fantowski Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 wiesz dobrze o tym ze ta choroba jest nieuleczalna niestety a ty mnie swoja gleba strasznie zaraziles no i musialem taka miec dziekuje oczywiscie za sesje no i spota z przygodami tak ta choroba jest nieuleczalna tylko skąd brać na wszystko kase co chciałoby się zrobić spocik był nietypowy to fakt, ale nie narzekaj dobra była akcja jak nas radiowóz wyprowadzał poza teren nagonki
pablo_ua4 Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Opublikowano 5 Lipca 2013 dobra była akcja jak nas radiowóz wyprowadzał poza teren nagonki hehe no to bylo dobre jak vip-y buhaahahahah ---------- Post dopisany at 10:04 ---------- Poprzedni post napisany at 10:03 ---------- Tył chyba dalej za wysoko tak bo nie skrecalismy jak tylko skrece to cykne nowe foto:decayed: ---------- Post dopisany at 10:09 ---------- Poprzedni post napisany at 10:04 ---------- Wymiata Twoja B6 na tej glebie dziekuje ale na zywo jest ladniejsza ---------- Post dopisany at 10:09 ---------- Poprzedni post napisany at 10:09 ---------- wysyłajcie, wysyłajcie no bede wysylal
H4mm3R Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Tył chyba dalej za wysoko tak bo nie skrecalismy jak tylko skrece to cykne nowe foto:decayed: Potem sobie zbieżność ustaw
pablo_ua4 Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Opublikowano 5 Lipca 2013 wiem wiem tylko jeszcze musze wymienic przednie odbojniki bo te takie lichawe w przyszlym tygodniu ogarne wszystko i bedzie git:wink:
LOKO Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 A jak się na tym jeździ? jakieś porównanie do -30? zacząłeś wolniej jeździć?
fantowski Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 A jak się na tym jeździ? jakieś porównanie do -30? zacząłeś wolniej jeździć? teraz to mu tylko kapelusza brakuje
pablo_ua4 Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Opublikowano 5 Lipca 2013 A jak się na tym jeździ? jakieś porównanie do -30? zacząłeś wolniej jeździć? jezdzi sie za***iście szczegolnie po zakretach bo lecisz jak gokartem, mozesz sobie na wiele pozwolic no wolniej sie jezdzi to napewno ale oczywiscie warto
jozek726 Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 jest na co popatrzeć tylko faktycznie, ramki klubowe by Ci się przydały, kiedy masz urodziny ?
pablo_ua4 Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Opublikowano 5 Lipca 2013 jest na co popatrzeć tylko faktycznie, ramki klubowe by Ci się przydały, kiedy masz urodziny ? 5 stycznia a co chcesz mi dac prezent?
fantowski Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 jozek ale on nie chce klubowych ramek.. wczoraj mu juz cisnelismy o to i twierdzi że to padaka.. urodziny ma 5 stycznia
LOKO Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Fanta a Ty ze wstydu wyrzuciłeś swoją B6 z podpisu..? Że niby masz inną pasję...
jedrekx Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 za brak ramek w takich autach powinien być ban
fantowski Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Fanta a Ty ze wstydu wyrzuciłeś swoją B6 z podpisu..? Że niby masz inną pasję... że niby mam.. a tamta znudziła mi się i poszła wek
jozek726 Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 jozek ale on nie chce klubowych ramek.. wczoraj mu juz cisnelismy o to i twierdzi że to padaka.. urodziny ma 5 stycznia czekaj, czekaj, zaraz mu pociśniemy to ramki będzie zamawiać, bo ładne auto a ramek brakuje
pablo_ua4 Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Opublikowano 5 Lipca 2013 Fanta a Ty ze wstydu wyrzuciłeś swoją B6 z podpisu..? Że niby masz inną pasję... fanta po prostu jest za***istym maruda i on czasami musi dostac w leb hehehe:wink: ---------- Post dopisany at 12:20 ---------- Poprzedni post napisany at 12:16 ---------- za brak ramek w takich autach powinien być ban jedrek boj sie boga hehe ---------- Post dopisany at 12:21 ---------- Poprzedni post napisany at 12:20 ---------- czekaj, czekaj, zaraz mu pociśniemy to ramki będzie zamawiać, bo ładne auto a ramek brakuje nie mozna miec wszystkiego ---------- Post dopisany at 12:22 ---------- Poprzedni post napisany at 12:21 ---------- ależ jest d_opierdol Pablo świetna robota a dziekuje milo slyszec ale musimy sie zgadac na jakiegos spota bo chcial bym wkoncu zobaczyc jak dokur... to twoje autko
Rekomendowane odpowiedzi