Patryś Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 Zastanawiam się czy u siebie tego nie zrobić ale boje się że zostaną ślady po znaczkach.
Młody_drog Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 Jak nożem będziesz zdzierał to zostaną, jak delikatnie jak z kobietą to zrobisz to nie będzie śladów
Patryś Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 Bez jaj aż tak to bym się za to nie zabierał
pablo_ua4 Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Opublikowano 1 Maja 2012 dokładnie tak jak młody mówi zyłeczka i ogień a później delikatnie przepolerowac:thumbup1:
David Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 dobry mod 1.9 tdi to nie 2.7 bit zeby sie tym chwalic
pablo_ua4 Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Opublikowano 1 Maja 2012 hehe i wtedy bedzie git malinka (oczywiscie taki żarcik)
Siwy Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 no i tak jak obiecywałem dupeczka została tylko ze znaczkiem OOOO wykonalem dzis ten sam mod:decayed:
H4mm3R Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 no i tak jak obiecywałem dupeczka została tylko ze znaczkiem OOOO wykonalem dzis ten sam mod:decayed: Grubo rezacie
pablo_ua4 Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Opublikowano 1 Maja 2012 no i tak jak obiecywałem dupeczka została tylko ze znaczkiem OOOO wykonalem dzis ten sam mod:decayed: Grubo rezacie ty sie tu śmiesj a biednemu wiatr w oczy
P-U-M-A Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 no i tak jak obiecywałem dupeczka została tylko ze znaczkiem OOOO wykonalem dzis ten sam mod:decayed: Grubo rezacie Kurde ja też ide sobie dzisiaj coś urwać
pablo_ua4 Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Opublikowano 1 Maja 2012 no i tak jak obiecywałem dupeczka została tylko ze znaczkiem OOOO wykonalem dzis ten sam mod:decayed: Grubo rezacie Kurde ja też ide sobie dzisiaj coś urwać hehehe cwaniaczki smiejcie sie smiejcie:shock3:
Gość Edyta Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 znaczki dawno miales wziasc out pierwsze co u siebie zrobilam to pozadek z nimi
AIRWOLF Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 a jak teraz Paweł rozpoznasz czy jeździsz A4 czy nie ? )
pablo_ua4 Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Opublikowano 4 Maja 2012 znaczki dawno miales wziasc out pierwsze co u siebie zrobilam to pozadek z nimi hehehe ja sie jeszcze zastanawiam nad znaczkiem OOOO czy by tego tez nie zdrapac:wink: a jak teraz Paweł rozpoznasz czy jeździsz A4 czy nie ? ) własnie powiem ci ze nie przemyslalem tego do konca
Gość Edyta Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 no moglo by wygladac interesujaco ale narazie sobie to odpuscilam
pablo_ua4 Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Opublikowano 4 Maja 2012 no moglo by wygladac interesujacoale narazie sobie to odpuscilam albo prysnac na biało
Gość Edyta Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 o u ciebie do bucikow niezle by to wygladalo - biale detale
pablo_ua4 Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Opublikowano 4 Maja 2012 o u ciebie do bucikow niezle by to wygladalo - biale detale i tak bedzie pomysl jest git musze cos dzialac teraz w tym temacie i jeszcze jak by przedni strzelił w beli
Rekomendowane odpowiedzi