: