Playboy Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 Po dłuższym czasie zmobilizowałem się wreszcie do zaprezentowania Lali. Oto ona Audi A4 B8 2.0T quattro 211KM Manual-6 - Bixenon - Led - Bezkluczykowy dostęp i guzik Start/Stop Engine - Chromowane listwy - Przyciemniane szyby - Asystent martwego pola - Servotronic - Radio Symphony (6CD, SD) - Audi Music Interface - Bluetooth - AUDI Sound System - Trójramienna skórzana multifunkcyjna kierownica - sportowe fotele z pamięcią, skórzane, pełna elektryczna regulacja - sportowe zawieszenie - Lusterka z pamięcią, ściemniające, elektrycznie regulowane i ogrzewane - Lusterko wsteczne z kompasem ściemniające - Aluminiowe wstawki dekoracyjne - tylna kanapa nie dzielona, oparcie dzielone - elektryczne otwieranie klapy bagażnika - Szyberdach - Pakiet Schowek - Pakiet oswietlenie - Tempomat - Coming/Leaving Home - Podlokietnik przod i tyl - Felgi 18" - HomeLink - Trójstrefowa klima Pewnie o czymś zapomniałem. Mody raczej nie planowane, chyba że ktoś coś fajnego podpowie
jedrekx Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 ładna sztuka. szkoda, że nie ma Navi MMI i kolorowego FISA... szkoda, że nie planujesz modów ja bym jednak pomyślał nad S-line z zewnątrz i nad jakimiś felgami 19"
Cuber Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 Czarny , quattro Graty szkoda ze takie małe fotki wrzuciłeś ps. wrzuć sobie kolorowy FIS znajdź zegary z legalnego źródła i podjedź do ASO na odblokowanie komponentu nic wiecej nie trzeba
Playboy Opublikowano 18 Października 2011 Autor Opublikowano 18 Października 2011 kurczę fotki miały być większe, coś nie wyszło auta szukałem dłuuuugo aby nie było konieczności "modowania", nie lubię po prostu jak mi się grzebie w aucie ale jeśli ktoś coś sensownego zaproponuje... i benzyna potanieje.. to pomyślę Felgi 18 dają radę, spodobały mi się akurat takie
wrclaguna Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 Bardzo ladny wypasik Pasuje zrobic fotki wiekszej rozdzielczosci no i srodeczek auta
Playboy Opublikowano 18 Października 2011 Autor Opublikowano 18 Października 2011 fotki lekko poprawiłem w środku cyknę ze dwa zdjątka w wolnej chwili...
MARCIN607 Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 piekny sedanik - szkoda tylko że mmi nie ma i może większą felgę bym dał bo 18 strasznie skromnie wyglada- ale tak pozazdrościć maszynki jeżeli najdzie faza na rezanie to tyłek z s4 lub s line załóż zrobi robotę ps jezeli wymyślą jak to zagazować to za pare (10) lat sobie taką kupię :polew:
Playboy Opublikowano 18 Października 2011 Autor Opublikowano 18 Października 2011 hahahahaha gazu na razie nie planuję, dużo nie jeżdżę tak na prawdę mod tyłu to jedyny o jakim myślałem i chyba poszukam czegoś ciekawego....
fryzjerek Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 Murzyn quattro stołki laćki mam te same dobrze to wygląda tak jak koledzy proponują dodaj ekterior s-line i będzie łogień
Playboy Opublikowano 18 Października 2011 Autor Opublikowano 18 Października 2011 Canada po czym poznałeś nieeuropejską wersję?
wrclaguna Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 Canada po czym poznałeś nieeuropejską wersję? po czerwonym FISIE masz szczescie ze sa bixy z przodu
Playboy Opublikowano 18 Października 2011 Autor Opublikowano 18 Października 2011 bez bixów bym nie wziął. katowałbym jeszcze ze 2 lata moje B6 gdybym nie znalazł mojego ideału
kondi30 Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 Graty, ładne auto zmień sobie tylko ten FIS na kolor
dziadek Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 ładna, a jak tam spalanie oleju? też masz ten problem co większość 2.0TFSI?
Kamyk Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 facet autko fajowe, ale nick to żeś se wymyślił ...
_Gabriel_ Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 facet autko fajowe, ale nick to żeś se wymyślił ... a tam od razu wymyslil... Moze jest
loop Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 Pogratulować ładnej sztuki Napisz czy bierze olej.
Cuber Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 Canada po czym poznałeś nieeuropejską wersję? i po przycisku odblokowania centralnego u pasażera Zderzak z spryskami dokladałeś ? Ps. sam zakładałes znaczek s-line ?
Rekomendowane odpowiedzi