Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zdrada w pełnej lini czyli BMW 320d 136KM sedan E46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Jak kolo pisze głupoty :P to my takie same. Na pewno nie urwie, nie jestem rajdowcem i nie zamierzam wchodzić specjalnie bokiem w zimie w zakręty :)

Opublikowano

nie sciemniaj wiadomo ze taki mors do bagaznika sie nie zmiesci :decayed:

Opublikowano

historia z życia wzięta....na własne oczy widziałem ten wał w dwóch częściach...no a powód to mechanik podał...i niewierze żeby go wymyślił...bo znam chłopa i wiem że zna sie na tym co robi.

Opublikowano

historia z życia wzięta....na własne oczy widziałem ten wał w dwóch częściach...no a powód to mechanik podał...i niewierze żeby go wymyślił...bo znam chłopa i wiem że zna sie na tym co robi.

wierze :) , ja do morsa tez bylem sceptycznie nastawiony... (Piotrek nie wierzy nawet ze on sie tam miesci a ja na wlasne oczy to widzialem :decayed: )

A tak powaznie , shit happens. :wink4:

Opublikowano

ale trzymanie sie drogi niestety sie nie zgodze.

no to fajnym modelem musiales jezdzic ... :wink4: , co to bylo skladak :polew: :polew:

tak przeciez twoim skladakiem jechalem.

Chodzilo mi o to ze moja audi mi sie lepiej prowadzi niz bmw.A nie ze bmw nie trzyma sie drogi.

no i wporzadku :cool1:, widocznie miales wyjatkowy egzemplarz do porowniania :wink4:

nie jeden egzemplarz dla scislosci.

Opublikowano

no to fajnym modelem musiales jezdzic ... :wink4: , co to bylo skladak :polew: :polew:

Chodzilo mi o to ze moja audi mi sie lepiej prowadzi niz bmw.A nie ze bmw nie trzyma sie drogi.

no i wporzadku :cool1:, widocznie miales wyjatkowy egzemplarz do porowniania :wink4:

no to po b6 mam zupelnie inne odczucia, o prowadzeniu B5 nie bede sie wypowiadal zrobilem tym samochodem tylko 3k km ... wiec nie mam porownania (ponton) :wink4: . :gwizdanie:

Chociaz jak masz glebe i Q to moze byc rzeczywiscie bardzo fajnie :hi:

Opublikowano
  • Autor

No filtry i odma wymienione :) zalany oliwka Motula i już człowiek od razu śpi spokojniej :)

Opublikowano

no to po b6 mam zupelnie inne odczucia, o prowadzeniu B5 nie bede sie wypowiadal zrobilem tym samochodem tylko 3k km ... wiec nie mam porownania (ponton) :wink4: . :gwizdanie:

Chociaz jak masz glebe i Q to moze byc rzeczywiscie bardzo fajnie :hi:

Mam 1BE+sportowe amorki sachsa,rozporke od a6 c5,kolo 17.Quattro nie mam

Opublikowano

quattro nie mam

sugerowalem sie opiska z boku .

Opublikowano
  • Autor

Spalanie mnie zaskoczyło :) dziś zrobiłem 347km za 18,7litra ( Statoil SupraDiesel po 5,28zł, czyli za 100zł). Czyli wyszło że pali na 100km jakieś 5,4 litra :). A nie oszczędzałem gazu :)

Opublikowano

Ładne BMW :good:

Opublikowano
  • Autor

Nowe fotki na 1 str :P

Opublikowano

a dlaczego nie 330XD :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

hehe nie stać mnie na 330XD, za dużo pali,za duże opłaty OC, to BMW to takie autko na 2 lata później szukam B6 1.9TDI quattro

Opublikowano

hehe nie stać mnie na 330XD, za dużo pali,za duże opłaty OC, to BMW to takie autko na 2 lata później szukam B6 1.9TDI quattro

:good:[br]Dopisany: 29 Październik 2011, 19:31_________________________________________________z jednym sie zgadzam z nakladka na kiere-bmw hehe
Opublikowano

To fakt, kondom na kierownicy jest paskudny :sick3::thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

Spoko zdejmie się :P nie jęczta :P [br]Dopisany: 29 Październik 2011, 18:35_________________________________________________Ostatnio zakupiłem sobie używany MemoScan B100 do BMW za 50zł, więc głupi byłbym gdybym nie brał. Tym bardziej że nowy kosztuje w viaken 199zł. Teraz kasowanie inspekcji olejowej trwa kilka sekund :). A dzięki rozłączanemu kablowi OBD1 mogę użyć starego kabla OBD2 z Audi i podłączyć do laptopa i działać np na programie CarSoft BMW.

1872446952.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kasowanie inspekcji olejowej w e46 trwa dosłownie 60sekund i nie potrzebujesz do tego memoscanu, wystarcza przyciski między zegarami..

Opublikowano
  • Autor

Przyciskami przy wskazówkach można ale od któregoś końcowego miesiąca produkcji 1999r - do końca. Oczytałem się tego troszkę i próbowałem sam u siebie - bezskutecznie.

Opublikowano

Kiedyś miałem kupować e46 2.0 na podwójnym vanosie ale jak dla mnie za mało miejsca w środku :mysli: A co do motoru 2.0 136KM to padaka :thumbdown: